spel att spela gratis

spel att spela gratis

Gratis spel att spela online!

3151 Gratis spel

Ta hand om dina växter och djur och bygga en drömgård!

San Fermines njuta av spelet Extreme Pamplona 2 mбs rбpido köra som du kan innan tjuren, runt Europa genom sina olika skärmar, huka obstбculos och känna adrenalinet av firandet av San Fermнn.

En stor turnering har organiserats för att veta vem som är den mest kraftfulla i kampsporter, delta och visa att du är bäst.

Hjälp missionärerna och kannibalerna att korsa floden, var försiktig med att missionärerna är slukade om de är mindre i antal.

Åh nej! Dee Dee har infekterat Dexters dator, du måste hjälpa honom att bekämpa viruset genom att styra honom genom systemet.

Byt ut delar mellan medabotten och upptäck kompetensen hos varje parti.

Vår vän Pancho vill komma till himlen men när han försöker klättra finner han hinder, han hjälper till att ta bort hinder på ett logiskt sätt så att han kan klättra upp till molnen.

Spel där du måste eliminera alla brickor av brädan med bilder av World of Warcraft som förbinder två lika kort med en rad, du har flera nivåer som du måste slutföra.

Kämpa mot fiender av olika nivåer och sträva efter att överleva.

Roligt spel där du och en vän kan tävla till vem som gör det bästa resultatet. Välj SpongeBob eller Patrick och börja spela nöjesparksspel och scorera poäng.

En annan version av Tetris.

Bra pokerspel där du måste satsa klokt och vinna alla pengar du kan. Du vinner spelet när du lämnar alla andra spelare utan pengar.

Bli den bästa pokerspelaren i hela regionen, du måste vinna alla pokermästare för att uppnå det.

Mycket beroendeframkallande spel, uppföljare till den klassiska Bomberman som består av 4 lägen och ger många nya krafter.

Ta din motståndare ur cirkeln och tjäna poäng och bli mästare i Super Sumo.

Målet med spelet är att samla in energikällorna och undvika lasern.

Samla de radioaktiva laddningarna för att nå den kritiska massan och förstör dina fiender.

Mycket beroendeframkallande spel där du är en dinosaurie som äter bubblorna som faller, ditt mål är att äta så många bubblor som möjligt, men var försiktig så att inte alla är bra.

Kämpa hand i hand och slå din motståndare med de mest våldsamma online-boxningsspel.

Koppla av, ta ett djupt andetag och skärpa ditt mål genom att kasta din boll med våra gratis online bowling spel.

Mäta avståndet, vinden, lutningen och kasta bollen så exakt som möjligt i våra golfspel.

Gör dig redo för 2010 och sluta inte vara super chic !!

Hjälp dessa små prinsessor att välja sin bästa uniform för att börja klasserna. Lycka till!

Detta roliga par är inte redo ännu för ett super kul motorcykel äventyr. Hjälp dem att klä sig med något riktigt lämpligt !!

Hjälp Rosa förbereda en utsökt middag för att njuta av sin älskare. Gör dig redo för att se hur bra du förbereder italiensk mat.

Hjälp Filippo förbereda biffar och grönsaker för grillfestet de kommer att ha.

Tänk dig att dina vänner kommer hem och du måste laga Lasagne, här lär du dig hur det görs. Om i fjärilarna fjärilar, klicka bara för att försvinna dem.

Spel av Tamaсo

Spel efter stil

Sokoban 3

Fotboll 2

Space Invaders

Warp 1.5

Hexxagon

Boulderdash

Ta ut bilen

Isblock

Mahjong

Tux på körningen

Maniac Racers

Rymdmästare

Grävde ut

Leta reda på spelaren, välj styrkan på skottet, sedan riktningen och. Räkna korgarna.

Med ett musklick kan du skapa nya spel, med alla möjliga variationer, baserat på det typiska kortet med 52 kort.

Spel för att slutföra färger som tetris med regnmask

Anti-antenn krigsspel med 3D-bilder av Bryce

Snabbt blockspel för att bygga slutna linjer.

Det klassiska arkadespel som behöver ingen introduktion

Solitaire spel för att eliminera lika stora marker

Av de klassiska spelarna i två spelare

Orientalisk match med bord och chips

Flash spel strategi och erövring

Spel för två spelare stil "worms9quot;

Med vilken flagga ska du spela olympisk fotboll?

- På sidan av "Lista efter spelstorlek" spelen sorteras efter storleken på deras filer; På den här sidan kan du testa modemets hastighet på ett jämförande sätt: Om exempelvis en 25k-fil tar 5 sekunder att ladda ner till ditt system, tar ett 250k-spel 50 sekunder att ladda in i webbläsaren. Flera faktorer påverkar den här tiden utöver ditt modem, internetanslutningstjänst, plats, etc. På den här sidan kan du ordna din tid.

De flesta spel kräver en webbläsare med JAVA; Om din webbläsare är gammal försök om du har java att ladda ner mindre spel. Om det inte fungerar behöver ditt system en ny webbläsare!

Version 5 och senaste webbläsare, snabba anslutningar; kabel, DSL, etc., har inga problem.

- Spel är listade efter stil eller kategori på sidan "Lista efter stil".

- På sidan av favorit spelen är listade i preferens; De mest intressanta och bäst utformade är i de första ställena. Naturligtvis förändras preferenser med ålder, kön, utbildning etc. och alla skulle ordna dem på egen väg.

- den "java spel" de fungerar som ett annat fönster fönster; kom ihåg det markören måste komma in i spelets område och detta måste aktiveras genom att klicka med vänster knapp på musen . På så sätt aktiveras spelet och svarar på tangentbordskommandon eller musrörelser. Flashspel kräver "plug-in9quot; Flash som kan laddas ner gratis från Macromedia.com-webbplatsen Senaste webbläsare har redan installerats med Flash.

- När spelen inte används enligt instruktionerna kan de sluta arbeta och blockera även webbläsaren. Om du märker att spelet inte fungerar ordentligt, ladda om fönstret med motsvarande val i webbläsarmenyn (Uppdatera).

- Vissa spel kräver mycket minne och / eller systemresurser. Om du har problem med ett spel stänger du andra program för att frigöra resurser. Du kan också påskynda webbläsaren genom att ta bort tillfälliga filer och städa navigationshistoriken i menyn - Verktyg (Verktyg) - Alternativ (Internetalternativ).

- Alla spel testades och arbetar med Internet Explorer 5, och fungerar säkert med nyare webbläsare.

- Om du föredrar Inglés, sedan spela gratis spel på freegames.ws Vilket inkluderar videospel, onlinespel, kort, arkad, styrelse, barn, dator och andra PC-spel att spela på Internet ..

Den här webbplatsen ses bäst med en upplösning på 3200 x 2400 på en plasmaskärm på 42" ; o)

Spelat idag: 500

Totalt spelat: 26.717.749

Spelar nu: 9

Hej !! Jag hoppas att du har kul att spela gratis spel på nätet på juegos44.com, vi arbetar för att ha det bra och välja oss när du söker efter spel på webben.

Den klassiska candy crush sagaen finns nu på din favoritwebbplats! Använd musen för att spela, samla godis och få dem att försvinna! Om du lägger till mer än 3 godis får du en bonus.

(Spelat: 144.731 gånger)

Ställ in Phineas och Ferb-bilen som du vill, välj sedan kretsen och hoppa på spåret. Vinn alla nivåer och bli den bästa löpare i världen.

(Spelat: 139,190 gånger)

Hjälp Hulk skapad i form av en lekman att lämna staden som vill fånga honom. Använd musen, pilarna och mellanslagstangenten för att spela och vinna detta otroliga spel.

(Spelat: 21.582 gånger)

3D-spel där du måste fylla i rubik kuben på kortast möjliga tid och i 3D! Det finns många lägen med 2, 3, 4 och 5 ansikten.

(Spelat: 21.523 gånger)

Hjälp Ben 10 fly utan att bli sett från detta skrämmande fängelse för utlänningar! Använd pilarna för att flytta och undvika att bli rörda av lasrar.

(Spelat: 70.471 gånger)

Tjejspel där du måste få den bästa hårstilen till denna vackra baby ariel, innan hon blir den lilla sjöjungfrunen. Använd musen för att spela och få.

(Spelat: 5 882 gånger)

Den här gången behöver vår stora vän och kock Sara oss för att hjälpa henne att få de bästa muffinsna till ett bröllop! Använd musen och följ anvisningarna.

(Spelat: 41.634 gånger)

Skötsel spel där du måste göra denna vackra katt har sin mun fullständigt fixad! Använd musen, följ anvisningarna och få den här katten till att bli riktig.

(Spelat: 4.430 gånger)

Barbie, som en vacker docka, kommer ut i alla tidningar men den här gången är det ett mycket viktigt cover! För det måste du sminka, kamma och fixa det som du vill.

(Spelat: 41.935 gånger)

Minnie Mickeys flickvän behöver dig att färga henne och alla hennes bilder för att ge dem till Mickey! Använd musen för att kunna vinna detta fantastiska spel.

(Spelat: 21,006 gånger)

Bob Sponge är ett superuppdrag och du måste hjälpa honom att uppnå sitt mål. Passera alla nivåer och upptäck vem du måste spara.

(Spelat: 67,106 gånger)

Utmärkt Mario Bros spel där du måste lyckas passera alla nivåer genom att hoppa genom lådorna och ta diamanterna. Men var försiktig med att lådorna brinner och en gång.

(Spelat: 36.873 gånger)

Äventyrsspel där du måste komma igenom alla nivåer av detta spel genom att flyga fängelset i varje nivå genom att samla in guldpåsarna och vara den.

(Spelat: 16.723 gånger)

Utmärkt action och äventyr där du måste nå nivå efter nivå som attackerar dina fiender. Använd bokstäverna A, S, W, D för att flytta och J, K, L för att attackera.

(Spelat: 8,071 gånger)

I detta fantastiska spel måste du passera varje nivå som förstör fiendens trupper. Använd musen för att placera trupperna och starta striden för landet.

(Spelat: 17.534 gånger)

Zombieapokalypsen kommer och du måste slåss mot dem alla med dina vapen! Använd musen för att sikta och skjuta !! Gå igenom alla nivåer och du kommer vara säker.

(Spelat: 41.307 gånger)

I detta äventyr måste du klara av att passera alla nivåer av detta spel med pilarna att flytta och hantera för att gå igenom månen utan att utlänningarna fångar dig! .

(Spelat: 17.433 gånger)

Bilracing spel där ditt huvudsyfte är att komma ut i första hand i varje tävling. Använd pilarna och bokstaven X för att spela.

(Spelat: 11,236 gånger)

Motorcykel spel där du måste flytta i full fart med pilarna. Hoppa med mellanslagstangenten och med siffrorna 1,2,3,4 för att göra pirouetter.

(Spelat: 11 608 gånger)

I detta tillfälle måste du skicka alla nivåer av detta spel och vända världen för att kunna ta tag i mynt och nå din fågels baksida! Använd pilarna för att snurra och vinna.

(Spelat: 6,674 gånger)

Använd musen för att kasta den här lilla gröna pojken i poolen. Använd dina färdigheter och tänk innan du agerar för att uppnå ditt mål.

Besök skytte spel sektionen för att spela de bästa skjutspel på internet. Spela som en sniper eller soldat och eliminera dina fiender med en mängd olika vapen. Eliminera zombies och fiendens soldater innan de når dig.

Spela gamla och klassiska spel som markerade en tid i videospelets historia. Dessa spel var en framgång i sin tid och är fortfarande populära i de människor som spelade dem i sin barndom.

Pac man

Sonic the Hedgehog

Street Fighter

 • Målet med spelet är att bli av med alla dina kort. Par.

 • Målet med spelet är att bli av med dina kort före qu.

 • Ett strategispil som tillåter dig och dina vänner.

 • Det spelas av fyra personer i två par. I början

 • Vem ska du ringa? Nej, dessa människor är säker.

 • Beskrivning Det finns flera versioner om ursprunget d.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 71 = 72

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map