spel för barn gratis online

spel för barn gratis online

UTBILDNINGSPEL FÖR BARN

Den här webbplatsen använder cookies. Om du fortsätter att bläddra anser vi att du accepterar användningen.

Du kan få mer information i vår Cookies policy. [X]

Spel för barn gratis online

Ta alla barn till lämpligt lägerområde!

Skapa en uppsättning, följ trender och klä din modell i städerna på modeshowen. Dekorera butiken medan kunder köper dina skapelser.

Fyll sidorna i din egen klippbok med tecknen i Soy Luna!

Efterkommande - Haute Couture

Spela Haute Couture, upplagan av The Descendants! Hjälp renovera Mal och Evies garderob, köp kläder och designa den perfekta uppsättningen!

Lodge - detta hotell är ett tårta

Hjälp Skye rädda The Lodge! Du borde hålla kunderna nöjda och få bra recensioner ... Kan du göra det?

Mundo Primaria bidrar genom fria logikspel till barns förvärv av begreppet korrespondens, klassificering och klassificering. Att lära sig dessa numeriska egenskaper är en nyckelprocess i rätt utveckling av barnets matematiska och beräkningskunskaper.

Logik spel för barn av INFANTIL

Logik spel för PRIMARIA

Förbättrade egenskaper med barns logikspel för barn

Egenskapen av korrespondens det är relaterat till barnets förmåga att observera grupper av objekt som motsvarar andra uppsättningar av samma antal objekt. På detta sätt lär barnet på ett enkelt sätt att utvecklas inom logisk observation av uppsättningar. den seriación, Å andra sidan är det egenskapen som har att göra med barnets kapacitet att, med en ordnad uppsättning tal, identifiera den operation som tillåter att övergå från ett nummer till ett annat.

Detta gör att han kan fortsätta serien. När det gäller klassificering, Detta kan beskrivas som egenskapen genom vilken barnet kan identifiera den gemensamma egenskapen mellan olika uppsättningar objekt. På så sätt är det varje gång att skapa nya grupper som delar samma egenskap eller till och med slutföra de redan givna uppsättningarna. Klassificeringsövningarna för barn som föreslås här har svårigheter som anpassar sig till de förmågor som de har just nu.

Träna logisk-matematisk resonemang med logiska spel

Logiska operationer är inblandade i förvärv och utveckling av begreppet nummer. Namngivna siffrorna, skriva dem korrekt på dikteringen, beställa dem, erkänna positionsvärdet för de siffror som bildar ett nummer eller vet hur man fortsätter serier är några av de färdigheter som barnet ska känna till och hantera med lätthet. Kunskapen om de ovan beskrivna egenskaperna förutsätter byggandet av en solid grund för att bygga andra mer komplexa aspekter av matematisk kunskap som barnet kommer att möta när han växer. Att utveckla en bra matematisk logik kommer att vara mycket användbar i barnens vuxna liv. Genom att utföra dessa logiska spel för barn, De kan träna på ett roligt och underhållande sätt sin logiska matematiska kapacitet utan att förstå det. Dessutom dessa logiska spel på nätet De är ett användbart verktyg för föräldrar och lärare, så de är en didaktisk resurs som kan användas i klassrummet och hemma på ett bekvämt sätt. Förutom dessa, genom hela webbplatsen hittar du ett brett utbud av gratis spel för barn, med vilken underhållning är säker på ett tag.

den logiska spel de behöver inte vara tråkiga, tvärtom är de hobbyer som är utformade för att uppta fritiden för spelare i alla åldrar och samtidigt stimulera kreativt tänkande, såväl som logik och mental smidighet. Vissa tillåter byggandet av bitar som en del av spelet, stimulerar manuell kompetens, kan spelas individuellt, i grupper och som vanligt i Primary World, våra online logikspel är tillgängliga på alla enheter och gratis.

En av de främsta fördelarna med dessa spel är att de tjänar som träning för senare uppgifter med större svårigheter, som att lära in multiplikationstabellerna eller lösa komplexa problem.

Motiverande spel för barn Vad är ditt mål?

några tänkande och lösa spel De lär på ett roligt sätt olika aspekter av vetenskap, historia, matematik, medan andra fokuserar på kunskap och utveckling av olika områden i hjärnan genom fritidsaktiviteter, öva mentala övningar eller svara bygger pussel pussel och problem intelligens, att stimulera och utveckla kvaliteterna för att lösa dem.

Tänkande spel för barn skapa ideala miljöer för att stimulera nyfikenhet och forskning och lär sig samtidigt om ämnen som matematik, biologi, geometri, historia, astronomi och många andra.

den resonemang spel för barn och logiska resonemang spel praktiseras individuellt erbjuda ett hälsosamt underhållning att ockupera sinnet, förutom att ge smidighet för att lösa problem (i detta fall spelen att tänka svaren är idealiska) och ge fördelar att veta hur man beter sig i det dagliga livet och miljön skola och arbete.

De rekommenderas för personer med hälsoproblem i samband med degenerationen av nervsystemet, eftersom De håller hjärnan aktiv och i konstant övning, vilket hjälper till att förbättra det medicinska tillståndet. Men inte bara de logiska spelen är viktiga för något skede av livet. Det är på alla åldrar bra att stimulera vår hjärna med mentala utmaningar som gör att det fungerar exceptionellt och stimulerar det, precis som vi kan träna våra ben medan vi går, Vi kan göra det med vår hjärna, lösa små övningar och problem, så dessa spel av resonemang för barn kan vara anledning för hela familjen att utöva sitt huvud.

Våra logiska spel är gratis och online

Övningen av fysiska övningar är för kroppen densamma som den är logiska spel för hjärnan, båda leder till människors goda hälsa och välbefinnande.

Svåra resonemangsspel för barn presenterar lösningen för gåtor och gåtor, i ämnen som matematik och förbättra kunskap och kognitiva förmågor, fördjupning i den anmärkningsvärda förbättringen och absorptionskapaciteten för lärande.

I skolan är övningen av spel som stimulerar resonemang och upplösning av logiska övningar verktyg som uppmuntrar till lärande och förstärka kunskap på ett enkelt och roligt sätt.

Fördelar med tänkande spel

· Håll dina barn och studenter inriktade på denna typ av spel hjälper dem att kontrollera stress och dess konsekvenser, ger stor avslappning och reglerar ångest och nackdelar som det medför till kroppen.

· På samma sätt stimulerar de människor att tänka på och uppfylla sina mål, utveckla strategier för detta ändamål, utvärdera nya sätt att nå sina mål genom att använda kreativa idéer att lösa triviala uppgifter.

· De förbättrar kapaciteten för planering och förståelse genom att förbättra lärandet, samt koncentrationsförmågan, uppmuntra uppmärksamhet.

· Var uppmärksam på gåtor för att lösa gåtarna som uppstod förbättra observationskapaciteten, Uppmärksamma de små detaljerna.

· Memorera mönster för att avancera nivå förbättrar förmågan att lagra information.

Med utvecklingen av ny teknik, och tack vare de spel som vi har utvecklat kan du utnyttja denna typ av spel på olika mobila enheter, som telefoner, surfplattor och datorer. Så våra spel att utveckla logik kan tas överallt för att dra nytta av varje ledig minut och lära sig, utveckla mental smidighet och ha kul på samma gång

Välj ditt favoritland och sedan 3 teckningar i detta fantastiska tecknade sportspel, ToonCup 2016! Kontrollerna är lätta att lära och 2D-grafiken är helt enkelt vacker! Gör dig redo att ha kul med fotboll!

Den senaste vågen av Bobs brott begår honom till Ryssland. Bli med honom när han stjäl smycken, tar sällsynta dockor och tar andra värdefulla saker från en av de säkraste byggnaderna i Moskva. Bob behöver din hjälp för att undvika säkerhetskameror, högteknologiska larm och några av de starkaste säkerhetsvakterna på planeten.

1-36 av 109 matcher

Bob återvände med sina gamla knep, men den här gången har han några nya prylar! Hjälp honom att infiltrera hemliga laboratorier och andra högsta säkerhetsbyggnader i detta mobila spel. Du måste hålla det säkert samtidigt som du undviker forskare, vakter, säkerhetskameror och mer.

Du kan utforska denna fantastiska skog medan du ansluter hundratals kakor och andra desserter i detta 3-i-rad-pusselspel. Kan du slå dem upp i rätt grupper innan tiden går ut?

Välj ditt favoritland och sedan 3 teckningar i detta fantastiska tecknade sportspel, ToonCup 2016! Kontrollerna är lätta att lära och 2D-grafiken är helt enkelt vacker! Gör dig redo att ha kul med fotboll!

Dessa bubblor är mer dåliga än pesten. Låt dem försvinna så fort som möjligt.

Dessa färgglada bollar kommer att orsaka många problem när de slutar falla ned på skärmen. Du måste hantera kanonen för att förstöra dem! Kan du eliminera dem alla i detta unika 3-i-rad-spel?

Välj ingredienserna i ditt magiska recept för kärlek.

Du är den enda som kan hjälpa den här modiga bilen att rädda sin flickvän. Lös alla gåtor och överstiga nivåerna. Det är för roligt! Spela gratis

Det lilla gröna monsteret Om Nom har återvänt och är hungrigare än någonsin! Bli med professor, en arg vetenskapsman (inte ond!) Bestämd för att studera orsaken till att Om Nom älskar godis genom en rad experiment. Upptäck dolda priser och låsa upp nya nivåer!

Njut av ett färgstarkt magiskt äventyr med detta online-spel. Det finns många bilder i den här boken för virtuell färgning. Vill du göra en grön snögubbe; eller täcka ett snöflinga med hundratals olika färger? Du kan låta fantasin flyga!

Gör din väg i dessa bilupplevelser för att vinna hjärtat av dina drömmers tjej!

Utforska världen av mandala i detta unika och andliga färgspel. Måla mönster med rött, gult, grönt och andra färger.

Är du redo för denna utmaning? Ta reda på hur snabbt du kan montera dessa kända städer i det här pusselspelet. Du kan även välja hur många bitar du vill ha varje pussel.

Dessa två prinsessor älskar det nuvarande sättet, men de är sena till klasserna i morse. Kan du hjälpa dem att lägga på en underbar outfit innan de går till campus i detta klä upp spel?

Cassie och hennes mamma går till en födelsedagsfest. Gå med i dem när du väljer söta kostymer att bära i detta klä upp spel för tjejer. Du kan också välja leksaker som Cassie kan bära.

Tror du att du kan designa en egen klänning för den här unga modevännen? Du måste ta hand om att ta mätningarna innan du väljer ett elegant tyg och börja göra det i det här mode spelet.

Är du bra på att kombinera? Tjäna pengar i denna fantastiska match 3 spel som liknar Diamond Dash! Ha det roligt med extravaganta tecken och få dem att le. Kombinera mer än tre ansikten för att tjäna fler poäng! Aktivera specialen för att eliminera hela raden. Spela mot klockan eller med en begränsad mängd rörelser. Ha det roligt med mer än trettio nivåer av Inside Pudding Land!

Hur många av dessa komplexa matematiska problem kan du lösa? Gör ditt bästa för att upptäcka lösningarna av var och en innan tiden går ut i detta online-pedagogiska spel.

Din favorit tecknade bil är tillbaka; yep Wheely har återvänt och är redo att börja med dig till ett nytt utmanande och roligt äventyr!

Kan du slå dina virtuella motståndare i detta roliga och utmanande kortspel? De har fantastiska förmågor. Spela dina kort vid rätt tid och återvända hem vinnare.

Kan du slutföra alla dessa komplicerade pusselbilder av vargar och andra vilda djur i sina naturliga livsmiljöer? Du kan välja att dela upp bilderna från minst 16 stycken till maximalt 100 i det här online-spelet.

Dessa två systrar utformar sitt eget dockhus. Du kan hjälpa dem att välja möbler, dekoration och mer i detta spel för tjejer.

Sery har ett datum med en stilig kille i kväll. Hjälp henne att hitta några söta outfits och vackra tillbehör i alla dessa presentkartonger. Det är upp till dig att lämna henne vacker i det här spelet för tjejer.

Alla dessa sköldpaddor är mycket smutsiga. Kan du rensa dem i detta bedårande actionspel? Ge dina skal en bra skrubb!

Dessa sju vänner lever i ett underbart rike fullt av magi och ska handla på sin favoritbutik. Kan du hjälpa var och en välja en fantastisk outfit i detta härliga klä upp spel?

Dessa bedårande husdjur är alla blandade! Kan du gå med i detta unika och roliga match-3-spel? Gruppera alla ponnyer, delfiner och mer så att de kan vara tillsammans igen.

Barbara besöker den senaste butiken i staden men kan inte bestämma vad man ska köpa. Hjälp henne att prova bra kläder och att välja många tillbehör i detta klä upp spel för tjejer.

Det klassiska brädspelet är på väg att ta en ny tur. Bokstavligen! Ta reda på om du kan kombinera ormarna och trapporna i spelautomaten medan du njuter av det här spännande kasinospelet.

Kids Tangram är ett roligt pusselösande spel som kräver få färdigheter men kan spelas i timmar. Lär dig att använda de former som passar djurens konturer utan att oroa dig för tiden.

Så många ingredienser och så lite tid! Hur snabbt kan du hjälpa alla kunder i denna upptagna pizzaplats? Ta dina beställningar och laga dina pizzor så fort du kan i detta galna matspel.

Denna butik hanteras på ett annorlunda sätt. Några av kläderna är lätta att hitta, men andra är dolda i presentförpackningar. Gå med i Eliza när du letar efter paket och några söta outfits, i detta spel för tjejer. Hon skulle vilja hitta några saker för henne och även för hennes baby.

Ett underbart spel av Pou där du borde hjälpa till att bada ditt barn efter instruktionerna steg för steg. Spela gratis på din dator, mobiltelefon, surfplatta eller någon mobil enhet.

Kan du ansluta alla dessa numrerade bollar i rätt ordning? Försök att nå ett högt poäng medan du går med i det här utmanande spelet.

Hur länge kommer du att kunna hålla klockan i det här spännande matematiska spelet? Lös ekvationerna så fort du kan när du lägger till, subtraherar och mer!

1-36 av 109 matcher

Juegos.com är hemmet till idealiska spel för hela familjen. De spel som du hittar här är lämpliga för barn i alla åldrar. Vissa är enkla att underhålla de små och andra är avsedda för äldre barn. Utöver komplexitetsgraden utformades dessa spel speciellt för barn. Det vill säga innehållet är lämpligt för hela familjen. Ännu bättre: många av spelen utvecklades för utbildningsändamål. Dina barn kan leka med karaktärerna i sina favoritfilmer, till exempel min favoritsvillain och de frusna prinsessorna. De kan skapa musik, teckna och måla på nätet, designa egna husdjur och stjärna i episka äventyr. De kan även lära sig allt från interaktiva frågesporter, från geometriska former till världens länder. Dessa barns spel är det roligaste sättet att lära sig för både de små och de äldre! Om dina barn gillar pistol spel, är det inte bättre att de åtminstone lär sig matematik samtidigt?

Spela gratis spel online på Juegos.com!

Juegos.com innehåller roliga spel för hela familjen! Hundratals gratis spel till hands, oavsett om du är barn eller morförälder, nybörjare eller expert. Prova actionspel för äventyrare, matlagning spel för gourmeter eller favoriter av hela familjen som bubbla shooter, bingo och 3 i rad! Om du älskar utmaningar, träna din hjärna med svåra pusselspel som Mahjong eller bjud in dina vänner att tävla i online multiplayer-spel. Spela spel som är lätta att förstå, men härligt svårt att behärska. Med spel av barn, tjejspel och sportspel till mansalva finns det många olika spel för alla. Upptäck loot av gratis onlinespel från Juegos.com!

Juegos.com har den största samlingen av gratis spel på nätet. Vi lägger till nya spel varje dag!

Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

Online barnspel: pedagogiska spel för barn

Du kommer också att vara intresserad:

Barnens spel för barn: online och gratis

Välkommen till det här avsnittet av barn spel online! Här hittar du olika typer av spel för barn som vi har valt uteslutande för våra besökare.

Bland dessa har vi framhävt de traditionella och populära barnens spel, eftersom de är perfekta för utbildnings- och utbildningsändamål för barn till barn, till exempel.

Det finns ett sätt att få våra barn att ha kul och lära sig samtidigt. Sättet att göra det är genom dessa, och i följande linjer kommer vi att analysera fördelarna med denna typ av hobbyer framför de traditionella divertimenterna.

Skillnad mellan barns pedagogiska spel och klassiska barnspel

Spel är viktigt för att främja både barns fysiska utveckling och psykiska utveckling. Härigenom utvecklas den lilla som individ, samtidigt som han ser sina uttrycksförmågor berikade, utvecklar sin nyfikenhet och fantasi, förbättrar sin skicklighet och kreativitet och internaliserar sin personlighet och öppnar sig på en naturlig väg mot andra.

Vi kan säga att alla slags hobbies, även de mest traditionella (dockor, bollar, etc.), är pedagogiska. Men vi skulle vilja skilja de så kallade "barnens pedagogiska spel", vilka är aktiviteter som har uppstått de senaste åren.

Huvuddragen för denna typ av spel är att utveckla barnets intellektuella förmåga.

Fördelar med pedagogiska barnspel

Ett lek för barn tillåter barn att lära sig utan att förlora den roliga sidan av aktiviteten. Därför svarar denna typ av spel på deras törst för roligt samtidigt som man främjar inlärning och utveckling av intellektuella och psykomotoriska färdigheter (koncentration, minne, ordförråd, känsla för observation, etc.).

På något sätt tillåter man att utvärdera och konsolidera barnets prestationer. Ett barns spel med siffror och bokstäver hjälper till att utveckla vokabulär och matematik, eller en frågesport förstärker din allmänna kultur.

Kriterier för att välja spel för barn

Att välja de perfekta pedagogiska spelen för barn för vårt barn är att vi måste ta hänsyn till deras ålder och inlärningsfas där de befinner sig. Det är uppenbart att vi inte kan ge samma typ av spel till ett barn på 18 månader som till en av mer än 3 år.

Den första typen av pedagogisk leksak som det yngsta behovet är de som hjälper dem att utveckla sina motoriska färdigheter och språk. Det mest lämpliga är de så kallade evolutionära spelen, som uppvisar olika ökande svårighetsgrader. Detta kommer att göra det möjligt för ditt barn att utvecklas och förhindra att han blir uttråkad med det.

Om du vill spela är det mycket enkelt, du måste klicka och skriva in den du gillar mest, gjort det här, du måste bara följa instruktionerna för spel för barn, vilket är väldigt enkelt, och du kommer att vara redo att ha det bra.

Med det sagt, nu är det din tur att utforska en magisk värld utan att behöva betala, eftersom dessa barns pedagogiska spel är gratis och online!

Utbildningsportalen för barn i grundskolan med barns teckningar för färg, spel, gåtor, berättelser och mer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map