spel av …

spel av ...

Välkommen till JuegosJuegos.com! Du är på en av Spaniens mest besökta webbplatser av gratis online-spel, sedan 2003 har vi spårat internet för dig på jakt efter de bästa spelen, vi lägger till minst 6 nya spel om dagen och vi har redan i katalogen mer än 15.000 spel klassificeras av kategorier där du kan sortera efter "nyare", "bäst rankade" och "mest spelade" så att du inte saknar några.

I övre delen hittar du direkt tillgång till din senaste spelade och din personliga lista över favoritspel där du kan lägga till alla de spel som du tycker är mest intressanta och att du inte vill sakna någonting i världen, för det här behöver du bara trycka på knappen som du kommer att se rätt ovanför varje spel och det är det, du kommer att ha spelet lagt till i dina favoriter och du kan komma åt dem bekvämt från vilken sida som helst på webben. Och när du tröttnat på att spela eller om du har klarat alla skärmar, kan du enkelt ta bort den från listan över favoritspel, för detta är det bara att klicka på "X" red du ser till höger om varje spel rullgardinsmenyn eller Väl tryck på knappen "Ta bort från favoriter" som du kommer att se ovanför spelet.

Kan du inte hitta spelet du letar efter? Inget händer, med sökmotorn som du ser i rubriken hittar du alla spel på ett bekvämt och enkelt sätt, du måste bara skriva in spelet du letar efter och som om du kan se hur alla spel visas direkt gratis för att matcha din sökning sorterad efter poäng så att du inte saknar de bästa spelen ser du även en genväg till de avsnitt som kan vara av intresse för dig och som innehåller spel relaterade till din sökning.

Vi har gratis spel för alla åldrar från barns lekar för barn, där de kan måla och färg tecknen i din favoritserie, till massiva multiplayerspel för vuxna där du kan ta på spelare från hela planeten i fantasivärldar .

Ahh! Och glöm inte att besöka oss med din mobil eller surfplatta. Vi spårar Internet varje dag på jakt efter den senaste utvecklingen i spel med HTML5-teknik så att du kan roa dig själv var som helst.

Letar du efter ett excentriskt tävlingsspel? Här har du det

Sätt dina reflexer på prov i det här snabba spelet där du måste hoppa för att undvika de föremål som korsar dig.

1-36 av 676 spel

Gå med i dessa dumma får i ett äventyr ur denna värld.

Människor har gjort en röra med planeten, och vårt sista hopp ligger i en mutant padda!

Letar du efter ett excentriskt tävlingsspel? Här har du det

Sätt dina reflexer på prov i det här snabba spelet där du måste hoppa för att undvika de föremål som korsar dig.

Oavsett om det är stort eller litet, har varje får sin vikt i hela!

Släpp lös din fantasi i uppföljaren till det populära spelet: Water Ragdoll! Tortyr dockan som fångats med olika vapen, skrämmande experiment, ballonger, bomber och mycket mer!

Försöker du förgifta denna padda? Få honom lite färskvatten!

Gaffeltruckarna är lätta att använda. Rätt?

Guide dessa två vänner genom dessa spöklika och främmande fängelsehålor och förstör monster med sina speciella förmågor. Angry Fireboy och Watergirl är ett nytt äventyrsspel som kräver mycket skicklighet för att hjälpa dig att överleva!

Hjälp bygga broar i detta roliga webbläsarspel för hela familjen: Brobyggare. Bygg de bästa broar du kan för att uppnå högsta poäng!

Vem kommer att segra i denna blodiga strid mellan röda och gröna block?

Förbered ditt finger för att utlösas utan att stoppa! En hel del irriterande monster invaderade planeten igen.

Ta kontroll över denna supermäktiga laser och förstör så många äckliga utomjordingar som du kan.

Upptäck vem som är den bästa bågskytten i världen i detta fängslande bågskytte spel, Archer 2! Kämpa mot döden mot datorn eller en vän!

Erövra färg med din snygga kanonkonst.

Använd alla dina färdigheter i detta spel som är inslagna i mysterium.

Dessa ledsna uttryckssymboler har inte en bra färg idag.

Kaffe är utsökt, men det är ännu bättre om du lägger till mycket socker! Kan du fylla den här koppen till brim?

Dessa hemska torg gör att världen ska ha fyra sidor. Bara en sann cirkel kan studsa!

Kom tillbaka med en hämnd av bristande broar!

Kom på ditt rymdskepp och gör dig redo att gå till oändlighet och bortom!

Att gå på toaletten beror på bra planering: överdriv inte det.

Varje lagerchef skulle döda för att ha en sådan hård arbetande hjälte för att flytta varan.

Ibland har du inga alternativ: du måste klippa repet.

Så kaos med din imam som styr denna djävulska grävare!

Hur är det möjligt att dessa tre söta pandor kommer in i så mycket problem? Du måste göra något!

Håll dig på väggen och gör så många zigzags som möjligt! För att ändra riktningen av bollen, tryck bara på skärmen. Försök att inte falla! Hur långt kan du gå?

Lös pusselarna och förstör de maligna äggen. Spara de goda äggen och frigör naturkatastrofer som hagel, jordskred och meteoriter för att förstöra de onda ägghuvudena. Nya katastrofer väntar på dig!

Hjälp snigel Bob att ha en lycklig jul genom att hålla honom levande i den här vintervärlden full av pussel.

Den här hungriga dinosauren hade aldrig besökt London. Kan du hjälpa honom att hitta läckra och krispiga människor för att lugna sin aptit?

Att vara liten och vara ensam i väst är inte lätt. Försök att överleva i det här fantastiska spelet.

HJÄLP! Snigeln Bob är på en het plats: öknen. Du måste få ut det där!

Skriv om historien i det här egyptiska pusslet.

Vår kära vän Pancho har gått tillbaka till äventyr. Den här gången är han i Egypten, letar efter pyramidernas skatter och hemligheter. Vill du hjälpa honom i hans strävan efter ära?

Din kung frågar att de förmodade usurpers uppstartslott ska vara KRUSHED. (Bokstavligen).

Använd din båge och pil i detta fantastiska skjutspel och försiktigt försiktigt för att undvika att skjuta din flickvän!

1-36 av 676 spel

Spela gratis spel online på Juegos.com!

Juegos.com innehåller roliga spel för hela familjen! Hundratals gratis spel till hands, oavsett om du är barn eller morförälder, nybörjare eller expert. Prova actionspel för äventyrare, matlagning spel för gourmeter eller favoriter av hela familjen som bubbla shooter, bingo och 3 i rad! Om du älskar utmaningar, träna din hjärna med svåra pusselspel som Mahjong eller bjud in dina vänner att tävla i online multiplayer-spel. Spela spel som är lätta att förstå, men härligt svårt att behärska. Med spel av barn, tjejspel och sportspel till mansalva finns det många olika spel för alla. Upptäck loot av gratis onlinespel från Juegos.com!

Juegos.com har den största samlingen av gratis spel på nätet. Vi lägger till nya spel varje dag!

Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

Roligt garanterat med våra Pang-spel! De bästa gratis spelen av pang väntar på dig i Minigames, så. 3. 2. 1. spela!

Version av den klassiska Pang för mobila enheter. Låt inte de färgade bollarna skada dig! Förstör dem med ditt kraftfulla vapen och försök att undvika dem innan de slår dig eller du kommer att förlora spelet. Var försiktig, de är för små och svåra att komma runt. Ha det bra!

 • Om du inte spelade Pang i arkaderna hade du inte barndom! I spelet spelar du en av Buster bröderna och ditt uppdrag är att använda ett vapen med olika typer av skott för att gradvis eliminera bollar som visas över hela skärmen. När spelarens skott träffar en av dem, är bubblan uppdelad i två mindre och så vidare tills minsta storlek nås. Om de avfyras igen, försvinner de! Undvik att krascha med dem och få övervinna alla nivåer som eliminerar till den sista bubblan. Lycka till!

 • Bubble Struggle 2: Rebubbled

  Nya nivåer! av denna uppföljare till Bubble Struggle, spelet inspirerat av den klassiska Pang. Face nya skärmar, med nya bonusar, vapen och färdigheter. Spel för en eller två spelare.

 • Ocean företaget skapade 1989 denna klassiker av rekreation, som inte känner till det ännu? Låt oss alla bryta bollar. Spel för en eller två spelare.

 • Njut av detta klassiska spel där du måste skjuta hoppbubblorna det nödvändiga antalet gånger tills de försvinner från skärmen. Men var försiktig! Du måste undvika alla bubblor snabbt och undvika att bli rörd eller du kommer att dö direkt. Visa dina magnifika reflexer och ha en bra tid med livet så länge som möjligt!

 • Bubbelstrid 3

  Efterföljande till det populära Bubble Struggle-spelet inspirerat av den klassiska Pang, med fler nivåer, mer skvaller och roligare. Målet med spelet är att förstöra bubblorna genom att dela dem i mindre bitar. Spel för en eller två spelare.

 • Vem vet inte ännu denna klassiker av rekreation? Vi kommer alla att bryta bollar.

  Den här superhjärnan håller på att föda! Ta henne till sjukhuset i bråttom i detta spel för tjejer. Kan du se till att du har allt du behöver? Han borde bära sin mobiltelefon och alla saker för barnen.

  Ice Queen håller på att få två spädbarn i detta online-spel för tjejer! Kan du se till att hon är avslappnad och bekväm tills ambulansen kommer till sitt slott? Du behöver också hjälp att packa alla saker du behöver ta till sjukhuset.

  Den här superhjärnan håller på att föda! Ta henne till sjukhuset i bråttom i detta spel för tjejer. Kan du se till att du har allt du behöver? Han borde bära sin mobiltelefon och alla saker för barnen.

  Dessa tre unga prinsessor har sin första pyjamasparty och vill njuta av det med stil. Hjälp dem att välja några bra kläder innan de bestämmer vilka aktiviteter som ska göras först. Kunde det vara en tefest, ta sig själv eller göra karaoke? Du bestämmer dig för detta online-spel för tjejer.

  Det är dags för den här unga prinsessen att ta ett bad! Se till att vattnet är vid den angivna temperaturen innan du väljer vilken typ av bubbelbad du ska använda i detta spel för tjejer på nätet.

  Något kan vara mycket fel för denna superhjälte och hennes älskling. Ta henne snabbt till sjukhuset! Kan du ta reda på vad som orsakar problemet i detta onlinemedicinsspel?

  Denna superhjälte kommer när som helst få en bebis. Gå med henne till läkarens kontor för att se till att allt är bra. Kan du hjälpa till med din medicinska checkup i detta online-spel?

  Den lilla systern till denna sjöjungfrun är väldigt kräsen i eftermiddag. Kan du hjälpa till att räkna ut vad som är fel med detta spel för tjejer? Kanske vill han matas eller blöjan ändras.

  Denna magiska baby föredrar snöstormar istället för att bada, men hon behöver verkligen ett bad. Vi ska städa det i det här simuleringsspelet. Fyll badkaret med varmt vatten, välj en tvål och gör dig redo att skrubba!

  Den här unga mammen är inredning ett rum för hennes nyfödda bebis. Hjälp henne att välja en spjälsäng, en garderob och mycket mer i detta spel att dekorera rummet.

  Denna butik hanteras på ett annorlunda sätt. Några av kläderna är lätta att hitta, men andra är dolda i presentförpackningar. Gå med i Eliza när du letar efter paket och några söta outfits, i detta spel för tjejer. Hon skulle vilja hitta några saker för henne och även för hennes baby.

  Denna förtjusande unga tjej bor på en tropisk ö och blev skadad när man klättrade på ett träd på jakt efter kokosnötter. Kan du hjälpa henne att läka sina sår i detta söta medicinska simuleringsspel?

  Denna unga mamma redecorating hennes barns rum. Hjälp henne att välja nya möbler och mycket mer i detta mjuka dekorationsspel.

  Denna nya mamma har problem med hennes nyfödda bebis i eftermiddag, eftersom hon är väldigt upprörd. Kan du hjälpa henne lugna barnet i tid för att hon ska tuppla i detta online-spel för tjejer? Du behöver också din hjälp att välja rätt kläder för ett speldatum.

  Den lilla sjöjungfrun gillar inte hennes barnflicka eftersom hon inte låter henne äta en hel burk kakor. Kan du tro det? Hjälp sjöjungfrun att spela tricks på hennes grymma barnflicka i detta galna simuleringsspel.

  Denna mamma håller på att få hennes älskling, som hon kommer att ringa Sofia. Kan du hjälpa henne att ta hand om den här vackra flickan i detta spel för tjejer?

  Ice Queen håller på att få två spädbarn i detta online-spel för tjejer! Kan du se till att hon är avslappnad och bekväm tills ambulansen kommer till sitt slott? Du behöver också hjälp att packa alla saker du behöver ta till sjukhuset.

  Det är dags för ett bad för detta barn med gyllene hår. Kan du se till att du har allt du behöver i detta onlinevårdsspel för tjejer? Fyll badkaret, välj några tvålar och en söt leksak att underhålla.

  Denna mormor gör inte ett bra jobb med att ta hand om den här unga isdrottningen. Kanske kan vissa skämt hjälpa henne att komma tillbaka till jobbet istället för att leka med sin telefon. Hjälpa drottningen medan hon irriterar sin mormor i det här roliga onlinespelet.

  Denna barnflicka hjälper hennes vän att fira ankomsten av sin nya baby. Kan du hjälpa henne att utforma en inbjudan till festen och ta hand om denna vackra bebis i detta online-spel?

  Denna bebis är fast besluten att äta så mycket godis som möjligt och återvända till sin spjälsäng innan hans föräldrar upptäcker det! Hjälp honom ta alla dessa läckra efterrätter när han går igenom rummet fullt av farliga leksaker i detta pusselspel.

  Marias far var befordrad i sitt arbete, och familjen kommer att fira med en stor middag. Gå med när din mamma hjälper dig att förbereda dig för att gå till affären för att köpa massor av god mat i detta shoppingspel.

  Åh nej! Den här barnen har på något sätt lyckats få en medicinsk licens och arbetar nu som tandläkare i den här lilla staden! Kan du hjälpa till att förhindra att det gör en katastrof och orsakar mycket smärta och lidande för dess olyckliga patienter? Både hon och de kommer att tacka dig i detta galna vårdspel.

  Definitivt är Baby Emily en problemflicka. Tror du att du kan ta hand om henne för en eftermiddag? Du måste se till att hon äter och att hon har många saker att underhålla sig i detta spel för tjejer.

  Den här trollkarlen spelar en stavning för att skapa hundratals otroligt bedårande ginsengbebisar. Gå med honom medan du skördar sin magiska trädgård i detta mobila spel.

  Klä upp denna dyrbara bebis i detta roliga spel för tjejer, min fashionabla baby. Välj mellan många klädalternativ för att få denna baby att se unikt!

  Detta underbara äkta par behöver ombygga ett av sina rum och vill att du ska göra det. Använd din kreativitet i detta underbara och roliga dekorationsspel, Queen Miranda: Baby Princess Room Decor.

  Baby Mia leder till startlinjen för en episk krypningstävling. Kan du nå slutet av det här spåret? Allt beror på dig! Du måste ta bort alla leksaker och bilar som blockerar din väg medan dina vänner och familj uppmuntrar dig!

  Dessa två superhjältar är de bästa vännerna. De är också gravida! Nu är de på sjukhuset för en recension. Kan du se till att de är i god hälsa och att deras graviditet är bra i detta online medicinska spel?

  Dessa två royalties är bästa vänner, och båda är gravida! De vill se till att allt är bra med sina barn, så de gick till doktorn för en recension. Kan du se till att både de och deras barn är friska och glada i detta härliga sjukhusspel?

  Att bada en baby sjöjungfru är definitivt en utmaning. Kan du hjälpa den här lilla sjöjungfrunen att skina i det här spelet om vård av tjejer? Gör ditt bästa för att vara lycklig och undvik därför att gråta.

  Det är en vacker eftermiddag och den perfekta tiden att ta en promenad i parken. Denna mamma vill slappna av att gå med sin bebis, men har ingen aning om vilka kläder man ska ha på sig. Hjälp henne att välja en cool outfit för att ta ett roligt steg i detta klä upp spel för tjejer.

  Ellie har just lärt sig att hon är gravid! Nu har han många saker att göra. Han måste berätta för alla de goda nyheterna, vända ett av sina rum till ett daghem och mycket mer! Naturligtvis behöver Ellie din hjälp i denna onlinedesign och moderskapsspel för tjejer.

  Ally är ofta väldigt arg när det är dags för hennes bad. Kan du hjälpa till att göra det mer underhållande för henne i detta onlinevårdsspel? Välj några färgglada badrumskum och leksaker för att göra ditt badtid mer underhållande.

  Gratis online tjejspel

  Tusentals spel för tjejer på nätet som du kommer att älska! Bli din egen stylist med stylistspel, klä upp spel och sminkspel, eller leva en vild upplevelse med våra hästspel eller andra djurspel. JuegosChicas.com är full av gratis tjejspel! Känner som ett palats med prinsessespel, gör dina kulinariska färdigheter perfekta med matlagningsspel, eller låt din kreativitet flyga med våra fantastiska musikspel! Spela online-tjejspel med dina vänner för att slå toppresultat och dela dina skapelser! Om du letar efter roliga tjejspel har du dem på JuegosDeChicas.com! Vi lägger till gratis tjejspel varje dag!

  Juegosdechicas.com har den största samlingen av gratis onlinespel. Vi lägger till nya spel varje dag!

  Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

  Välkommen till Arcade Classic Games

  Spela det klassiska gratis Pacman spelet här. Pac-Man var en milstolpe i arkadspel, det skapade massmedia och blev en stor framgång i USA. Dess framgång beror främst på dess enkelhet, spelet och skapandet av en ny genre. Vid den tiden fanns det bara skeppshandtag och vissa sportspel (som pong).

  Classic flash spel Street Fighter 2. Spela som Ryu för att slå Sagat. Spela Street Fighter 2 här gratis. Street Fighter 2 var en enorm arkad framgång runt om i världen.

  Mot det klassiska spelet som blev känt av NES och arkaden. In Mot dig spelar du som soldat och du måste skjuta utlänningar och galna soldater. Med namnet Gryzor föddes Contra 1987 i den japanska arkaden.

  Klassiskt spel Kung Fu Remix. En ny version av klassiken för NES.

  Final Game Fight spelbar gratis. Spela som pojken som räddar sin tjej. Historien om Final Fight handlar främst om räddning av borgmästarens dotter. Final Fight skulle bli Street Fighter 89 men det blev Final Fight när Capcom bestämde sig för att göra Street Fighter 2.

  Den nya versionen av spelet i Flash of Megaman Polarity. Megaman är konodisk som Rockman i Japan. Megaman skapades och modifierades av Dr. Light för att bekämpa Wily och kändes av NES / SNES.

  Spela det här klassiska flashspelet med mega man spel i sin nya Mega Man Project X-version.

  Rick Dangerous det klassiska Amiga Atari ST-spelet.

  Klassisk arkadspel King of Fighters. Målet är att slå din motståndare.

  Spela detta adaptaciуn Double Dragon, videospel clбsico arrasу 1987. Detta har inspirerats av en portбtil version av spelet och följer historien om Billy och Jimmy Lee, till tvillingbröder som är ansvariga för de svarta krigare rädda Marian.

  Anpassning av Commando-spelet till Commodore 64. Presenterad av TAV

  Diviйrtete med clбsico spelet The King of Dragons, ett av de första spelen i sidoförskjutning av 90. I spelet kan du välja att spela som en trollkarl, en alv, en kämpe, en clйrigo eller en dvärg, och aventъrate att travйs riket av Malus för att bekämpa monster och deras ledare.

  Upptäck hur länge du kan överleva slåss mot zombierna i flashspelet Metal Slug Zombie.

  Dynasty Wars, känd som Tenchi Wo Kurau i Japan, i ett retro Arcadia-spel av hand-till-hand-strid på 80-talet. I spelet är du en hjälte i tre kungarikor i det antika Kina. Det var ett av de första spelen som gjorde det möjligt för dig att välja ett tecken.

  Ruff n Tumble är ett klassiskt Amiga Commodore-spel. I denna flash version av spelet kan du använda olika huvuden från andra spel. Tyvärr har Ruff n Tumble aldrig uppnått det erkännande han letade efter, men han är fortfarande en favorit bland många Amiga-fanatiker.

  Klassisk arkadspel Frogger. Spela Frogger här. Ta padden som passerar gatan utan att springa över.

  Space spel Moon Patrol. Undvik kratrarna och skjut på vägen till problemen i den här klassiska game atari-typen бrcade. Det släpptes 1982 av Irem.

  Jupiter Lander är ett spel släpptes av Commodore 1982. Syftet med Jupiter Lander kommer att landa med månens i kontrollerade utsedda blockerar mol med gaspedalen och inte slut på bränsle, genom att använda bränsle påfyllnad.

  Klassiskt spel Kaboom av Atari 2600 och släpptes 1981. I spelet måste du stoppa de exploderande bomberna som fienden faller.

  Njut av gratis online Battle City, klassiker för NES. Här måste du förstöra fiendens tankar på varje nivå, som försöker förstöra din bas (representerad på kartan med en örn, fågel eller fynix), såväl som din egen tank. Varje nivå är klar när du eliminerar 20 fiendens tankar, men spelet är över om din bas förstörs.

  Ny version av det klassiska spelet Berzerk Atari 2600. Skjut robotarna för att få poäng. Berzerk släpptes först på Atari 2600-konsolen 1982. Du spelar med en figur som representerar en "humanoid".

  Spela Candy Crush online, skicklighetsspelet, gratis i flash-versionen. Skriv en linje med 3 eller mer samma söta och få poäng. Att sätta ihop 4 eller fler liknande godis ger dig speciella överraskningar.

  Pac-Xon är en modern version av det klassiska Arcadia-spelet; I det här spelet måste du dela upp skärmen och ta hand om att undvika spöken.

  Juveler är ett klassiskt fingerfärdsspel. Byt närliggande juveler för att ställa upp grupper på 3 eller fler juveler. Du vinner när du lyckas ställa upp 3 juveler eller mer. Kombiner och vattenfall ger dig en bonus.

  Detta är ett känt pussel och strategispil där du måste behärska brädet med dina stenar. Andras bitar blir din när du flyttar din bit bredvid dem.

  I grund och botten en pool / pool som slår bollarna i hålen eller fickorna är förmodligen det bästa att spela på datorn i det här fallet.

  Spela spelet i Flash of Mini putt golf gratis. Mini putt var känd i SEGA mastersystem och några andra konsoler av samma era. Målet med Mini putt är att få den gula bollen inuti hålet.

  Ny version av det klassiska spelet Häng på. Kör på din motorcykel för att vinna loppet. Hang på släpptes och blev känd av SEGA.

  Flash spel av IK + (Intermational Karate Plus) spelbar gratis online. International Karate Plus släpptes 1988 och var en enorm framgång på Commodore 64, Amiga och Atari ST.

  Kom ihåg Mike Tysons Punchout eller Seconds Out. Detta spel är liknande, slå din motståndare.

  Spela Micro Machines Racing. Han blev känd för Genesis / Mega Drive-konsolen.

  Klassiskt spel spelar Neo Geo League Bowling. Slå ner bowlingstiften.

  Spela detta klassiska online fotbollsmatch gratis. Många fotbollsspel har skapats för flera konsoler, inklusive megadrive, snes, neo-geo. Detta är förmodligen det bästa online fotbollsmatch jag har spelat.

  Spelet Track and Field II blev populärt på NES 1988. Spelet var känt som Track and Field II i Japan och som Konamik Sports i Seъl. Du kan spela fäktning, hinder eller simning.

  Spela Flash-spelet av Sonic The Hedgehog här gratis. Spela som Sonic eller Knuckles, tryck på start för att spela. Sonic The Hedgehog startade 1991 på Genesis (mega drive) och blev snabbt det ledande spelet av Sega.

  Spel i Flash Metal Slug. En av de bästa spelen i Flash runt.

  Flytta Q * bert mellan rutorna hoppar för att undvika de dåliga killarna. Q * bert är en varelse med lång näsa. Detta spel var ett av de första pusselspelen och hade stor framgång i Apple.

  Klassisk arkadspel Bubble Bobble. Spela Bubble Bobble här gratis. Bubble Bobble konverterades för att spela i Nes, Atari St, Amstrad och Amiga. Fånga monster i bubblorna och sedan blåsa dem upp.

  Gratis flash spel av Ghosts N Goblins. Spela som riddare Arthur för att rädda din prinsessa från spöken och goblins. Samla in och använd extra pälsar och nya vapen. Ghosts and Goblins lanserades 1985 av Taito Corporation. Det sägs ofta vara en av de svåraste spelen och konsolerna på grund av sin höga svårighetsgrad.

  Inspirerad av Mortal Kombat, det berömda spelet på nittiotalet

  Spela Doom, det klassiska individuella skjutspelet som utvecklats av id Software. DoomGuy-karaktären måste skjuta genom hordes av demoner från helvetet. Det beräknas att 10 miljoner människor har spelat Doom. Detta spel anses allmänt vara ett av de viktigaste videospelen hela tiden för att ha populariserat den enskilda skivgenren.

  Spela en ny flash-version av det klassiska Joust-spelet. Resa på toppen av en struts för att slå ut din struts fiende. Slå din fiende på toppen av huvudet för att göra dem till ägg, ta ägget innan fler fiender produceras.

  Quake njuta av spelet clбsico enda skott som släpptes av id Software 1996. I spelet måste du hitta vägen till travйs av en medeltida labyrint, medan striderna med en mängd olika monster med hjälp av en massa vapen.

  Spela en anpassning av Castlevania (AKA, känd som Akumajō Drácula i Japan), en plattform som blev känd i många konsoler

  Spela Boinggg online och i flash-versionen, det klassiska retro spelet av fingerfärdighet. Hoppa och försök nå utgången.

  Tron var en film gjord av Disney 1982, som hade en måttlig framgång vid boxkontoret, det var en programmerare som är involverad i sin dator och det är i den elektroniska världen. Filmen fokuserar på ett spel där spelarna måste skära varandra med användning av motorcyklar, som lämnade en linje bakom dem.

  Spelet släpptes också med filmen och kan spela liknande spelet i Tron's Flash

  Det klassiska arkadespelet Puzzle Bobble. Spela som Bub och Bob för att ansluta 4 bubblor av samma färg för att spränga dem innan tiden går ut. Pussel Bobble är också känd som Bust a Move i USA och ibland i Europa. Puzzle Bobble släpptes 1994.

  Flash arkadspel Tetris. Målet med Tetris är helt enkelt att rotera de fallande blocken för att bilda en horisontell linje utan något tomt utrymme.

  Arkadspel Space Invaders. Spela Space Invaders här gratis.

  Pac Man är ett arkadspel som produceras av Midway som en uppföljare till Pac Man. Det innehåller en labyrint som skiljer sig från det vanliga Pac Man-spelet.

  Triqui eller Noughts och Crosses. Få tre online och du kommer att vinna.

  Pong släpptes av Atari 1972. Det anses vara det första populära arkadspelet på hemmakonsolen. Det blev ett konsolspel för Atari under det senaste året. Pong baseras på bordtennis. Spel som Arkanoid och Breakout var baserade på Pong.

  Flash arkadspel av Arkanoid. Arkanoid spel Breakout stil.

  Gratis online-spel av Prince of Persia. Prince of Persia är känd för sitt genombrott i animationens konst.

  Det klassiska arkadespelet Don Pepe och hans ballonger och det blev känt i nintendo. Spela som en bomberman för att kasta bomber för att fånga din motståndare.

  Styr Snake Game, guide ormen runt spelområdet genom att undvika väggarna och slå sin egen svans. Snake Game är populär i en rad mobiltelefoner.

  Bubble Bobble 2 ligger bredvid Bubble Bobble. Du spelar som bub och bob och ditt mål är att fånga monster i bubblorna som du skjuter och exploderar dem.

  Arkadspel Bomb Jack. Hämta bomberna genom att undvika de dåliga killarna.

  Klassisk arkadspel Marmor galenskap. Hämta marmor i hålet utan att lämna sidan av kartan. Även känd som gyroboll.

  Curve Ball är ett 3D pong spel.

  Det klassiska Connect 4 bordspelet spelades online i flash. Länk 4 av dina bitar för att vinna spelet antingen online eller diagonalt.

  Breakout-spelet där du slår tegelstenarna med studsningsbollen.

  Lunar Lander är ett spel som släpptes av Atari 1979. Målet med Lunar Land är att åka till landet med molan i de utvalda blocken som kontrollerade månen med hjälp av gaspedalen och inte sluta med bränsle genom att använda bränslepåfyllningarna. Spela Simon Memory-spelet gratis här. Simon är ett minnesspel som använder färger och ljud för att hjälpa till att komma ihåg mönstret. Atari släppte en bärbar version av Simon 1978.

  Flash spel av Jet Set Willy spelbara online. Jet Set Willy släpptes för ZX Spectrum 1984. Historia: Jet Set Willy har haft en fest och du måste sätta ditt hus för att få tillgång till ditt rum för att sova lite.

  Led Nebulus groda runt tornet i det klassiska pusselspelet Amiga. Spela Nebulus online gratis.

  Det klassiska Checkers brädspelet. Målet med spelet är att hoppa över datorns kontroller.

  Spela det klassiska pusselspelet Minesweeper. Välj tomten där det inte finns några gruvor att vinna.

  Angry Birds är ett av de mest framgångsrika mobiltelefonspelen hela tiden. Det blev populärt på iPhone och säljer mer än 12 miljoner exemplar, för att senare utvidgas till andra mobiltelefoner, konsoler och datorer. Njut av det här spelet gratis i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade)

  Låt den lösa fågeln flyga mellan de gröna rören för att tjäna poäng. I det här flashspelet måste du trycka på mellanslagstangenten för att göra fåglarna.

  Lanserades 1982 som ett arkadspel spelar du rollen som kock Peter Pepper och du måste samla hamburgerdelarna för att sätta ihop en komplett.

  Chopper Drop är ett spel som har funnits i många hemmabio datorer, konsoler och bärbara datorer. Det har haft många olika namn men målet var alltid detsamma: att kasta bomber för att förstöra byggnader.

  Solitaire, det klassiska spelet som består av att organisera korten i serie.

  Spela gratis och online Chess, det klassiska brädspelet. Detta har funnits i cirka 1500 år, medan den datoriserade versionen uppträdde i ungefär sjuttiotalet och det var då dataskakspel började visas, vilket var lämpligt för många konsoler.

  Spela Mahjong, det klassiska pusselspelet.

  Du spelar som 3 vikingar som kidnappas av Tomator, kejsare av det främmande Crutonian imperiet, som tas till en intergalaktisk zoo och förlorar sig vid olika tider.

  Spela gratis online Sudoku, det klassiska pusselspelet, i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade.). Målet är att fylla ett 9x9 rutnät med siffror, så att varje rad, kolumn och delmängd av 3x3 som komponerar den innehåller alla siffror från 1 till 9.

  Spela gratis Classic Poker, som genom åren har varit tillgänglig på många konsoler och datorsystem. Du behöver inte pengar att spela. Klicka på Spela 1 för att börja spela.

  En ny Flash-version av det klassiska Chuckie Egg-spelet som var populärt på Micro BBC, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad och Acorn-datorerna. Innan tidräkningen når noll, måste du få de tolv äggen placerade på varje nivå. Ät fröackarna för att fördröja tiden och få poäng.

  Klassisk online-anpassning av Chuckie-ägget, som var populärt på BBC Micro-datorer, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad och Acorn. Innan en timer når noll måste du samla de tolv äggen som placeras i varje nivå. Ät höga fröer för att fördröja klockan och få poäng.

  Cyberbox är ett klassiskt spel för PC DOS. Målet är att komma till utgången genom att ta bort lådor från vägen och lösa pusslet. För instruktioner om hur man spelar, titta på kontrollerna

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  87 − 85 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map