zoom spel

zoom spel

Panoramio har blivit avbruten. Vi har uppskattat dina bidrag genom åren och hoppas att du fortsätter att dela fantastiska bilder med världen.

Panoramio laget

Vad hände med min Panoramio data?

Om din Panoramio var ansluten till ditt Google-konto, kopierades alla dina foton till ditt Google Album i full upplösning (det kan ta några veckor). Alla andra data har raderats permanent.

Kommer mitt Panoramio-bilder fortsätt att visas i Google Earth och Google Maps?

Om dina Panoramio-bilder visas i Google Maps med namnet på ditt Google-konto, fortsätter de att visas tillsammans med deras ursprungliga visningar. Om de bara tillskrivs ditt Panoramio användarnamn visas de inte längre. Du kan visa och hantera foton genom att logga in på Google Maps och öppna skärmen Bidrag från huvudmenyn.

Finns det något sätt att fortsätta att skicka bilder till Google Earth och Google Maps?

Ja - om du vill fortsätta lägga till foton i Google Maps och engagera dig i en växande grupp av fotografer, gå med i programmet Lokala guider. Du kan tjäna poäng och låsa upp belöningar för foton som skickas med ett Google-konto när de är länkade till en intressepunkt eller ett företag.

Friv Spel - Spela Gratis Friv Spel, 2017

Online-spel: Roliga spel i onlinespelet

 • jugarjuegos.com

  Gratis spel i att spela spel .com Gratis spel! för online-dator

  Zuma

 • zuma-deluxe.eu

  Zuma | Zuma Deluxe Spela zuma spel online gratis på zuma-deluxe.eu

 • zuma.ro.im

  Jocuri Zuma, Zuma Deluxe - Zuma.ro.im

 • juegosgratis.org

  Gratis spel i att spela spel .com Gratis spel! för online-dator

 • juegosdezuma.org

  Zuma Games

 • tutojuegos.com

  Spela gratis spel och onlinespel -

 • Zuma, Zuma Games Free - Minigames Top

  En av de mest kända zuma spelen. Skjut de färgade kulorna för att skapa trios av samma färg. Använd musen för att sikta och klicka för att skjuta.

  Zuma stil spel där du måste skydda din by från invasionen och för detta måste du kasta kulorna av färger mot bollarna i motsvarande färg i raden. På de mest avancerade nivåerna kan du kasta bollar till träden för att hitta överraskningar. Du kan också uppdatera din katapult varje gång du avancerar på nivå.

  Ta bort de färgade kulorna innan de fyller spiralen. Grupp tre eller flera av samma färg som ska elimineras. Använd musen för att flytta delfinen och tryck på klicka för att kasta pärlor.

  Skjut de färgade kulorna mot andra av samma för att bilda grupper om minst tre och sålunda eliminera dem. Peka med musen och skjut med klick.

  En blandning av tetris med zuma, där förutom att ta emot plattorna och flytta dem som tetris måste du ordna dem så att varje bit bildar grupper på minst tre för att eliminera det och tjäna poäng. Använd "Piltangenterna" för att spela.

  Skjut de färgade kulorna på ett sådant sätt att de bildar grupper av samma färg. Använd musen för att flytta den gyllene ekorren och tryck på klicka för att skjuta. Välj nivån och förhindra sedan att sfärerna når andra änden.

  I den här versionen av zuma visar de oss figurer som består av färger som roterar. Den klarar av att eliminera totalt antal sfärer som grupperar de av samma färg. Peka med musen och skjut sfärer med klicka.

  Styr känguret för att gruppera minst tre sfärer av samma färg så att de elimineras. Använd musen för att sikta och starta sfären med klicka.

  vA konstig blandning av zuma och flipperspel. Skjut en metall sfär att studsa på väggarna eller andra sfärer och därmed röra de dyrbara och färgstarka sfärerna i mitten. Använd musen för att sikta på sfärerna och klicka för att starta dem. totembollar.

  Hjälp denna björn att ansluta sig till honungssfären med binens sfär, för det här måste du eliminera mellanliggande sfärer genom att gruppera dem i trådar av samma färg. Peka med musen och starta sfären med klick. Tryck på "mellanslag" för att ändra sfären.

  Samla mitt i rymden åtminstone tre sfärer av energi av samma färg med hjälp av energikanonen för att eliminera dem alla. Peka med musen. Skjut varje sfär med klicka. Ändra sfärer med hjälp av "mellanslag". Välj nivån med klicka.

  En variant av Inca-stilen från det berömda zuma-spelet. Klicka på "nästa nivå" för att starta spelet. Gå med tre pärlor av samma färg för att undvika att fylla banan. Använd musen för att flytta spjutens ädelstenar och tryck på klicka för att skjuta dem.

  Skjut bubblor, om de tillsammans 3 av samma färg brista. Spela med musen.

  Nu är det roliga spelet av zuma men med de berömda fåglarna av Angry Birds. Använd kanonen för att kasta de färgade fåglarna i raden så att du kan gruppera minst tre av samma färg. Få alla fåglarna grupperade för att gå till nästa nivå. Använd musen för att sikta på kanjonen och tryck på klicka för att starta fågeln.

  Typisk spelzuma där du måste undvika att de färgade sfärerna når var björnen. Skjut sfärer mot grupper av sfärer av motsvarande färg så att de elimineras. Peka med musen. Skjut sfärerna med klick.

  Bra spel zuma stil där du måste samla tre eller flera sfärer av samma färg för att tjäna poäng. Peka med musen och skjut sfären med klick.

  Ett av de många zuma-typ spel där ditt mål är att förhindra myrorna att nå hålet. För detta måste du kasta myrorna tillsammans med de andra i samma färg för att gruppera dem och eliminera dem. Peka med musen och skjut myran med klick.

  Bra zuma typ spel där du har kontroll över två kanoner som skjuter färgade bollar en i mitten och en till höger. Använd kanonerna och deras färgade bollar för att förhindra att strängen av färgade bollar når ut till kanonen, för det här skjuter bollarna i grupper av bollar av samma färg. Peka med musen, skjut med klick. Välj kanonen som ska användas genom att klicka på den.

  Skjut frukt som faller ner spiralen för att bilda grupper av 3 frukter och så eliminera dem och tjäna poäng. Peka med musen, skjut frukten med klick.

  I detta Zuma-spel är du en främling som försvarar planeterna från invasionen av färgade sfärer. Skjut färgade sfärer och bild grupper av 3 för att eliminera dem och rädda planeten. Peka med musen och skjut sfärerna med klick.

  Zuma med utrymme och robotmiljö vid den tiden. Liksom alla Zuma är målet att eliminera grupper av figurer genom att kasta siffror av samma typ. Använd musen för att sikta och klicka för att starta.

  Zuma typ spel där du måste stapla sfärerna av liknande färger för att eliminera dem. Använd musen för att styra sfärerna och tryck på klicka för att släppa.

  Kontrollera apen och förhindra att godisen når ut till mitten av brädet. Starta sötsakerna för att bilda grupper av samma och så eliminera dem. Använd musen för att sikta och klicka för att kasta godis.

  Zuma spel med zodiacmotiv. Skjut sfärer som ser ut att bilda grupper av 3 sfärer av samma färg som hindrar dem från att nå centrum.

  Mario Bros äventyr gillar aldrig tidigare, det här klassiska Nintendo-spelet ..

  spelat: 12 408 703 gånger

  hastighet:

  Alla spel och beskrivningar är egendom för respektive upphovsman. © Alla rättigheter förbehållna.

  Ger Spel. Com Spel för ungdomar, spel för tjejer, småbarn och vuxna, en plats för fritid för alla offentliga!

  30 spel av M.A.M.E. att du inte bör missa (del I)

  Om du är på 30-talet är det möjligt att många av spelen på den här listan är en del av dina barndomsminnen, och du behöver inte påminnas om hur bra vissa spel på den tiden skulle kunna vara. Men om du föddes i en generation av 16-bitars konsoler eller senare, eller om det inte fanns några bra rekreationsspel på din tid i det här området, här är en lista över några av de bästa arkadspelen i historien , försöker rädda någon glömd juvel. Självklart finns det nyanser och som någon lista, låtsas att upptäcka just det, en diamant som du inte kunde njuta av på din dag. Och om du är född i den här generationen, ta en titt på en av dem, som säkert kommer att överraska spelbarheten hos många av dessa titlar som till slut har inspirerat de allra flesta spel vi tycker om idag.

  Det här spelet, för de av oss som spelade det djupt, blev ett av de bästa plattformsspel som vi någonsin har spelat. Det har flera unika element som vi inte har sett upprepade, vilket förbättrar dess originalitet. Även om det ofta förekommer i rankningen av MAME-spel som en av de bästa, gick det obemärkt i många arkader av tiden och var inte känt av allmänheten.

  • En pojke, med ett kraftfullt hopp, liten förmåga att glida, och en kraftfull hängande.
  • En tjej, med ett mindre kraftfullt hopp, mer glidförmåga och en något svagare mallet
  • En knubbig pojke, med den näst mest kraftfulla punchen, men med ett hopp och en kapacitet på planeto nästan null.
  • En lång och tunn kille med det mest kraftfulla hoppet, men med det svagaste slaget och ingen glidkapacitet.
  • En gammal man, leeeeento och ett mycket svagt hopp, men en spektakulär glidförmåga, håller sig praktiskt i luften och med en kraftfull pinne.

  Med dessa tecken, kommer vi att behöva gå upp till 9 olika nivåer, med långa, invecklade och fylld med fällor och dolda hemligheter, ridit varelser som vanligtvis möbler på ett hus som verkar ha varit besatt av vad som är den ultimata fiende av varje nivå Mappade : en djävul som sitter i en stol som vi måste slå till döden.

  Utan tvekan var det två saker som gjorde det här spelet väldigt speciellt:

  1. Poängsystemet är en av de mest komplexa och utmanande som har gjorts. Att uppnå ett perfekt betyg krävde att spela detta spel mycket tills du upptäckte de dolda mönstren som gjorde att du bryter en vas visar dig en skatt eller en annan.
  2. På kartan kan du alltid se en trevlig häxa som distraheras och till vilken du kan ta bort kvasten om du träffar den, för att få tillfällig immunitet och stoppa tiden. Det bästa är att ditt rörelsemönster följer vissa regler som du också kan behärska när du är intresserad.

  Om du inte har försökt det med allt detta, lyfte de också upp ljudeffekterna och musiken, som spelades in i brand för oss alla som har ett gott minne om det här spelet. Om du har bra plattformsspel kan du inte sluta försöka.

  Och om du gillar spel så här ...

  En rolig plattform med butiker ingår

  En klassiker som har portat flera gånger till andra system

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  85 + = 92

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map