Zeus Free Slots

Zeus Free Slots

Få en bonus på € 100 för att spela Zeus!

Öppna ditt konto gratis om en minut

 • Få en gratis bonus

  Hämta din gratis bonus. Ingen deposition krävs

 • Börja spela direkt till Zeus-platsen

  Guds kraft i Zeus-spelautomaten

  Detta spel tar dig till Olympus högsta punkt, i antikens Grekland. Zeus-spelautomaten får dig att känna dig som en sann guds gud med sin magnifika grafik, effekter, högklassiga ljud och himmelska priser. Om du också är den största av alla gudomligheter med Zeus-spelautomaten, en riktig gåva från himlen.

  Zeus är känd i grekisk mytologi som den största av alla gudar. Från Olympus styrde han hela jorden, med sin stora kraft och beslutsamhet, alla betalade honom hyllning och beröm. Några av hans symboler var blixten, örnen, molnet. Alla är närvarande i zeusplatsen, som tillsammans med många andra får dig att vinna många vinnande kombinationer för att uppnå sina stora priser.

  En av de största fördelarna med Zeus Slots är deras jokers på alla deras hjul, vilket gör det mycket mer sannolikt att få en vinnande kombination. Det erbjuder också enkla frittomgångar, som kan nås genom att få några av de blå bonussymbolerna. När vi får dem på hjul 1, 2 och 3, hittar vi 10 gratis spins. Om Zeus är på vår sida och vi får 5 av dessa symboler hittar vi det otroliga priset på 100 gratis spins, inget mer eller inget mindre. Vilken annan plats kan erbjuda oss något så stort?

  Resta inte på dina laureller och leta efter Olympus gudstornas stora tempel i Zeus-spelautomaten.

  • Programvara: Williams Interactive (WMS Gaming)
  • Betalningar: 192
  • Rullar: 6
  • Max mynt per rad: 0.40
  • Bonusrunda nr
  • Vild symbol Ja
  • Progressiv Nr
  • Scatter symbol Ja
  • Autoplay-alternativ nr
  • Multiplikator nr
  • Gratis spins Ja

  Välj Casino för att spela för riktiga pengar

  Zeus 3 är den tredje delen av den här populära slotten som skapats av WMS, ligger i Olympus, hemmet för gudarna i antikens Grekland. Det har ett otroligt antal spellinjer, liksom otroliga rundor med gratis spinn med multiplikatorer.

  Vad som uppmärksammas av den fria Zeus 3-slitsen är att det ändrar spelformen med vad vi vet om en vanlig spelautomat. Dessa är några av dess egenskaper:

  1. Zeus 3 är uppdelad i 6 olika trummor, men raderna sträcker sig från 2 till 7, med 2 i den första trumman och ökar tills de når 7 till den sista. På grund av det boende kan du i detta spel njuta av 192 olika spellinjer.
  2. För att vinna på Zeus 3 gratis spelautomat måste du ha minst 3 identiska symboler i en enda spellinje. Det lägsta priset du kan få är 0,025 gånger vad du satsar om du tar 2 symboler på en vas, ett mynt, en kortlek eller en hjälm.

  Å andra sidan är det största priset du kan få med traditionella symboler 10 gånger din satsningsbelopp vid teckning av 6 symboler av Zeus.

  Denna slot erbjuder en form av spel som skiljer sig mycket från den traditionella, det är därför vi uppmuntrar dig att spela Zeus 3 gratis.

  Odds för att få ett pris

  Zeus 3 Du har en sannolikhet på 96,7% för att få en utmärkelse, som innebär att du kan få en hel del fördelar utan större risk att förlora dina pengar. Allt tack vare att de har ett stort antal spellinjer som ytterligare ökar dina chanser att vinna. Men i motsats till andra spel, i online Zeus 3-slits kan du inte ändra de linjer som du vill spela, så den möjligheten är alltid statisk.

  I den här stora spelautomaten som utvecklats av WMS hittar du 3 olika bonussymboler. Sådana symboler är:

  • Symbol av Zeus: Symbolen för Zeus gör inte något speciellt av sig själv, men när en trumma är full av detta tecken blir det en trumma full av Wild-symboler.
  • Symbol för Olympus: Denna symbol är Wild of the Game, och ersätter alla andra utom Scatter. Det ger dig fler möjligheter att tjäna pengar.
  • Scatter Symbol: Scatter-symbolen är den för Zeus-handen med blixt, vilket aktiverar de fria spinnen.

  Medan den fria Zeus 3 Slot bara har en väldefinierad bonusrunda, bör det noteras att den här rundan är så bra att det verkligen utgör:

  Gratis spins: När du får minst 3 Scatter-symboler kan du komma in i rundan med gratis spinn. Tre scattersymboler ger dig 10 skott, fyra av dem kommer att ge dig 25 spins och multiplikatorn x10, medan om du kör ut fem symboler scatter du får 50 free spins och en multiplikator x50. Dessutom kan du aktivera de gratis spinsen inom denna bonus.

  Som redan nämnde han, i Zeus 3 gratis slots du inte kan ändra antalet rader av spel, men det kan ändra är det satsade beloppet på var och en av dessa rader:

  • Minsta förinställda satsning för varje runda är 0.40, och du kan öka den satsningen beroende på multiplikatorn, som går från 1 till 200
  • Den maximala insatsen som ska göras med hela multiplikatorn är 80
  • Du kan ställa in automatisk rotation alternativet om du vill titta på spelet, precis där du kan ställa in alla inställningar till vända eller tid som du vill ska spelas upp.

  Bäst av allt kan du spela Zeus 3 gratis i rättighetsläge, och om du gillar det kan du satsa på riktiga pengar.

  Beskrivning och instruktioner:

  De mytologiska teman visar sig vara ett mycket bra alternativ att spela i slots. WMS är det kreativa företaget Zeus, ett av de mest erkända spelen som har blivit en referens för produkterna i detta varumärke. Genom sina 5 rullar och 30 betalningslinjer kan du få pengar som gör vad som ger dig otroliga vinster. Spelet består av element som passar perfekt mytologiska teman ser du symboler som Pegasus, hand Zeus, mynt, Galleons och allusive fartyg.

  Du kan ange hur många rader du vill aktivera för varv mellan 1 och 30, medan minsta myntintervall är 0,01 €. Den maximala tilldelningen av varje mynt i satsning är på € 5, vilket ger dig möjlighet att göra maximal insats på € 150 per spin. I kontrollerna av spelelementen som Auto Play har inkluderats, så du kan tilldela ett antal automatiska varv. Om du gillar gratis spins behöver du bara kombinera 3 blixtsymboler och du får 8 spins som en bonus. Vildkortet i denna slot representeras av byggnaden med ordet Wild och kan ersätta några av symbolerna utom Scatter.

  INSTRUKTIONER: Använd musen och tangentbordet

  Att spela online Zeus kom ihåg att installera:

  Nedan kommer vi att se hur du spelar den här gratis spelautomaten. Zeus, är skapad för alla typer av spelare, från de mest expertiska, till de som spelar en spelautomat för första gången.

  Denna maskin, designad av spelbolaget WMS, Den innehåller fem rullar och 30 linjer i huvuddelen. I den nedre delen finns kontrollpanelen och spelinställningarna.

  Kontrollpanelen på Zeus-spelautomaten har två visningar, en klassiker, C-tangenten och en annan, förnyad QB-nyckel. Ligger i nedre vänstra hörnet på kontrollpanelen och låter spelaren välja den mest bekväma varianten av spelinställningar.

  Zeus free slots - Classic kontrollpanel

  Om du trycker på knappen С aktiveras den klassiska vypanelen. Här hittar du flera sektorer som är utformade för att justera spelets huvudparametrar:

  • Linjer: Bestämmer antalet betalningslinjer av Zeus som deltar i skapandet av kombinationerna. Spelaren kan lägga ett antal linjer från 1 till 30;
  • Bet / Linjer: Val av vadslagning per rad. Kostnadsintervallet för en rad varierar mellan 0,3 och 150 hp.
  • För att justera parametrarna används knapparna «-» och «+». Den totala insatsen beräknar den fria spelautomaten automatiskt och anges i fönstret Total satsning.
  • För att starta spelet används följande knappar:

  • Spinn: Aktiverar rullarnas singulära rotation. Detta läge kommer att vädja till spelare som föredrar att använda strategier baserade på att justera storleken på vadningen. Efter varje tur kan spelaren ändra kostnaden för vinstlinjen och följaktligen spinnan.

 • • Autoplay: Aktiverar automatisk vridläge. Denna spelautomat kan du spela Zeus utan att ta ytterligare åtgärder. Tryck bara på knappen och observera processen i spelet. För att återgå till manuell kontrollläge trycker du på samma Autoplay-tangent igen.

 • Zeus free slots - Förnyad kontrollpanel

  Genom att trycka på QB-knappen visas den förnyade vyn på kontrollpanelen. I denna variant är sektorerna Bet / Linjer och Linjer ersatta med separata knappar. I var och en finns varianterna av den totala insatsen i krediter. För att satsa på Zeus-kortplatsen, räcker det med att trycka på knappen för att bestämma önskad parameter.

  För att ändra parametrarna för vadet i mynt under nycklarna är en speciell indikator. Genom att flytta markören åt vänster eller till höger kan spelaren ändra mängden mynt. Samtidigt ändras värdena i krediter. De motsvarande siffrorna anges på knapparna.

  Användarna pekar på bredden av utbudet av vad som erbjuds av online Zeus-spelautomaten. Kostnaden för giro varierar mellan 0,3 och 150 hp.

  För att starta hjulens rotation, använd den stora blå knappen med en cirkulär pil som ligger i det högra hörnet. För att placera Zeus gratis spelautomat i automatiskt läge, tryck på knappen med dubbelpil på vänster sida av kontrollpanelen.

  Dessutom erbjuder båda varianterna möjligheten att justera användarparametrar och öppna betalningstabellen på skärmen.

  Zeus - Eventuella kombinationer och beräkning av utmärkelser

  Huvudsyftet med varje spelare är att skapa den mest lönsamma symbolkombinationen. För att skapa sekvenser som genererar pengar i Zeus-slitsen är det nödvändigt att få 3 till 5 identiska bilder i en rad. Bilderna måste placeras på de närliggande rullarna från vänstra änden. Om identiska piktogram faller på flera rader kommer priserna att läggas till.

  Storleken på Zeusprisen beräknas på ett gemensamt sätt. Insatsen per rad multipliceras med koefficienten för multiplikatorn som är korrekt för kombinationen av vissa konkreta bilder.

  I betalningstabellen anges prisvärdena i poäng. Detta tillvägagångssätt kommer att rensa användare av behovet av att göra några svåra beräkningar innan man satsar på vårt gratis Zeus-kort. Du kan se de detaljerade värdena i betalningstabellen som visas på skärmen genom att trycka på knappen Betaltabell.

  Zeus - Symbolerna på spelautomaten

  Traditionellt är Zeus-spårpiktogrammen indelade i två konventionella kategorier: det vanliga och de speciella symbolerna. Det finns inga bilder på bokstäver eller siffror på maskinen. Vanliga bilder presenteras i tematiska ritningsformat:

  • Zeus är den dyraste symbolen för slitsen, den representeras som en bild som upptar 3 celler i trumman. Till skillnad från andra piktogram kan den skapa vinnande kombinationer när 2 eller fler bilder visas på en rad. Med maximal satsning på 150 poäng, spelar spelautomat Zeus för sekvenser med deltagande av 2, 3, 4 och 5 bilder 20, 250, 1000 och 2500 poäng.
  • Pegasus: 200, 750 och 2000;
  • Båt och almet: 150, 500 och 1750;
  • Amphora och lyre: 100, 500 och 1250;
  • Silver och guldmynt: 75, 375 och 1000;
  • Laurelkrans 25, 250 och 750
  • Zeus online-slots erbjuder två speciella piktogram:
  • Det forntida templet är den WILD symbolen. Den här bilden har en funktion: den ändrar vanliga bilder som hjälper till att skapa kombinationer. Bilden kan inte skapa oberoende sekvenser.
  • Zeusens hand som håller en blixtbult är scattersymbolen. Utseendet på 3-5 bilder på skärmen anses vara en vinnande sekvens oavsett position i cellerna. Denna uppsättning symboler betalas inte med pengar. Men dessa kombinationer anses vara en av de mest värdefulla. Precis för dem kommer online-Zeus-spelautomaten att ge tillgång till bonusrundan.

  Zeus - Få gratis spinn på spåren

  Zeus online bonusar översätts till gratis spinsrundor. Fortsättningen av varvserien beror direkt på mängden Scatter-symboler som startade rundan. Om kombinationen av tre symboler gör det möjligt att få 10 gratis spinn i online-spåret. Om fyra eller fem bilder faller, kommer spelaren att ha 25 respektive 100 gratis spins.

  I Zeus online slot är rundan med gratis spinn närvarande i den klassiska vyn. Under bonusrundan förutses inte användning av ytterligare speciella bilder eller speciella alternativ.

  Men det finns också fördelar, om kombinationen med Scatters kommer tillbaka, kommer spelaren att få 10 till 100 extra spins.

  Med bonusspelet på Zeus-spåret kan du få mycket stora utbetalningar. Erfarna spelare hävdar att bonusspelet är det viktigaste alternativet att tjäna pengar med Zeus.

  Om du vill spela gratis slots, klicka här.

  Om du är intresserad och vill spela för riktiga pengar, besök online casino [casino_link].

  Emigrant.mira5.com- Общение эмигрантов в Чехии

  3 ı 1: Форум + Соц.сеть + Барахолка

  Spela gratis spelautomat zeus 2 fjäderkrigare kasino i watonga

  Regle roulette kasino noll kasinon i Oklahoma City 18 och uppåt

  Gratis online casino maskiner amerikanska roulette online riktiga pengar

  Baccarat brädspel spel kasinon i Florida

  Live Blackjack-operatörer ska sätta upp egna märkesstudior. Levande kasinon som William Hill och 888 har en dedikerad live casino studio, vilket innebär att endast spelare från ett visst casino spelar där. Spelarna är inte en blandning av många olika spelplatser som i en vanlig live blackjack. När du går med i ett branded live blackjack-bord så märker du omedelbart att studion och bord är alla märkta med casinogloggen. Du kommer att se att kortets kort är märkta och återförsäljarna är klädda med kasiniformungen.

  Ryska roulette spelet online multiplayer las vegas casino ingen insättning bonuskoder

  Spelautomat står höjd ea sport mobil daglig spinning

  Kolla in våra andra rekommendationer av de bästa amerikanska casinoerna ovanför. Om du vill få händerna på gratis spins, spela dig igenom ett av fyra bonusspel som är tillgängliga för att bli vinnare!

  Du måste vara medveten om att när du spelar ett progressivt pokerspel, en del av insatserna du spelar, används de för att mata jackpotpoolen och som sådan kan RTP i basspelet inte vara så högt som du skulle ha förväntat dig. .

  Bästa casinotillgången usa ladbrokes casino insättning promo code

  3 hjul roulette paddy power slots roliga

  Real Money Mobile Poker. Den här insättningsbonuskupongkoden kan endast hämtas av nya registrerade spelare. Allt du behöver göra är att besöka kasinot och dra nytta av en rapping 50 bonus på alla insättningar.

  Kodar online doubledown casino drottning av Nile Slots android

  Baccarat 3d kapten kock casino usa ingen insättning online casino 25 line slots online

  Turtle Creek Casino spelautomater spela en röd cent spelautomat online

  Casino vinnare com casino bussar houston tx drottning av det vilda spåret spela online roulette spel vektor

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 12 = 20

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map