Roulette regler

Roulette regler

Det finns olika sätt att satsa på europeisk roulette. Varje satsning täcker en annan uppsättning siffror och har en annan fördelning. Betalningar visas i avsnittet "Betalningstabell" som visas nästa.

En insats på ett enda nummer. Chipsna placeras inuti torget i ett antal (inklusive 0) av roulettabellen.

Det är en insats på två angränsande nummer inriktat vertikalt eller horisontellt. Chipsna placeras på linjen som delar rutorna i de två siffrorna.

Det är ett interiör vad gäller de tre siffrorna som bildar en vertikal linje (transversal). Spånen placeras på bordets nedre kant, i slutet av raden av motsvarande kryssrutor.

Bets på nummer 0, 1 och 2 eller 0, 2 och 3 är speciella crossbets. Flisorna är placerade vid korsningen i form av "T9quot; som bildas där lådorna i de tre siffrorna är belägna.

Det är en insats på fyra nummer. Flisorna är placerade på korset som bildar korsningen mellan de fyra siffrorna.

Det är en insats på nummer 0, 1, 2 och 3. Spånen placeras på bordets undersida, i slutet av linjen mellan 0 och första raden.

Det är en intern satsning på sex nummer (två sammanhängande tvärgående). Chipsna placeras på roulettbordets undersida, i den formade delen av "T9quot; som delar de två tvärgående raderna.

En utvändig satsning mot de tolv siffrorna som bildar en av de tre horisontella linjerna. Chipsna placeras på höger sida av roulettbordet, på ett av de tre rutorna märkta "2 till 1". Om några av siffrorna i den kolumnen kommer ut betalas du 2 till 1. Om 0 går ut, förlorar du vadslagningen.

En utanför satsning till en grupp med tolv nummer, antingen den första (1-12), den andra (13-24) eller den tredje (25-36). Chipsna placeras i ett av rutorna märkta med "1: a 12", "2: a 12", "3: a 12" Om ett av dina 12 nummer kommer ut betalas du 2 till 1. Om 0 kommer ut kommer du att förlora vadet.

Det är en utvändig satsning på färgen som kommer ut, antingen röd eller svart. Chipsna placeras på den röda eller svarta diamanten som ligger i satsningsområdet för roulettebordet. Om ett av siffrorna med den färgen kommer ut betalas du 1 till 1. Om 0 går ut förlorar du vadslagningen.

Det är en outside-satsning att numret som kommer ut kommer att vara udda eller jämnt. Chipsna placeras i rutorna märkta med "Par9rdquo; eller "Impar9rdquo; av roulettebordet. Om någon av de siffror du har valt kommer ut betalas du 1 till 1. Om 0 går ut kommer du att förlora vadet.

Det är en utvändig insats att nästa nummer som kommer ut kommer att vara lågt (från 1 till 18) eller högt (från 19 till 36). Chipsna placeras i områdena märkta "1 till 18" eller "19 till 36." Om ett av de siffror du valt lämnar du 1 till 1. Om 0 kommer ut kommer du att förlora vadet.

Maximala och minimala gränser gäller för satsningspositionerna för varje tabell, vilket innebär att alla dina spel i de lediga positionerna måste ligga mellan de angivna gränserna.

Symbolerna min och max som visas på tabellerna anger gränserna för vadslagning för en satsning "till ett tal". Genom att flytta musen över gränsen öppnas en låda som sammanfattar gränserna och betalningarna för varje position.

Vissa tabeller har också en max- och minsta tillåtna sats på bordet, vilket innebär att den totala summan av dina insatser måste ligga mellan dessa gränser. Dessa gränser återspeglas också i gränssnittet.

Historien visar resultaten från de senaste 13 varv.

Roulette spelare satsar mot "The House" i styrelsen. Bollen kastas inte på hjulet, redan i rotationsriktning, tills den totala satsningen satsat överstiger miniminsatsen.

Resultatet av alla insatser räknas endast när bollen stannar i en av de angivna fickorna på hjulet. Det är viktigt att notera att rouletten har sina gränser och att du måste vara medveten om de minsta och maximala vad som är tillåtna i roulette spelet.

Det finns två typer av spel i Roulette - den inre (Inside Bet) och den externa (Outside Bet).

De sex interna satsningarna på rouletten är följande:

 1. Den raka, enkla kallas också plenum.
 2. Den uppdelade, två siffror, häst Гі Semipleno.
 3. Street, tre nummer, Гі Transversal.
 4. Hjörnet, Bild.
 5. Det med fem nummer. (0,00,1,2,3)
 6. Den ena av Line Гі Seisenas.

Dessutom finns det fyra typer av externa satsningar i roulette:

a. Den ena av Röd Färg Svart.

b. Det låga numret Гі High Number

c. Det av Par Odd.

 • Den i kolumn
 • Dussin.
 • Den ena av noll och dubbel noll.
 • De olika satsningarna kan kombineras som du vill och när som helst. Det finns ingen gräns för antalet satsningar.

  Efter flytten elimineras de förlorande spelen från styrelsen och de vinnande spelen räknas.

  De interna satsningarna redovisas enligt följande:

  1. Den raka eller enkla insatsen: Du kan satsa för ett visst nummer (1, 36, '0', '00') genom att placera ett chip i mitten av lådan av det numret på spelbrädet. Om det här numret visar sig vara vinnaren, är betalningen eller utbetalningen 35 till 1, det vill säga om du satsar US $ 5,00 vinner du din insats på US $ 5,00 plus US $ 175,00 (35 x 5).
  2. Split-satsningen eller två-talet: För att göra det här måste du placera ett chip på linjen som delar två separata nummer. Om bollen slutar i en av de slitsar som identifieras med dessa nummer vinner du. Betalningen är från 17 till 1.
  3. Street Bet, eller tre nummer: Med det här röret kan du täcka tre nummer i rad med en enda satsning. Du måste bara placera ditt chip på den yttre raden som intresserar dig. Om bollen faller i en av dessa fickor, så är du vinnaren. Utbetalningen är från 11 till 1.
  4. Hjärtanslaget, bilder: Du måste bara placera ditt chip i samma mitten av fyra siffror. Om ett av dessa nummer är en vinnare kommer din utbetalning eller återbetalning att vara från 8 till 1.
  5. Satsningen på fem nummer: Den enda satsningen på fem nummer som du kan göra är med siffrorna '0', '00', 1, 2 och 3. Placera din chip på den yttre raden som delar siffrorna '0' och 1. Om en av dessa Fem siffror visar sig vara vinnaren, så betalningen eller utbetalningen är 6 till 1, det vill säga om du satsar US $ 5,00 vinner du ytterligare 30,00 USD till din ursprungliga satsning på US $ 5,00.
  6. Linjebetonget (Seisenas): Med detta drag kan du satsa på två rader med tre siffror vardera. Placera enkelt ditt chip mellan de yttre raderna i de sista siffrorna i båda raderna. Om bollen faller i en av dessa sex fickor som motsvarar de valda numren, är du vinnaren, med återbetalning eller utbetalning, 6 till 1.

  Outside Bets redovisas på följande sätt:

  1. Penningspel på par: Dessa satsningar betalar paret, det vill säga 1 till 1.

  a. Den röda eller svarta satsningen: I det här fallet satsar du för en färg eller en annan. Du måste bara placera ditt chip i den röda pricken eller den svarta pricken.

  b. Satsningen av vilket nummer som helst, eller högt antal: Med detta spel kan du satsa på en grupp nummer (1-18) eller en annan (19-36), med placering av ditt kort på plats som motsvarar varje grupp. Förlorar om noll ('0') eller dubbel noll ('00') visar sig vara vinnande nummer.

  c. Par eller Odd Number Bet: Din satsning i det här fallet är att bestämma om det vinnande numret kommer att vara udda eller jämnt. Du förlorar om noll ('0') eller dubbel noll ('00') visar sig vara vinnande nummer.

 • Kolumnens satsning: Med det här röret kan du satsa på en av de tre långa kolumnerna i siffror, med placering av ditt chip på plats som motsvarar varje kolumn. Dessa poäng är märkta på brädet med utbetalningen, från 2 till 1.
 • The Dozen Bet: Denna insats fördelar Roulettebordet i tre stycken, eller numeriska grupper, som är från 1 till 12, från 13 till 24 och från 25 till 36. Du satsar för en av de tre grupperna genom att placera ditt kort i ett av följande punkter: det första dussinet (1: a 12), det andra dussinet (2: a 12) eller det tredje dussinet (3: e 12). Utbetalningen är från 2 till 1.
 • Zero och Double Zero Bet: Enkelt vad beträffar nollpunkten ('0') eller till förmån för dubbel noll ('00') placera din chip i motsvarande poäng på vadslagningskortet. Spelet betalar 35 till 1.
 • Välkommen till Roulette Locas hjälp! För att börja spela måste du komma ihåg spelets regler.

  STARTA EN SPEL:

  • Spela nu : Välj språket i panelen, tryck på knappen "Spela nu!" Och du kommer direkt in i det första tillgängliga spelet med minsta insats (6000 mynt) eller om det inte finns någon kommer man att skapa medan man väntar på en annan spelare.
  • Skapa spel : tryck på knappen "Skapa spel" och välj vilken typ av spel du föredrar: parvis, varv, privat eller 3 rundor. tryck på "Skapa spel" -knappen och välj vilken typ av spel du föredrar: i par, turbo eller privat. Efter att du valt typen av spel måste du också välja din partner eller motståndare. Kom ihåg att speciella spel kostar 1 kredit och för att skapa en måste du nå nivå 2 i spelet.

  Du kan också skapa ett spel utmanar dina vänner genom ett av följande steg:

  1. Välj en spelare bland de som är anslutna i chatten. Du öppnar din profil och du kan välja alternativet "Retar".
  2. Välja en av dina Facebook-vänner i den nedre menyn där du kommer att se "Retar" -knappen.

  När du skapar ett spel kan du definiera följande egenskaper

  1. Typ Start: privat, par, turbo eller 3 rundor.
  2. språk av panelen: spanska, engelska eller portugisiska.
  3. Antal spelare (2 till 4 spelare).
  4. Ställ in satsning (minst 6 000 mynt).
  5. inbjuda till dina vänner eller spelare till spelet (utmaning).
  6. Tryck på "Skapa" -knappen.

  vadslagning : varje spel har en minimums satsning på 6000 mynt, så att spela ett spel måste du satsa 6000 eller mer.

  Vinnaren av spelet vinner de andra användarnas mynt och en serie poäng beroende på vadslagningen. Kom ihåg att om du överger ett redan startat spel kommer du att förlora de mynt som du har satsat för att skriva in den.

  ROLETA RULETA REGLER. Hur man spelar

  - Vändtiden är 45 sekunder.

  - Språket i panelen är samma för alla spelare.

  - Om du försöker lösa panelen och misslyckas, kommer du att straffas och förlora en del av dina poäng.

  - Vokalerna kan köpas innan de roterar rouletten.

  - Du måste lösa panelen innan du kastar rouletten.

  • par : I det här spelet läget i slutet av rundan eller punkterna i båda spelarna i paret beaktas utgångs. Paret som lägger till fler poäng tillsammans kommer att förkunna sig vinnaren.
  • Av varv : Det här läget skiljer sig från de andra eftersom i varje tur har spelaren bara en rulle och inte tre, som i resten av spelen.
  • private: Spelets regler är desamma, men för att kunna komma åt spelet måste du bjudas in eller bjudas in. Dessutom tillåter detta spel spelare att möta från samma IP (anslutning).
  • 3 rundor: I det här läget kommer spelaren som löser panelen att vinna rundan och samla poäng för nästa omgång. I slutet av alla rundor vinner spelaren med flest poäng genom att lägga till punkterna i de tre rundorna.
  • poäng : Kvadraterna med numrering motsvarar de punkter som du lägger till på din markör om du korrigerar rätt brev. Dessa punkter multipliceras med hur många gånger det valda brevet visas i panelen.
  • konkurs : Om du faller i den här rutan kommer du att förlora alla ackumulerade poäng. Om du har ett vildt kort kan du välja att använda det för att undvika att förlora vridningen.
  • Förlora sväng : Du kommer att förlora din tur. Om du har ett vildt kort kan du välja att använda det för att undvika att förlora vridningen.
  • wildcard Om du träffar ett brev panel får ett wild card, kommer detta att du kan undvika att förlora din tur.
  • Multiplicera med 2 : Om du träffar ett brev på panelen multipliceras dina poäng direkt med 2.
  • Dela med 2 : Om du träffar ett brev på panelen delas dina poäng direkt med 2.
  • Fråga "?" : Om du gissar ett brev från panelen kan du välja att samla överraskningspriset eller fortsätta spela.
  • Köp Vocal : För att hjälpa dig att lösa panelen kan du köpa en vokal med poängen ackumulerade i spelet. Om du inte har tillräckligt med poäng kan du välja att köpa en vokal med krediter eller mynt från spelet.
  • Visa spår : Ett annat sätt att hjälpa dig att lösa panelen är att få en ledtråd relaterad till ämnet. Det ger dig en fördel och det hjälper dig att vinna spelet.
  • Visa redan märkta bokstäver : Du får möjlighet att se bokstäverna som spelarna använde under spelet. Det här alternativet är mycket användbart eftersom det hjälper dig att inte upprepa bokstäver och inte förlora din tur.
  • Super Wildcard : Förutom att undvika att förlora turnen undviker Super Joker att du förlorar dina poäng när det faller i konkurs. När du rör ett vildt kort får du möjlighet att konvertera det till Super Wildcard.
  • Super Force : Med Super Force får du extra styrka att kasta rouletten. När du väljer det här alternativet roterar rouletten med mer kraft än normalt.
  • Tipsa Paloma : Du kommer att ha möjlighet att ge tips till Paloma, presentatör av panelen. Du måste bara klicka på den och det kommer att göra dig en gest av tack.
  • Surprise Bröst : I varje panel kommer det att finnas en kista i en låda med ett överraskningspris. När du väl har upptäckt bokstaven i den rutan, blir priset ditt.

  · Victoria: Segern kommer att bero på vilken modalitet du spelar. Spelaren eller paret med de mest ackumulerade poängen kommer dock att vinna.

  · Slutet av rundan : Rundan slutar när en spelare löser panelen. Du kan göra detta genom att välja alternativet "lösa" på din tur när du vet rätt svar eller genom att trycka på alla bokstäver på panelen

  · rita : I händelse av ett slips i slutet av spelet (inte rundan) kommer mynten att delas upp bland de som har bundet.

  För att ge bort objekt kan du göra det från din lista med vänner, från ett spel eller genom att komma till användarens profil och trycka på presentknappen. Spelbutiken öppnas, du kan välja den gåva du vill skicka och klicka på "Ge bort den!" -knappen. Du kan välja om med mynt eller krediter.

  Från anmälningscentralen kan du acceptera de gåvor som skickats till dig av andra spelare samt Playspace-teamet och du kan skicka en gåva tillbaka genom att trycka på "Ge" -knappen i rosa.

  Du kan också ge bort mynt eller kreditpaket genom att trycka på knappen "+ mynt" eller "+ krediter". Du kommer att se olika förpackningar och du kan ge bort den du gillar mest genom att klicka på ikonen med en gåva. Ett fönster öppnas och du måste välja spelare som kommer att få presenten.

  Gåvor du accepterar automatiskt utrusta och du kommer att se i ditt lager på fliken "My Stuff".

  Bli den bästa Roulette Crazy-spelaren och få fantastiska priser!

  Roulette är ett mycket populärt kasinospel som beror på tur och där kasinot har en marginal. Många spelare uppskattar Blackjack för sin strategiska sida, medan andra uppskattar roulette för dess praktiska egenskaper. Eftersom roulette är ett spel med enkla regler som inte kräver en viss utbildning.

  • Bra utbud av spel
  • Olika bonusar
  • Detaljerad information i lobbyn
  • Bonus "Bjud in en vän"

  • Mer än 600 spel tillgängliga.
  • Kundtjänst 24 timmar om dygnet.

  • Acceptera Bitcoin
  • Accepterar moderata från Argentina, USA, Mexiko, Bolivia och Peru
  • Brett utbud av bonusar
  • Mer än 400 spel

  CasinoTop10-teamet föreslår att du utnyttjar de bästa exklusiva bonusarna till de bästa kasinokammarna där du kan spela online roulette. I alla våra kasinon kan du börja spela gratis innan du gör det med riktiga pengar. Välj det kasino du gillar mest och registrera dig för att vinna i spelet!

  Roulette är skyldig till sitt namn på maskinen i rörelse av Blaise Pascal skapad under sjuttonhundratalet. Det blev särskilt populärt i Europa och exporterades senare till USA där hjulet ändrades. Amerikanerna lade till en enda låda; dubbel noll (00).

  På detta sätt uppträdde två rouletter: Amerikansk roulette och europeisk roulette.

  Europeiska rouletten har totalt 37 lådor (36 nummer plus 0).

  Amerikansk roulette har 38 rutor (samma 36 nummer som europeisk roulette plus 0 och 00). Dubbel noll (00) ger en större fördel för huset, eftersom alternativen som bollen faller i önskat antal är mindre. CasinoTop10 rekommenderar därför nybörjare att lära sig att spela European Roulette först eftersom att spela American Roulette erbjuder mer fördel för kasinot.

  I online-kasinon är det möjligt att hitta två eller tre typer av roulette: European, French and American Roulette.

  I varje roulette har spelaren en styrelse där han kan göra olika typer av spel. Enligt satsa du väljer, har mer eller mindre benägna att mat och betalningar kommer att vara högre eller lägre beroende på denna faktor. När satsningarna är stängda, kommer återförsäljaren eller croupieren att rulla en boll som kommer att studsa runt rouletten tills den stannar vid ett visst tal. Detta resultat är det som kommer att markera ödet för dina spel. Numren är placerade så att röda och svarta rutor växlar, med 0 och 00 som gröna.

  Målet när du spelar Roulette är att gissa var bollen kommer att falla på nästa rulle. Innan rouletten börjar rotera, måste spelaren satsa. För att göra detta finns det många alternativ: satsa på ett exakt nummer, färgen (röd / svart), kolumnen etc.

  I denna video anger vi de grundläggande reglerna för roulette:

  För att spela roulette är det inte nödvändigt att veta oändligt otaliga regler. Det är emellertid viktigt att veta hur man skiljer karaktären hos varje typ av roulette och vilka typer av vad man kan göra för att välja den mest lämpliga vid varje tidpunkt.

  I många kasinospel har varje satsning en annan betalning och är vanligtvis baserad på vad spelaren investerar. I tärningarna kan till exempel en viss satsning ge en marginal till huset på 2%, medan i andra spel kan huset nå en marginal på mer än 10%.

  Fördelen med huset i roulette är dock alltid densamma oavsett vad som har gjorts. Det betyder inte att det finns samma chans att vinna i alla spel.

  Om du till exempel satsar på Röda / Svarta vinstalternativen är nästan 50%, medan om du satsar på ett enda nummer kommer du bara vinna en gång på 37 (European Roulette) eller 38 (American Roulette).

  Vissa kasinon för att motverka fördelen med huset, erbjuda spelaren den Regel i fängelse:

  Regeln "i fängelse" består av att placera en röd / svart eller jämn / udda satsning. Om bollen landar på en grön torg (0-00) sparas spelarens satsning och det bestäms huruvida det är en vinnare på nästa rulle eller ej.

  Spelaren får hälften av vadslagningen om bollen faller i lådorna som är gynnsamma för bänken (0-00).

  Dessa spel matchar de vinnande alternativen på båda rouletterna och minskar hemfördelen. Så, om det onlinespel där du spelar erbjuder detta tillfälle, är det bekvämt att ta hänsyn till det.

  Denna regel är mycket vanlig i fransk roulette, men det är inte så lätt att hitta i amerikansk roulette.

  Betting och betalningar i Online Roulette

  Betalningarna justeras så att på sikt är fördelen med kasinot detsamma oavsett vad satsningen görs. I följande lista kan du se betalningarna och oddsen för att vinna både American Roulette och European Roulette. Du kommer att se att probab¡liddes i europeisk roulette är högre än i American Roulette av frånvaron av dubbelnollan:

  Vissa amerikanska kasinon tillåter den så kallade "Bet Basket" eller satsning på 5 nummer. Kortet placeras på linjen som delar 0, 00 från 1, 2 och 3. På så sätt täcker de 5 siffrorna.

  Spelkorget är godkänt i vissa kasinon, men inte alls. Det handlar om att sätta ett chip i den externa linjen som delar 0 och 1, 2 och 3 (Se bild 5 i bild 5). För amerikansk roulette skulle det vara en satsning på 0, 00, 1, 2 och 3.

  Denna insats betalas normalt 6 till 1, så det är en satsning med låga odds jämfört med andra satsningar i roulette.

  CasinoTop10 anser att kunskap om spelet är verkligen viktigt för att kunna njuta av och ha chans att vinna.

  Höga spel (19-36) / Låg (1-18)

  En av hemligheterna bakom den enorma framgången för roulette sedan starten är det faktum att anpassas till varje spelarprofil. Tack vare de olika typer av satsningar som kan utföras på varje rulle, både aggressiva spelare som söker höga priser mot liten chans att lyckas som försiktig som föredrar mer sannolikt att vinna ännu innebära ett lägre resultat kan hittas på roulette perfekt ram att satsa dina pengar.

  Dessa två typer av satsningar är kända som hög och låg varians. Ett exempel på den första gruppen skulle vara vadslagningen på ett enda nummer som betalas vid 1-36 och det andra skulle vara de för Röd / Svart eller Par / Odd som betalar 1-2. En aspekt att tänka på innan du börjar spela roulette är det maximala och lägsta belopp som man kan spela på varje tur. Det är viktigt att välja den som bäst passar vår budget och strategi.

  Roulette Odds

  Roulettbordet är numrerat från 1 till 36. Det innebär att statistiskt varje nummer ska visas minst en gång för varje 36 körningar som görs. Det är därför den betalning som mottas vid ett slag på numret där bollen ska sluta är exakt det: 36 gånger den totala insatsen (35 gånger plus det ursprungliga beloppet).

  Om du väljer en annan typ av satsning kommer betalningen i samband med den alltid att relateras till de statistiska sannolikheterna som spelaren måste komma ut till vinnaren. Om du bestämmer dig för att satsa mellan Red / Black (50% chans att lyckas), blir betalningen dubbelt så mycket som du spelat.

  Alla online-kasinon på våra listor erbjuder möjlighet att spela roulette gratis. Med möjligheten att spela gratis kan du öka din kunskap och därmed också dina chanser att vinna.

  Tips för nya Roulette spelare

  Även om Roulette är en av de enklaste spelen och tur är huvudfaktorn, är det möjligt att ge förmögenhet lite push till allierad med spelaren. Här är några små tips för att göra det trevligare och trevligare:

  1. Läs och känn Roulette Regler och Strategi

  2. Bestäm av vilken typ av Roulette du ska spela (helst europeisk roulette). Alla online-kasinon som du kan se i våra listor erbjuder möjlighet att spela roulette gratis. Möjligheten att spela gratis erbjudande rekommenderas starkt för nya spelare såväl som för mer erfarna personer som helt enkelt vill lära känna designen och egenskaperna hos ett specifikt kasino.

  3. Välj det bästa online kasinot för att spela Roulette (Allt vi erbjuder på våra listor är säkra och rekommenderas av våra experter). När du känner till funktioner, regler och strategier för varje spel kan du prova lyckan med riktiga pengar.

  4. Läs och se till att du känner till villkoren för bonusarna för att kunna utnyttja dem. När du spelar Online Roulette är det alltid lämpligt att använda bonusarna som erbjuds av rummen. De flesta online-kasinon erbjuder extra pengar till spelare när de registrerar och gör den första betalningen, vilket ökar mängden pengar som finns att satsa. En större summa i kontot ger ett högre antal körningar som ska göras, vilket ökar dina chanser att vinna.

  Alla online-kasinon som vi undervisar på den här sidan erbjuder denna typ av bonus, men det måste noteras att för att pengarna som kasinot lägger till måste det tas ut en rad krav som att spela ett visst antal spel.

  5. Tror inte på system som erbjuder garanterad vinst.

  6. Njut av spelet. Roulette, mer än någonting, är en form av underhållning.

  7. spela ansvarsfullt Efter denna serie tips kommer Online Roulette att bli en intressant fritidsaktivitet och, vem vet, det kan vara möjligt att tjäna lite pengar. Huvudrådgivningen för Roulette-spelare är att de måste spela måttligt och ansvarsfullt och veta när man ska sluta spela så att fritidsaktiviteter inte blir ett problem.

  När man väljer riktiga pengar läser den ekonomiska faktorn i spel. Du måste komma ihåg vikten av hur man hanterar pengar så att detta spel inte blir ett problem. Huvudråd är att skapa en sluten budget för varje spel av roulette så att, oavsett vad som händer, aldrig använda sparade pengar för ett annat syfte.

  Roulette är ett chansspel med ett hjul som har 37 slitsar numrerade från 0 till 36. Slotsna runt loppet är växelvis röda och svarta med undantag av hjulnummer 0, vilket är grönt. Designen gör det möjligt för spelarna att placera sina spel på önskat antal eller färg. Spelare kan placera satsningar på ett nummer, en färg eller en serie nummer. När satsningarna är placerade av alla spelare, roteras roulettehjulet.

  Hur man spelar roulette online

  Roulette är ett chansspel som bildas av en roulette och ett tapet. En roulette som har 37 rutor numrerade från 0 till 36. Kvadraterna är röda och svarta växelvis, förutom den 0 som är grön.

  Tapetet tillåter spelare att placera sina spel på önskat antal eller färg. Du kan satsa på ett nummer, en färg eller en serie nummer. När satsningarna är placerade av alla spelare, roteras spinnaren.

  Online roulette är ett spel där spelarna satsar pengar på bordet, eftersom de förväntar sig att bollen ska stoppa över numret, färgen eller kombinationen de har valt.

  Det finns ett stort antal möjliga alternativ. Du kan till exempel satsa på udda eller jämnt antal, röda eller svarta, grupper av siffror, och även kolumner eller linjer. Som du kan tänka dig, ju mer du satsar på en begränsad "grupp", desto högre blir vinsten.

  Du kan träna roulette på Rom Casino med 10 euro gratis.

  Nedan hittar du en snabb beskrivning av de olika roulettreglerna, samt olika typer av möjliga spel och deras respektive vinster.

  • Enkel (enkel) Satsa på ett enda nummer. Vinn 35 gånger din insats om rouletten slutar på det nummer du valt.
  • Dubbel (Split) Satsa på 2 nummer. Vinn din satsning 17 gånger om rouletten stannar på ett av de nummer du har valt. En hästsats görs genom att placera dina marker på den gemensamma linjen med 2 nummer.
  • Triple (Threesome) Satsa på tre nummer. Vinn 11 gånger din insats om rouletten stoppar på ett av de nummer du har valt. En tvärgående satsning görs genom att placera ditt chip på den yttre raden i en fil med 3 nummer.
  • Vinkel (i hörnet) Satsa på 4 nummer. Vinn 8 gånger din insats om rouletten slutar på ett av de nummer du har valt. För att placera denna insats placera du dina marker i korsningen med 4 siffror.
  • Fyrdubbla (fyra siffror) Satsa på 4 nummer. Vinn 8 gånger din insats om rouletten slutar på ett av de nummer du har valt. För att placera denna insats placera du dina marker i korsningen med 4 siffror.
  • Gata Satsa på tre nummer. Vinn 11 gånger din insats om rouletten stannar på ett av de nummer du har valt. En tvärgående satsning görs genom att placera ditt chip på den yttre raden i en rad med 3 nummer.
  • Linje (seisena) Satsa på sex nummer. Vinn 5 gånger din insats om rouletten slutar på ett av de nummer du har valt. För att placera denna insats placera du dina marker på ytterlinjen vid korsningen av 2 linjer med 3 marker.
  • Dussin (av dussin) Satsa på 12 nummer. Vinn 2 gånger din insats om din insats är att vinna. För att placera denna insats, placera dina marker på rutorna 12P, 12M eller 12P.
  • 12P : 12 första nummer i tabellen (från 1 till 12)
  • 12M : 12 nummer i mitten av bordet (från 13 till 14)
  • 12D : 12 sista siffrorna i tabellen (från 25 till 36)
  • Två dussin (dubbelt dussin) Satsa på 2 dussin. Vinn hälften av din insats om din insats är att vinna.
  • Pass eller missa (större eller mindre) Sats på en uppsättning siffror från bordet mellan 1 och 18. Tjäna lika mycket som din satsning om den vinner. För att placera denna insats placera du dina marker på rutan "saknas".
  • Röd eller svart (röd eller svart) Satsa bara på den färg som kommer ut. Nollan räknas inte för den ena eller den andra. Tjäna lika mycket som din satsning om den vinner.
  • Par eller udda (Odd eller jämn) Sats ut så att numret som kommer ut är jämnt eller udda. Nollan räknas inte för den ena eller den andra. Tjäna lika mycket som din satsning om den vinner.
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 36 = 41

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map