poker kombinationer

poker kombinationer

De tre största variationerna av Texas Holdem: "Ingen gräns", "Pot Limit" och "Limit9quot;.

Varje spelare får 2 kort nedåt.

Varje spelare kan vikas (vika), ringa (utjämna) eller höja (höja insatsen).

- Denna sista omgången utförs exakt som tredje omgången.

Den bästa möjliga handen på fem kort kommer att vinna potten.

Spelarna kommer också att kunna dela potten om de har samma hand. I det inte särskilt vanliga fallet där den bästa handen endast består av brädokort är krukan uppdelad bland alla spelare som har varit i potten vid uppvisandet. Om du ser att du förlorar, och du inte vill visa dina kort, kan du mucka, det betyder att du ger upp handen och förlorar potten. Annars kan du visa din hand för att jämföra den med andra.

- Alla efterföljande bitar läggs till sidokruven. När korten visas, om all-in-spelaren inte har en vinnande hand, går både huvudkrukan och sidokruven till bästa hand, som vanligt. Vid visning av korten om All-in-spelaren har en vinnande hand går huvudpotten till All-In-spelaren, och sidokruven går till den näst bästa handen. När flera spelare går till All-in skapas flera sidbåtar. Båtarna är uppdelade enligt hand och ordning där spelarna var All-in. Om en spelare som inte är All-in när han visar korten har den vinnande handen, kommer han att vinna alla sidbåtar och huvudkrukan. Om en All-in-spelare har den starkaste handen kommer han att vinna potten eller krukorna som samlades tills han var All-in. Varje All-in-spelare med en vinnande hand kan bara vinna potten eller krukorna där han var inblandad.

Royal Flush / Royal Flush EN K Q J 10

Fyra kort lika i värde.

En trio och en pagera.

Fem kort i samma kostym utan att följa.

Det ultimata målet med spelet är att tjäna maximalt antal pengar, vanligtvis representerade av symboler (chips). När du är tom för pengar är spelet över för dig. Vinnaren är den som har plockat alla sina motståndare.

I varje runda har varje spelare möjlighet att vinna vad som oftast kallas båt. För att vinna vadet måste du övertyga alla spelare om att lämna omgången (lämna) eller bildar den bästa kombinationen av kort i slutet av de fyra satsningsperioderna.

I början av rundan ger dealern två kort till varje spelare. Därefter betalar spelaren som följer återförsäljaren mindre satsning och nästa satsa mer, vilket är exakt dubbelt så litet. Dessa satsningar tvingas att tvinga spelarna att komma in i spelet. Sedan spelar den spelare som följer den som betalade den högsta insatsen först i den första vadslagningsperioden.

Under de kommande tre perioderna talar den till höger om den som talar först.

När det är din tur har du tre alternativ:

 • Följ, vilken är att lägga i potten de nödvändiga marker för varje spelare att betala samma belopp. Till exempel, om satsningen är 20 chips per spelare och du redan har rankat 5 under föregående satsning, fortsätter att innebära att sätta 15 fler marker, så att du kommer att ha betalat 20 så det kommer att vara i nivå med den spelare som gjort största insatsen hittills. På engelska används den samtal istället för att fortsätta, eller kontrollera (se) när insatsen är noll. Termen se anger att du inte gör någonting och väntar på att se vad de andra spelarna kommer att göra nästa.
 • Höj vadet, vilket är att ange mängden marker som behövs för att följa plus en viss mängd ytterligare marker. Nästa spelare måste sedan följa dig som täcker den nya insatsen. Om till exempel satsningen är 20 per spelare och du bestämmer dig för att höja 10, så lägger du 30 marker (20 + 10) i potten. Spelare som redan betalat 20 marker före detta måste betala 10 mer för att följa honom. På engelska sägs öka eller öka (höja).
 • Om du tror att du inte har någon chans att vinna potten, eller om du tror att insatsen är för stor, kan du sluta följa, överge rundan. När någon lämnar det sägs det går (på engelska faldigt). Du kommer att undvika onödiga satsningar fram till slutet av rundan, men alla marker du har lagt i potten hittills har gått vilse. Du kommer inte visa dina kort i slutet av rundan, och du kan inte vinna potten vid den tiden.
 • När alla spelare utom de som har lämnat har placerat samma mängd marker i potten har vadingsperioden slutat.

  Du kan också spela bluff (på engelska bluff). Bluffning är att få andra spelare att tro att du har bra kort när du vet att det verkligen inte är så. Till exempel kan du ladda upp en betydande mängd. Detta kan avskräcka andra genom att lämna dem, så du kan vinna potten om du är den enda som inte har lämnat.

  Du kan också göra det motsatta, inte göra viktiga höjningar, följ bara när du har mycket bra kort, vilket gör de övriga spelarna fortsätter fram till slutet av rundan och därmed vinna ännu fler marker.

  Psykologen att bluffa är en mycket viktig fasett i spelet, vilket gör det mycket mer än ett enkelt chansspel. Du kan vinna med mycket dåliga kort och förlora att ha dem väldigt bra. Det sägs ofta att en pokerspecialist inte ens behöver titta på sina kort för att vinna.

  När en spelare satsar alla sina marker säger han sätta eller spela resten (på engelska att vara allt i). Detta är riskabelt, för om han förlorar så kommer han inte ha fler marker, och därför kommer han att vara ute av spelet.

  Första insatsperioden: preflop

  Den första vadslagningsperioden kallas preflop. Med tanke på endast korten i handen börjar en spelperiod som förklaras ovan. Spelet per spelare är vid denna tid lika med den högsta insatsen, och den första som talar är den spelare som följer den som betalade det här spelet.

  När den här satsningsperioden slutar börjar den andra, floppen.

  Innan den andra bettingperioden startas, gör återförsäljaren 3 kort på bordet. Dessa kort är vanliga för alla spelare, och kan användas för att bilda den första kombinationen. Med tanke på de två exklusiva korten i handen och på bordet börjar en andra satsningsperiod som förklaras ovan.

  När den andra vadslagningsperioden slutar fortsätter vi vidare till den tredje.

  Innan början av den tredje vadslagningsperioden blir det ett fjärde kort på bordet. Nu kan du skapa kombinationer med 5 bokstäver av de 6 du har till ditt förfogande. De bästa kombinationerna har alltid 5 kort, det finns inga kombinationer av 6 kort. Du bestämmer vilka bokstäver som kommer att bilda din kombination och som inte kommer att göra. Vid denna tidpunkt börjar en spelperiod på det sätt som redan förklarats.

  I slutet av den tredje perioden börjar den fjärde och sista.

  Innan den fjärde perioden börjar, kommer ett femte och sista brev på bordet. Nu kan du göra kombinationer med 5 av de 7 tillgängliga korten. Faktum är att du kan bestämma dig för att inte använda dina privata kort och lita på bordets 5, men det är ofta helt värdelöst. Vi går vidare till en slutspelstid enligt förklaringen.

  I slutet av denna period, om det finns minst två spelare som ännu inte har lämnat, är det dags att visa sina kort och säga den erhållna kombinationen.

  Efter den fjärde vadslagningsperioden är det dags att visa dina kort och säga vilken kombination som uppnåtts. Spelaren med den bästa kombinationen vinner hela potten (utom i speciella fall).

  I spelrummet behöver du inte uttryckligen säga de kort som valts för att bilda din kombination. Du hittar automatiskt den bästa möjliga för dig automatiskt.

  De olika kombinationer som kan göras och deras värde beskrivs nedan. Om två eller flera spelare har exakt samma kombination, måste potten delas.

  Här är kombinationerna tillåtna i poker, från de svagaste till de starkaste. En starkare kombination kommer alltid att vinna en svagare (till exempel: en trio av 2 kommer alltid att vinna ett dubbelt par ess och kungar).

  När två spelare har samma kombination, vinner det största kortet som ingår i kombinationen, efterföljande slutligen av den andra och tredje i händelse av ett slips.

  I allmänhet är kostymen (hjärtan, diamanterna, spaderna, klubbarna) inte så viktig. Om en spelare inte kan göra någon kombination kommer den högsta av de två korten i handen att beaktas. .

  Paret är den enklaste kombinationen, men de svagaste. Den består av två kort av samma värde plus ytterligare tre. Till exempel: en jacka av hjärtan och en jack av klubbar gör ett par sotor.

  Ett dubbelpar är två grupper med två lika kort plus ett annat kort. Till exempel gör två ess och två 10 ett dubbelpar ess och tiotal.

  En trio är en uppsättning av tre identiska kort plus två andra. Till exempel, tre drottningar gör en trio av drottningar.

  En stege är en uppsättning av fem på varandra följande värde kort. Till exempel gör en 8, en 9, en 10, en jacka och en drottning en stege till en drottning.

  En färg består av 5 kort i samma färg. Färg betyder här hjärtan, spader, diamanter eller klubbar, inte röda eller svarta. Det här är den enda kombinationen där kostymen är viktig.

  En ful, i engelska fullt hus, är kombinationen av en trio och ett par, det vill säga 3 lika kort plus två lika. till exempel gör tre 8 och 2 6 en ful av 8 och 6.

  En kvartett, som nästan alltid kallas helt enkelt poker, är en uppsättning med 4 lika kort plus ett annat kort. Till exempel gör fyra essar en kvartett ess eller en esspoker.

  En rak flush är kombinationen av en stege och en färg. Med andra ord finns det 5 kort av samma färg och konsekutivt värde.

  Den raka spolningen av ess, kung, drottning, jack och 10 kallas ofta royal flush of color, eftersom det är helt oövervinnligt.

  Särskilda fall i kombinationerna

  • När två spelare har samma dubbla par, kallas det återstående kortet som gör skillnaden en kicker. Till exempel: om spelare A har 7 och 3, har spelare B 7 och 4 och vid bordet är 2, Ace, Jack, 7 och 2, B vinner A. Båda gör ett dubbelpar av 7 och 2, men spelare B har en 4 och A är 3. 4 är större än 3, så B vinner.
  • Samma sak gäller en trio eller en ful: P.E.: A: kung och 4, B: kung och 6, på bordet: kung, 7, 7, kung och 3.

  Särskilda fall när du vinner vadet

  Om två eller flera spelare har exakt samma kombination kommer potten att delas mellan dessa spelare.

  Det finns också speciella fall i vinstfördelningen när en spelare har satt resten. Om han vinner kan han bara vinna så många marker från andra spelare som han har satsat.

  Sammanfattning av tangentbordskommandon

  • C: Följ (kolla / ringa).
  • A: Höj satsningen (höja).
  • A: Spela resten (alla in).
  • F: Gå bort (vika).
  • S: Meddela antalet marker du har.
  • V: Tillkännager antalet chips som ska betalas för att fortsätta.
  • D: Meddela de kort du har i handen.
  • E: Meddela korten på bordet.
  • G: Meddela den bästa kombinationen du kan göra.
  • 1 till 7: Meddela de bokstäver du har, följt av de på bordet, en efter en.
  • T: Meddelar spelaren som har turnen.
  • Gå till menyerna ↑
  • Gå till innehåll ↑

  Copyright © 2010-2018, QuentinC Spelrummet laget

  Vad du borde veta innan du börjar:

  den Poker Texas Hold'em Det är ett cirkelspel där flera spelare möter varandra, i syfte att erhålla den högsta möjliga kortkombinationen.

  Kombinationen Det kan göras:

  • Med sina två bokstäver täckta och tre av fem upptäckte och gemensamma för alla deltagare.
  • En av hans brev och fyra upptäckte.
  • De fem korten upptäcktes och gemensamma för alla deltagare.

  En använder Franska däck komplett (52 bokstäver). Essen kan användas på en stege som det första kortet (ess, 2, 3, 4, 5) eller som den sista (10, J, Q, K, ess)

  Spelen börjar med ett minimum av 4 spelare. Förvaltningen kommer tidigare att upprätta minsta och varaktighet av spelen, såväl som initialt belopp för spelarna och deras respektive spelare att delta påfyllningar.

  När du börjar, rita mycket, bland spelarna, förutom "knapp " eller "dealer". När korten har blivit blandade och skärningarna gjorda, distribuera korten till varje spelare.

  När hans insats kommer kommer varje spelare att kunna:

  • Vik: Lämna spelet säger "Jag ska inte " och placerade sina kort på bordet.
  • pass: Säg "Steg" och så länge det inte finns någon tidigare satsning, då kan du inte passera.
  • utjämna: Placerar samma belopp som de andra spelarna som föregår det.
  • Ladda upp: Placerar tillräckligt med marker för att övervinna de tidigare satsningarna.

  När satsningsrunderna är sluta kommer spelarna att upptäcka sina kort, betala "potten" till den vinnande kombinationen och i fråga om jämlikhet, dela "potten" i proportion till sina kvarlevor.

  För att säkerställa att alla spelares intressen fungerar väl och försvaras, Det är förbjudet:

  • Spelet i par eller samspelet mellan spelare.
  • Köp eller lägg till tokens när spelet har startat, förutom att spara dina marker.
  • Låna pengar eller chips.
  • Ta bort korten från bordet eller flytta dem bort från de andra spelarnas syn.
  • Gör kommentarer om spelet under dess gång.

  Spela poker online - Ladda ner för att spela pokerspel för riktiga pengar

  Spelaktiviteter som Internetpokerspel har alltid drivit upp entusiasmen hos människor runt om i världen, så de spelar poker för pengar online. Att vara väldigt engagerande, liksom lätt att spela, verkar locka till en bred publik som nu kan ladda ner onlinespel.

  Anläggningen inte bara för vinst, utan också för att utmana ödet inspirerar ett stort antal aktörer att ta risker och spela poker online för pengar för chansen att vinna en jackpot på Ultima Poker, där du kan ladda ner spel poker riktiga pengar

  De som spelar i online pokerrum för pengar kan få kampanjer (välkomstbonus, ingen insättningsbonus, VIP-bonus och andra) och delta i pokerturneringar vars agenda finns på vår hemsida.

  Poker på Internet är säkert en av de mest berömda och utbredda spelen. Idag erbjuds spelare flera alternativ att delta och ladda ner riktiga pengar poker. Möjligheten att spela poker online för riktiga pengar, liksom nedladdning av onlinepokerspel har möjliggjorts tack vare den intensiva tillväxten av modern teknik. Under det 21: a århundradet gjorde Internet-anslutningen spelet ännu närmare varje spelare som vill ladda ner pokerspel för riktiga pengar.

  Uppmärksamhet på internetpokerspel har ökat med otroliga Hollywood-filmer. Du kan lugnt säga att de som spelar poker på nätet, i synnerhet för riktiga pengar och ladda ner pokerspel för riktiga pengar, de har allt de kan önska sig, inklusive möjligheten att ladda ner pokerspel på nätet till din dator. Man får enkelt tillgång till webben, hittar ett lämpligt pokerrum och startar handen.

  Spelare dra nytta av inte bara spelupplevelse, utan också möjlighet att ladda ner pokerspel för riktiga pengar och möta utmaningen att lära sig spela poker. När du spelar online poker för riktiga pengar måste deltagarna komma ihåg pokerstrategier och betalningsmetoder.

  Naturligtvis en av de mest framstående spel, kan detta kortspel skryta med att ha en stor mängd variationer i sina regler, så att spelarna kan välja den lämpligaste typen av spel med en titt på sina egna preferenser och nedladdning pokerspel för riktiga pengar. En av dominerande typerna är Texas Hold'em. Denna typ av poker spelas nästan överallt i världen. Man kan spela online Texas Hold'em poker för riktiga pengar utan att förlora spelets fängslande natur.

  Varje spelare i det här spelet har hört talas om speltyper som:

  Alla dessa versioner har vissa skillnader i spelets regler, såsom antal kort, spelare och rundor, samt förfarandet för att göra spel när du spelar online poker för pengar. Men varje typ av spel har sin egen elegans och stil som gör det attraktivt för en viss grupp deltagare som är villiga att ladda ner ett spel poker för riktiga pengar.

  Spela online poker för riktiga pengar och njut av resultatet

  Som redan nämnts får spelare som väljer att spela poker online för riktiga pengar, få ännu större möjligheter än de som föredrar fysiska platser, eftersom de kan ladda ner spännande onlinepokerspel. För det första kan de njuta av den verkliga flexibiliteten i online-strategin som är omöjligt i riktiga kasinon. Det betyder att de kan njuta av spelet när som helst 24 timmar om dygnet utan de besvär som de kan stöta på när de besöker ett riktigt spelrum. Moderna alternativ för online-inlåning förenklar processen att göra spel för att spela online poker för riktiga pengar. Därför har spelarna en större mängd mynt, konkurrenter och rum, än de någonsin har föreställt sig.

  Varianter Texas Hold'em och 7 Card Stud

  Varje spelare kan göra med sina 5 kort en av följande rörelser i ordning från högsta till lägsta:

  1. Royal Flush A, K, Q, J, 10, alla samma kostym. Det vill säga en rak flush till Ace, kallas Royal Flush.
  2. Rät spolning: fem kort av samma färg och korrelativa nummer. Det kan vara ett slips, i så fall sprider spelarna vadna.
  3. poker: fyra identiska kort och ett annat kort. Om mer än en spelare har poker, vinner spelaren med det högsta kortet. Ett slips kan inte förekomma.
  4. Full: tre lika kort och ett par. Vinn vem som har trioen av högsta kort.
  5. färg: Fem kort av samma färg (INTE samma färg), men inte på en stege. För två spelare med färg vinner den med det högsta kortet. Om de fortsätter att rita, kommer nästa kort att bestämma vinnaren. Det fortsätter så här tills bokstaven nummer fem. Om de två spelarnas fem kort var exakt samma, är det ett slips och vad spelas ut.
  6. Escalera: Fem korrelativa kort av olika kostymer. Om det finns mer än en spelare med en Ladder, vinner han Ladder med högsta värde. Om korten hos de två spelarna är lika är det ett slips och vad spelas ut.
  7. trio: tre identiska kort och två som helst. Vinn trio av stora kort.
  8. Fem siffror: Alla bokstäver med bokstäver: J, Q, K eller A, Ace anses vara en siffra i den här uppspelningen. Spelaren med det högsta kortet vinner. Vid slutsatser vinner den med nästa kort i värde och så vidare. Det kan vara ett slips, i det här fallet spelas satsningarna.
  9. Dubbelpar: två par identiska kort och en som helst. Om mer än en spelare har ett dubbelpar, vinner den med det högsta paret kort. Om det finns ett slips, vinner den med det näst mest värdefulla paret, om slipsen kvarstår, vinner den med det femte högsta kortet. Om det här femte kortet också matchar, är det ett slips och vad spelas ut.
  10. Ett par: två identiska kort och tre någon. Vinn paret bildat av högre kort; i händelse av slips vinner den med de högsta värdet kort mellan de tre återstående korten. Det kan vara ett slips, i vilket fall spelarna sprider satsningarna.
  11. Högsta bokstav: Om ingen av spelarna har någon av ovanstående kombinationer vinner den med det högsta kortet; I händelse av slips beaktas följande, och så vidare tills vinnaren hittas. Om det också är oavgjort i slutet, måste spelarna dela spel.

  Klassisk poker

  Varje spelare kan göra med sina 5 kort en av följande rörelser i ordning från högsta till lägsta:

  • repóquer: Fyra lika kort och ett vildt kort. Detta är det värdefulla spelet i poker. Det kan bara uppnås när man spelar med vilda kort.
  • Royal Flush A, K, Q, J, 10, alla samma kostym. Det vill säga en rak flush till Ace, kallas Royal Flush.
  • Rät spolning: fem kort av samma färg och korrelativa nummer. Det kan vara ett slips, i det här fallet sprider spelarna vadna.
  • poker: fyra identiska kort och ett annat kort. Om mer än en spelare har poker, vinner spelaren med det högsta kortet. Ett slips kan inte förekomma.
  • Full: tre lika kort och ett par. Vinn vem som har trioen av högsta kort.
  • färg: Fem kort av samma färg (INTE samma färg), men inte på en stege. För två spelare med färg vinner den med det högsta kortet. Om de fortsätter att rita, kommer nästa kort att bestämma vinnaren. Det fortsätter så här tills bokstaven nummer fem. Om de två spelarnas fem kort var exakt samma, är det ett slips och vad spelas ut.
  • Escalera: Fem korrelativa kort av olika kostymer. Om det finns mer än en spelare med en Ladder, vinner han Ladder med högsta värde. Om korten hos de två spelarna är lika är det ett slips och vad spelas ut.
  • trio: tre identiska kort och två som helst. Vinn trio av stora kort.
  • Fem siffror: Alla bokstäver med bokstäver: J, Q, K eller A, Ace anses vara en siffra i den här uppspelningen. Spelaren med det högsta kortet vinner. Vid slutsatser vinner den med nästa kort i värde och så vidare. Det kan vara ett slips, i det här fallet spelas satsningarna.
  • Dubbelpar: två par identiska kort och en som helst. Om mer än en spelare har ett dubbelpar, vinner den med pa. högsta kortnätet. Om det finns ett slips, vinner den med det näst mest värdefulla paret, om slipsen kvarstår, vinner den med det femte högsta kortet. Om det här femte kortet också matchar, är det ett slips och vad spelas ut.
  • Ett par: två identiska kort och tre någon. Vinn paret bildat av högre kort; i händelse av slips vinner den med de högsta värdet kort mellan de tre återstående korten. Det kan vara ett slips, i vilket fall spelarna sprider satsningarna.
  • Högsta bokstav: Om ingen av spelarna har någon av ovanstående kombinationer vinner den med det högsta kortet; I händelse av slips beaktas följande, och så vidare tills vinnaren hittas. Om det också är oavgjort i slutet, måste spelarna dela spel.

  Sammanfattning, beställt från högsta till lägsta, klassiska pokerspel är följande:

  Repot: Fyra lika kort och ett vildt kort.

  Rak spolning: Fem kort i följd av samma färg.

  Poker: Fyra lika kort.

  Full: Tre lika kort och två lika stora.

  Färg: Fem kort av samma färg som inte är i följd. Om du spelar med 40 kort eller mindre, är färgen mer värd än den fulla.

  Stege: Fem på varandra följande kort av vilken typ som helst. Vissa spelare ger mer värde till trappan med As (riktiga trappor, minsta trappor) än färgen.

  Trio: Tre lika kort.

  Siffror: Fem bokstäver med bokstavsindex A, K, Q, J.

  Dubbelpar: Två lika kort och ett annat par identiska kort.

  Par: Två lika kort.

  Högsta kort: Fem kort heller.

  Den enda skillnaden som den klassiska pokern flyttar har med Texas Hold'em och 7 Card Stud är att i den senare finns det ingen Repóquer.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  8 + 2 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map