onlinespel

onlinespel

Välkommen till JuegosJuegos.com! Du är i en av de mest besökta webbplatserna i Spanien på nätet gratis spel, vi har varit sedan 2003 spårning för dig runt på Internet letar efter de bästa spelen, lägga till minst 6 nya dagliga spel och vi har redan i vår katalog med över 15.000 spel du kategoriseras där du kan sortera dem efter "nyare", "Topplista" och "mest spelade" så att du inte missar någon.

På toppen hittar du genvägen till din senast spelade och din personliga lista över favoritspel, där man går att lägga alla spel du tycker är mest intressant och du vill inte missa det för världen, för att du bara behöver trycka på knäppas se precis ovanför varje spel och presto!, och har spelet läggs till dina favoriter och få tillgång till dem lätt från någon sida på nätet. Och när du tröttnat på att spela eller om du har klarat alla skärmar, kan du enkelt ta bort den från listan över favoritspel, för detta är det bara att klicka på "X" red du ser till höger om varje spel rullgardinsmenyn eller Väl tryck på knappen "Ta bort från favoriter" som du kommer att se ovanför spelet.

Kan du inte hitta spelet du letar efter? Ingenting händer med sökandet ser du högst upp alla spel i ett bekvämt och enkelt sätt, har du bara gå genom att skriva det spel du vill och som genom ett trollslag du går att se hur de distribueras omedelbart alla spel gratis match sökningen beställts av poäng så att du inte missar de bästa spelen, kommer du även se en genväg till sektioner som kan intressera dig mest och som innehåller dina sökrelaterade spel.

Vi har gratis spel för alla åldrar, från barns lekar för barn, där de kan måla och färg tecknen i din favoritserie, till massiva multiplayerspel för vuxna där du kan ta på spelare från hela planeten i fantasivärldar .

Ahh! Och glöm inte att besöka oss med din mobil eller surfplatta. Vi spårar Internet varje dag på jakt efter den senaste utvecklingen i spel med HTML5-teknik så att du kan roa dig själv var som helst.

Alla online-konsoler och gratis spel juegosd.com

Välkommen till webben. Jag upptäckte de bästa konsolspel som du kan spela online utan att ladda ner något komplicerat program, bäst av allt gratis och utan gränser för de utmärkta spelen. Såsom Zelda / Mario Bros / Counter Strike 1.6 och bäst av allt utan att ladda ner någonting på din dator. Det bästa går aldrig ut ur stilen. Loppar med de snabbaste bilarna som Twisted Metal, GTA San Andreas och många fler onlinespel.

Kom ihåg att på nätet är det förbjudet att förolämpa eller misstänka människor. Denna web är att njuta med en vän, eller om du är uttråkad har en bra tid att komma ihåg de goda tiderna med Arcade 80". Tack för ditt besök och vi är här för att hjälpa dig. Om du vill spela alla de stora spelkonsoler finns!

  • De mest populära Free Games of Minigames

  • Min Little City är den senaste Match-3 utmaningen för ambitiösa arkitekter. Stadsrådet har beställt ditt företag att förbereda otaliga byggnader för byggande. De behöver dig för att se till att byggprojekten utvecklas enligt planen! Det levererar byggmaterial som stenar, fönster, vatten, el och många andra saker! Gör staden färgstark och fri från gamla väggar, torra golv och trasiga staket. Samla tillräckligt med byggmaterial och verktyg. För att slutföra uppgifterna i tid har du flera impellrar som klubbar, dynamiter eller färgbomber till ditt förfogande. Kompletta uppdrag att tjäna belöningar eller testa dina utmaningar!

  • Kampen blir mer intensiv! Det finns ingen berömd Youtuber som inte slutar spela vid Fortnite. Här kan du se hundratals spelspel. Battle Royale av Fortnite är ett PvP-läge med 100 GRATIS spelare. En stor karta. En stridsbuss. Konstruktionsexpertisen och Fortnites destruktiva miljöer tillförde intensiteten av PvP-kampanjerna. Den sista stående vinner.

  • Det omöjliga bindestrecket

   The Impossible Dash är en online-version av den berömda Geometry Dash som du kan spela utan att behöva ladda ner den. Är du redo att övervinna en nästan omöjlig utmaning? Sätt dina färdigheter till gränsen och hoppa genom farliga hinder och spetsiga fällor. Hur långt kommer du att kunna komma utan att dö i försöket?

   Tanki Online är ett MMO-krigsspel där du måste anpassa din tank och ange PvP-combats i realtid. Gör rasande strider i tanken mot riktiga människor. Vinn erfarenhet som förstör fiendens tankar och förbättra din personliga tank för att ge dig respekt bland andra användare. Börja slaget, soldat!

  • Färg Pixel Art Classic

   Koppla av och släpp artisten inuti dig! Njut av att färglägga de roligaste bilderna pixel med pixel! Du måste bara välja färg och placera markören över pixlarna i rätt färg. Ha det bra!

  • Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Gör allt du kan för att vinna! Samarbeta med andra användare, leta efter mycket kraftfulla vapen och slåss för din seger. Använd ditt svärd och möta de mest våldsamma fienderna i ett nytt Kogama-äventyr!

  • Snow Storm Online

   Korsa en mycket farlig snöig terräng på en stor snöskoter och gör dig redo för den stora tävlingen. Starta motorn, kör i full fart och undvik alla hinder att korsa mållinjen i första läget. Lycka till!

   Wheely 7: Detective

   På en solig dag går Wheely till banken för att ta ut lite pengar, men på väg hem har banken blivit stulen. Hjälp Wheely, den lilla röda bilen, i sitt jobb som en detektiv medan de försöker ta reda på vem som stal banken. Lös mysteriet!

  • I det här spelet måste du döda alla andra stickmans genom att kasta javelins. Sikta och skjut med rätt styrka och lutning och ha kul att utrota dina fiender. Kommer du vara snabbare än dem och döda dem innan ditt liv är i fara? Lycka till!

  • Välkommen till det slutgiltiga virtuella universum som drivs av fantasin. Gå med i största gemenskap gaming som genereras av användarna och njuta av tusentals juegosdesde uppslukande flerspelarspel och tävlingar till interaktiva äventyr där du kan föreställa sig vad det skulle vara en dinosaurie, en gruvarbetare i ett stenbrott eller en astronaut i rymden utforskning. Här kan du se alla Gameplays inspelade av de mest kända Youtubersna!

  • Extreme Drift 2

   Andra delen! Välj ditt favoritfordon, anpassa det på din fritid och gör dig redo att gå på acceleratorn. Demonstrera vad du kan med en bil i extrema hastigheter och undvika att gå av vägen. Lycka till!

  • Njut med Doomed 2 ett episkt multiplayer-spel där du måste samla resurser och element för att bygga väggar och vapen för att försvara dig själv. Utmana hungersnöd, vilda djur och skrämmande monster. Bygg en stor fästning och slåss mot fientliga klaner!

  • Gör dig redo för att delta i en spännande hinderkurs! Hoppa över hindren, undvik de flera elementen som hindrar dig från att flytta framåt och samla mynt för att köpa nya förbättringar och karaktärer. Hur långt kommer du att kunna få?

  • Racing Battlegrounds kombinerar två typer av mycket populära spel: Kampen och raserna. Om du har haft titlar som Super Mario Kart, kommer du att älska Racing Battlegrounds. Fånga alla Power ups du hittar på vägen och använd dem mot dina motståndare. Kan du bevisa din förmåga som pilot och erövra slagfältet?

  • 3D Parkera Thunder Trucks

   Vill du arbeta som lastbilschaufför? Visa dina färdigheter som förare och parkera trucken i angiven plats på varje nivå. Lägg dina nerver åt sidan och gör det på kortast möjliga tid. Mycket nöje!

   Bouncy Golf är en rolig kombination av golf och fysik! Ditt mål är att kasta bollen och försöka spänna den i hålet i så få handen som möjligt. Det finns fällor som du bör undvika. Samla så många stjärnor som möjligt för att få bättre betyg. Kan du slutföra alla nivåer perfekt?

  • Din överordnade har ringt dig till kamp mot fienden! Det blir en lång resa och bara om du överlever kommer du att kunna återvända hem med din familj. Ta ditt vapen för att kämpa mot alla fiender som korsar din väg och använd de pengar du tjänar för att köpa mer kraftfulla vapen för att dominera slagfältet. Det är dags att visa dina fiender den hårda träningen du har utsatts för!

  • I den renaste Fortnite-stilen, fallskärm från ett arméplan och förbered dig för att möta vågor av farliga zombier och fiender som är redo att döda dig. Få tillräckligt med resurser för att överleva, samla vapen och ammunition för att öka din säkerhet och bli redo att skjuta utan att tänka två gånger till hundratals blodtörstiga motståndare. Lycka till!

  • Sonic nästa nivå

   Sonic The Next Level är ett roligt hack från vår älskade Sonic the Hedgehog. Hjälp Sonic Blast flytta genom nya anpassade zoner, samla mynt, springa i full fart, se upp för explosiva plattformar och ta farliga fiender på vägen. Ha det bra!

  • Clashed Metal Drifting Wars

   Idag har du möjlighet att köra ett otroligt fordon och slåss mot andra i en bilstrid! Använd maskingevärnen som är anslutna till bilen för att starta dödliga missiler och ha kul att förstöra dina rivaler. Ha det bra!

  • Öva med bollen och slå den utan att stoppa för att hålla den från att röra marken! Du bör försöka göra det maximala antalet berör och ackumulera alla punkter du kan. Slå din egen rekord och ha en bra tid!

  • Foody Avenue är ett roligt administrationsspel där du kommer att bli ägare till flera hotellföretag. Du måste bygga många restauranger på en upptagen aveny för att tjäna mycket pengar. Försök att fylla på aktier så att dina kunder får vad de vill ha och anställa professionella kockar för att låsa upp nya recept som kommer att ge mer variation till menyn. Håll stjärnnivån till fullo!

  • Välkommen till det utrymme där spelare från hela världen kämpar ombord på rymdskepp! Huvudsyftet med spelet är att förstöra alla fiendens fartyg. För att göra detta, välj det skepp som du gillar och din favoritfärg, rör dig snabbt genom rymden och skjut dina motståndare okontrollerbart för att uppnå seger. Mycket nöje!

  • Dragon Ball Z: Online

   I Dragon Ball Z Online kommer du in i världen av den berömda anime-serien Dragon Ball Z för att kämpa vid sidan om mytiska karaktärer och du kommer att konfrontera de mest populära skurkarna när du går in på sökandet efter drakbollar.

  • Ha det bra med ett roligt körspel där du kommer att köra alla typer av fordon medan du tjänar poäng som utför skids och stunts på fantastiska ramper. Lås upp många fantastiska bilar för att känna hastigheten. Lycka till!

  • Adam och Eva: Love Quest

   Hjälp Adam i ett nytt och spännande äventyr, där han måste korsa världen på jakt efter sin älskade Eva. Lös alla slags gåtor som låter dig övervinna de olika nivåerna tills du når ditt mål säkert. Lycka till!

  • Gillar du vertikala skjutspel? Skjut sedan upp! Det är perfekt för dig! I det här stora och beroendeframkallande gratis online-spelet kan du styra en liten tank genom en ändlös väg full av block. Vad är ditt mål? Få så långt som möjligt genom att skjuta så många block som möjligt. Blockens motstånd visas med ett nummer inom dem, så skjut dem helt enkelt tills du når noll för att rensa vägen, eller helt enkelt för att tjäna poäng. Använd dina poäng för att förbättra kraften och hastigheten på dina bilder för att vara ostoppbara. Njut av att skjuta upp!

   Rita och gissa orden så fort du kan! Gå med i rummen med andra användare eller skapa din egen för att njuta av en rolig tävling. Visa din fantastiska fantasi och visa din skicklighet med penna!

  • Kör en kraftfull tank och slåss mot spelare från hela världen! Undvik kulorna och undvik att dö när du försöker växa små och tio att döda dina fiender och samla färgade partiklar. Bli den största tanken på skärmen i äkta Agar.ioo stil!

  • Street Hoops 3D

   Gör dig redo att kasta några fria kast i korgen! Tänk noggrant på styrkan och lutningen i kasta och få chansen att göra så många poäng som möjligt för att slå rekordet. Hur många poäng kommer du att kunna få? Lycka till!

  • Fernanfloo sågspel

   Fernanfloo har kidnappats av den onda Pigsaw! Hjälp honom att samla massor av föremål genom de olika nivåerna och ta igenom alla typer av tester för att undkomma denna underliga plats levande. Lycka till!

  • Gloomy Hangars är en utmärkt första person shooter med fantastisk 3D-grafik baserat på överlevnad. Du är en elit soldat och har fått till uppgift att undersöka några konstiga störningar i ett enormt lager. När du väl har kommit in i byggnaden upptäcker du att den har invaderats av hundratals farliga mutanter och deras unga. Använd de vapen du hittar till ditt förfogande för att eliminera det här mutanthotet och se till att du övervakar din ammunition innan du går tom för kulor. Överlev så länge som möjligt och framgångsrikt utrota invasionen!

  • Super Neon Ball Jump

   Super Neon Ball är ett roligt spel där ditt mål är att styra hoppet på en neonboll medan du dodger alla slags hinder och hoppar på mobila plattformar som försvinner med kontakt. Undvik att falla i tomrum med alla medel! Hur länge kommer du att kunna överleva i Super Neon Ball?

  • Drop Kick: VM 2018

   Delta i 2018 fotbolls-VM i Ryssland! Istället för att spela ett helt fotbollsmatch, tävlar du mot andra länder i straffspel. I varje spel kommer du att ha 9 skottförsök, försök göra minst 4 mål för att gå vidare till nästa omgång. Ha kul

   Dragon vs tegelstenar

   Version av Snake VS Block! Flytta en kraftfull drake genom skärmen och samla nya färgade sfärer som gör att du kan förlänga din längd. Under tiden förstör massor av tegelstenar för att komma så långt som möjligt. Men var försiktig! Undvik att springa av färgade bollar eller du kommer inte ha tillräckligt med styrka för att gå igenom blocken och gå framåt. Lycka till!

  • Ny version med stora förbättringar i gameplayen! Njut av en klon av Minecraft, bygg och förstör för att göra ditt eget utrymme själv medan du fullbordar en rad komplicerade dagliga uppdrag samtidigt som du står inför farliga fiender. Besök spelet varje dag och njut av!

  • Resident Evil 7: Kapitel 1 - Mia

   Resident Evil 7: Kapitel 1 - Mia

   Resident Evil 7 är ett fantastiskt spel av action, äventyr, terror och pussel där du måste försöka lösa mysteriet som ligger bakom din frus försvinnande. Sätt dig i skorna av Ethan som har fått en video av hans fru som ber om hjälp efter att ha saknats i 3 år. Ange en mystisk miljö och konfrontera extrema situationer för att rädda din fru från en konstig situation. Kan du upptäcka sanningen och komma undan säkert från den farliga platsen?

  • Colorzzle är ett bra spel av pussel och gåtor där du måste mixa olika färger för att skapa de nödvändiga tonerna på varje nivå. Visa din visuella smidighet och din förståelse över färg. Är du redo att övervinna denna stora utmaning?

  • Big Hunter Online

   Hjälp denna modiga indiska jägaren att kasta sitt spjut mot en stor och robust mammut. Beräkna styrkan och lutningen av kasta och döda innan du når första och slutar ditt liv.

  • Njut av ett spännande spel från NBA från din dator med denna klassiker från år 2000! Välj ditt favoritlag och visa dina färdigheter som en basketspelare medan du kastar bollen till dina lagkamrater och försök att göra poäng i din motståndares korg. Hur många poäng kommer du att kunna få?

  • En Super Mario Thing

   Njut av en ny Super Mario hack den här gången med en otrolig varelse med ett öga och inga armar som heter Raocow. Utforska en ny värld full av fiender, hinder samtidigt som du samlar högar med guldmynt för att öka din poäng. Hoppa från sida till sida, dra nytta av de power-ups du hittar längs vägen och fullfölja alla nivåer!

  • Hjälp de hungriga duvorna att sluka alla kornkorn och ormar på varje nivå på alla nivåer. Men var försiktig! Du måste ägna stor uppmärksamhet och undvika att bita på fel ställe eller du kommer att förlora spelet. Ha det bra!

   Pilot ett skepp genom en tunnel i full fart dodging alla slags hinder. Försök att resa så långt som möjligt och ange rankningen av de bästa piloterna.

  • Empire: Millennium Wars

   Den nya rymdgyllan har börjat! Led ditt företags imperium på Mars! Utveckla din bas, träna enheter och led dem i actionfyllda strider. Utför undersökningar, dra ut millenniet, en knapp och exotisk resurs, och skicka så mycket du kan till Commercial Federation of Mars. Titta på dina fienders rörelser på världskartan och överfalla deras last eller lura sina baser och raffinaderier. Har du vad som krävs för att dominera dem alla?

  • Bågskytte världsturné

   Det är dags att visa dina färdigheter som en bågskytte! Finjustera ditt mål, kom ihåg styrkan och riktningen av vinden när det gäller att starta och få ett mål att flytta till nästa nivå. Lycka till!

  • Zombie Siege Outbreak

   Zombie Siege Outbreak är ett fantastiskt första person shooter spel där du måste försvara din stad mot invasionen av en farlig grupp dödliga zombies. Du befinner dig inuti en barrikad och du kan bara flytta från vänster till höger. Försök att skjuta ner zombierna så fort som möjligt! För varje zombie du dödar kommer du att tjäna pengar för att köpa förbättrade vapen och utrustning för att hjälpa dig i kampen. Gör din väg igenom varje nivå och försök att försvara staden till varje pris!

  • Klar för att spela en spännande online schack match? Välj vitt eller svart och visa vad du kan, mot multiplayer mot människor från alla hörn av världen.

  • Angry Gran Run Mexico

   Hjälp den galna gamla kvinnan att fly från den galen asyl där hon är intern den här tiden i Mexico City. Dodge hinder utan att stoppa, hoppa, glida och samla alla mynt du hittar längs vägen för att köpa nya kostymer. Låt dem inte fånga dig!

   Bygg en mängd olika skjutvapen och ange designläget för att skapa egna skapelser. En gång byggd, testa dess funktion genom att skjuta direkt i de mål som kommer att visas i slutet av varje nivå. Exportera och importera dina skapelser för att dela din kreativa sida med dina vänner!

  • En ny och spännande karriär väntar på dig! Kör på full fart medan du går bort från vågor av fiender som vill sluka dig. Övervinna alla hinder med otroligt akrobatik, samla så många stjärnor som möjligt och slutföra alla uppdrag.

  • Star Trek Online

   Baserat på det populära Star Trek-universet kommer du att behöva förvärva rollen som en kapten i Federation of United Planets eller Klingon Empire, för att möta uppdrag av utforskning, försvar och stjärnkamp. Ta din kaptenens stol och kör ditt eget rymdskepp och ditt besättning!

  • CrazySteve.io är ett otroligt multiplayer-spel baserat på den ikoniska Steve från Minecraft. I det här spelet måste du hjälpa Steve samla alla pärlor och röda bomber du kan när du försöker döda andra användare genom att placera TNT under vägen. Med kristallerna får du Steve att växa och du kan plantera 6 bomber samtidigt och trycka dem i den riktning du vill ha. Kan du bli en stor Steve och regera som blast turnering mästare? Se till att du kommer ihåg dina egna bomber och försök att eliminera de andra spelarna genom att fånga dem och förstöra dem med din TNT. Hur stor kan du växa? Kan du bli en stor Steve och regera som champion av blast turneringen?

  • Bow Master Stickman Hero

   Visa ditt fantastiska mål med detta spännande bågspel. Ditt mål är att skjuta ner alla hängande stickmans som du kan för en viss tid. Kan du bli en äkta mästare i bågen och få de 6 stjärnorna?

  • Utforska en ny värld i Minecraft-stil, men i 2D och få mycket ansträngning för att bygga dina drömmars slott! Samla in alla typer av råvaror, bygga nya verktyg, vapen och föremål som du kan förfara i din konstruktion och försvara dina länder från de farliga fienderna som vill hindra dig från att uppfylla ditt uppdrag. Få överleva i denna vilda värld!

  • Mad Boss är en utmärkt första person shooter titel där du har fått an uppgift att slutföra en serie svåra uppdrag. När du har avslutat din träning kommer du att kunna komma in i den öde staden och möta terroristerna i den slutliga striden! Testa ditt mål med ett kraftfullt långdistansvapen och undvik att dö i full kamp. Njut av bra grafik och ha det bra!

  • Cannon Basketball 4

   Plocka upp bollen! För detta måste du hitta ett sätt att rensa vägen och samla alla stjärnor med minst möjliga lanseringar. När nivån ökar blir spelet mer spännande och komplicerat.

  • Scribble Party är ett roligt multiplayer-teckningsspel där du måste gissa vad dina motståndare ritar. Mycket lik Pinturillo 2, välj från ett brett utbud av olika kategorier och rita bilder och former relaterade till det valda ordet. Vänta din tur att rita, sätt dina färdigheter på provet och ha en bra tid mot spelare från var som helst i världen!

  • Gå in på slagfältet och få bollen att växa så mycket du kan när du flyttar från en plats till en annan och försök att slå dina motståndare. Samla de färgade rutorna för att öka din storlek och bli den starkaste!

  • Eggys ​​stora äventyr

   Eggys ​​Big Adventure är ett plattformsspel baserat på livet på ett ägg som hoppar utan att stoppa. Utforska äggvärlden och rädda dina vänner från ett grymt monster medan du fyller över 22 spännande nivåer. Överlev en unik plats full av hinder och väldigt instabila plattformar! Lycka till

  • Gå med i Shaggy och Scooby i ett nytt och vågat äventyr! Glida genom ett gammalt tempel medan du jagas av en Zatari-krigare. Samla läckra smörgåsar och undvik alla fällor du hittar längs vägen. Hur långt kommer du att kunna komma fram till liv?

  • Våra mest efterfrågade spel, vad väntar du på att prova dem?

   Fem nätter på Freddy's

   Upptäck en av de mest skrämmande casual spelen, den berömda Five Nights at Freddy's (även känd som FNAF 1) utvecklad av Scott Cawthon.

   Du är en säkerhetsvakt med namnet Mike Schmidt och du startar ett nytt jobb på Freddy Fazbear Pizza Pizza där det är ryktet att vissa animatronik, som dekorerar restaurangen, går på kvällen till lätthet. Ditt mål i spelet är att överleva under din arbetstid från midnatt till 6:00 (6 minuter i speltid) utan att bli attackerad av någon av karaktärerna. Få tillgång till ett nätverk av säkerhetskameror installerade i hela pizzeria för att spåra dina rörelser. Vi rekommenderar att du slår på lamporna på båda sidor av säkerhetsposten för att se om det finns en animatronic i närheten och kan stänga dörrarna.

   Är du redo att vara rädd?

   Upptäck det sista kapitlet i denna skrämmande saga: Fem nätter på Freddy's 4 (FNAF 4)

  • Två poolspel i ett, det typiska för alla barer, den så kallade 8-bollen och den raka poolen. Spel för en eller två spelare.

  • Du måste välja ett tecken och starta striden. Målet är att endast en kan lämnas. Visa att du är bäst med vapen. Spel för en eller två spelare.

  • Sportshuvud: Fotbollsmästerskap

   Sportshuvud: Fotbollsmästerskap

   Känd även som de stora fotbollsspelen. Välj ditt favorit engelska fotbollslag och vinn ligan genom att göra så många mål som möjligt. Spel för en eller två spelare.

  • Super Mario World Online

   Online-version av den klassiska Super Mario World för Super Nintendo-konsolen! Gå igenom de olika nivåerna samla alla mynt och eliminera dina onda fiender. Hoppa och undvik farliga hinder!

   Parchees de Playspace är ett klassiskt multiplayer-bordsspel där du kan spela och utmana dina vänner. När du förbättrar spelet kan du låsa upp prestationer och priser som du sedan kan dela med dina vänner. Det blir speciella priser för vinnarna av rankningen varje vecka.

   LOGICA

   FÖRMÅGA

   SPORT

   KARRIÄR

   ACCION

   KASINO

   SPEL I NÄTVERK

   2 SPELARE

   Alla spel

   När korna blir arg tjurarna börjar skaka. Finjustera ditt mål och hjälpa dem att bli av med alla tjurar och lämna inte någon på målen.

   En ny och mycket mer utförlig version av detta utmärkta spel. Upptäck rätt ordning där du måste öppna och stänga dörrarna för att få kuben till den position den upptar. X.

   Välj mellan olika typer av raser, skapa ditt eget lag, spela ensamma eller utmana andra spelare online. Gör akrobatik för att tjäna så många poäng som möjligt.

   Staden är din SkatePark. Reser gatorna och samla hjul och utföra tricks på din skateboard.

   Gå med i kommandot som ansvarar för att försvara jorden från attacken från en främmande armé. Anpassa din karaktär, förbättra dina färdigheter och samla vapen och sköldar som du hittar på slagfältet.

   Jacksmith är den mest skickliga smeden i hela regionen. Den kan utveckla ett brett sortiment av vapen för alla typer av krigare. Vapens kvalitet kommer att spela en avgörande roll i konfrontationerna mot de monster som avser att invadera regionen.

   Placera bitarna som visas längst ner på spelet på brädet för att bilda hela raderna av plattor horisontellt eller vertikalt.

   Racing Cars 3 Demolition Derby

   Rayo McQueen har utmanats till en serie raser på världens farligaste spår. Han ställer fortfarande frågan om sitt mod att delta i dessa brutala körkampar eftersom han fortfarande inte har mycket erfarenhet. Hjälp honom och led honom framgångsrikt till målstrecket.

   Nedstigning på dina skidor på backar utan signalering, bland träden och med endast referens av några flaggor som du måste gå runt.

   Du attackeras av varelser som skapats av din egen artist. Gör ditt bästa och slåss mot dem så länge som möjligt!

   Neon Void Runner testar din reaktionstid i en snabb virtuell verklighetskarriär. Många hinder, flera nivåer som öppnas när du går framåt och naturligtvis väntar otroliga hastigheter på dig.

   Borgmästaren i denna stad har gett dig en svår uppgift. Du måste bygga vägarna för att ansluta institutioner, butiker och tjänster. Gör det snabbt innan tiden är upp och du kommer säkert att belönas för din insats.

   Kör en SUV i världens svåraste tävling, tävla mot de bästa förarna för att nå målstregen i första läget. Gör hopp, akrobatik, samla mynt för att köpa förbättringar och nya fordon.

   Spela fotboll monterad i en kraftfull Monster Truck. Den använder all kraft i sin motor och dess stora hjul för att införa bollen i motsatt mål.

   Kasta Shurikens mot motståndarna som visas innan det är för sent. Uppgradera din Ninja och Shurikens med de pengar du tjänar.

   Leksakrobotkriget kommer ut! Hjälp prepa.

   Nivå upp, upplås stjärnor, avsnitt och nya affärer! Keep.

   Internationella hackare hotar den nationella säkerheten a.

   Gå in i isen och bli bäst, välj ditt land och vinn honom.

   Gå in i cybervärlden och stoppa det mest katastrofala viruset ja.

   Hoppa, gå igenom hoopsna, slutföra alla knep.

   Låt inte din vackra grafik lura dig, hoppa och aga.

   Bob är tillbaka och den här gången fångad på en ö. Var försiktig

   I det här intressanta läkemedelsspelet måste du hjälpa din sida.

   I detta futuristiska tävlingsspel måste du få mamma.

   Vi måste erkänna det första gången vi såg det här spelet.

   Använd fellorna att flytta och X att skjuta. Det är det.

   Den klibbiga ninjan har avslutat sin träning och måste s.

   Roller Rider utmanar dig att springa hundratals fot på e.

   Använd pilarna för att accelerera, sakta ner och behålla din b.

   I detta ursprungliga spel måste du hjälpa insekterna att alim.

   I den här rymdskytten måste du lära dig att flytta, på.

   Minns du orm? Det spelet där du var tvungen att mata.

   I det här arkadspelet måste du eliminera den största cant.

   I århundraden har korna bara haft en dröm: salt.

   Copyright © 2015 Spel, gratis spel, onlinespel - DaJuegos.com.

   Alla spel och beskrivningar är egendom för respektive upphovsman. © Alla rättigheter förbehållna.

   Ger Spel. Com Spel för ungdomar, spel för tjejer, småbarn och vuxna, en plats för fritid för alla offentliga!

   1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
   Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  50 − = 43

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map