gamla onlinespel

gamla onlinespel

Välkommen till Arcade Classic Games

Spela det klassiska gratis Pacman spelet här. Pac-Man var en milstolpe i arkadspel, det skapade massmedia och blev en stor framgång i USA. Dess framgång beror främst på dess enkelhet, spelet och skapandet av en ny genre. Vid den tiden fanns det bara skeppshandtag och vissa sportspel (som pong).

Classic flash spel Street Fighter 2. Spela som Ryu för att slå Sagat. Spela Street Fighter 2 här gratis. Street Fighter 2 var en enorm arkad framgång runt om i världen.

Mot det klassiska spelet som blev känt av NES och arkaden. In Mot dig spelar du som soldat och du måste skjuta utlänningar och galna soldater. Med namnet Gryzor föddes Contra 1987 i den japanska arkaden.

Klassiskt spel Kung Fu Remix. En ny version av klassiken för NES.

Final Game Fight spelbar gratis. Spela som pojken som räddar sin tjej. Historien om Final Fight handlar främst om räddning av borgmästarens dotter. Final Fight skulle bli Street Fighter 89 men det blev Final Fight när Capcom bestämde sig för att göra Street Fighter 2.

Den nya versionen av spelet i Flash of Megaman Polarity. Megaman är konodisk som Rockman i Japan. Megaman skapades och modifierades av Dr. Light för att bekämpa Wily och kändes av NES / SNES.

Spela det här klassiska flashspelet med mega man spel i sin nya Mega Man Project X-version.

Rick Dangerous det klassiska Amiga Atari ST-spelet.

Klassisk arkadspel King of Fighters. Målet är att slå din motståndare.

Spela detta adaptaciуn Double Dragon, videospel clбsico arrasу 1987. Detta har inspirerats av en portбtil version av spelet och följer historien om Billy och Jimmy Lee, till tvillingbröder som är ansvariga för de svarta krigare rädda Marian.

Anpassning av Commando-spelet till Commodore 64. Presenterad av TAV

Diviйrtete med clбsico spelet The King of Dragons, ett av de första spelen i sidoförskjutning av 90. I spelet kan du välja att spela som en trollkarl, en alv, en kämpe, en clйrigo eller en dvärg, och aventъrate att travйs riket Malus att slåss monster och lнder.

Upptäck hur länge du kan överleva slåss mot zombierna i flashspelet Metal Slug Zombie.

Dynasty Wars, känd som Tenchi Wo Kurau i Japan, i ett retro Arcadia-spel av hand-till-hand-strid på 80-talet. I spelet är du en hjälte i tre kungarikor i det antika Kina. Det var ett av de första spelen som gjorde det möjligt för dig att välja ett tecken.

Ruff n Tumble är ett klassiskt Amiga Commodore-spel. I denna flash version av spelet kan du använda olika huvuden från andra spel. Tyvärr har Ruff n Tumble aldrig uppnått det erkännande han letade efter, men han är fortfarande en favorit bland många Amiga-fanatiker.

Klassisk arkadspel Frogger. Spela Frogger här. Ta padden som passerar gatan utan att springa över.

Space spel Moon Patrol. Undvik kratrarna och skjut på vägen till problemen i den här klassiska game atari-typen бrcade. Det släpptes 1982 av Irem.

Jupiter Lander är ett spel släpptes av Commodore 1982. Syftet med Jupiter Lander kommer att landa med månens i kontrollerade utsedda blockerar mol med gaspedalen och inte slut på bränsle, genom att använda bränsle påfyllnad.

Klassiskt spel Kaboom av Atari 2600 och släpptes 1981. I spelet måste du stoppa de exploderande bomberna som fienden faller.

Njut av gratis online Battle City, klassiker för NES. Här måste du förstöra fiendens tankar på varje nivå, som försöker förstöra din bas (representerad på kartan med en örn, fågel eller fynix), såväl som din egen tank. Varje nivå är klar när du eliminerar 20 fiendens tankar, men spelet är över om din bas förstörs.

Ny version av det klassiska spelet Berzerk Atari 2600. Skjut robotarna för att få poäng. Berzerk släpptes först på Atari 2600-konsolen 1982. Du spelar med en figur som representerar en "humanoid".

Spela Candy Crush online, skicklighetsspelet, gratis i flash-versionen. Skriv en linje med 3 eller mer samma söta och få poäng. Att sätta ihop 4 eller fler liknande godis ger dig speciella överraskningar.

Pac-Xon är en modern version av det klassiska Arcadia-spelet; I det här spelet måste du dela upp skärmen och ta hand om att undvika spöken.

Juveler är ett klassiskt fingerfärdsspel. Byt närliggande juveler för att ställa upp grupper på 3 eller fler juveler. Du vinner när du lyckas ställa upp 3 juveler eller mer. Kombiner och vattenfall ger dig en bonus.

Detta är ett känt pussel och strategispil där du måste behärska brädet med dina stenar. Andras bitar blir din när du flyttar din bit bredvid dem.

I grund och botten en pool / pool som slår bollarna i hålen eller fickorna är förmodligen det bästa att spela på datorn i det här fallet.

Spela spelet i Flash of Mini putt golf gratis. Mini putt var känd i SEGA mastersystem och några andra konsoler av samma era. Målet med Mini putt är att få den gula bollen inuti hålet.

Ny version av det klassiska spelet Häng på. Kör på din motorcykel för att vinna loppet. Hang på släpptes och blev känd av SEGA.

Flash spel av IK + (Intermational Karate Plus) spelbar gratis online. International Karate Plus släpptes 1988 och var en enorm framgång på Commodore 64, Amiga och Atari ST.

Kom ihåg Mike Tysons Punchout eller Seconds Out. Detta spel är liknande, slå din motståndare.

Spela Micro Machines Racing. Han blev känd för Genesis / Mega Drive-konsolen.

Klassiskt spel spelar Neo Geo League Bowling. Slå ner bowlingstiften.

Spela detta klassiska online fotbollsmatch gratis. Många fotbollsspel har skapats för flera konsoler, inklusive megadrive, snes, neo-geo. Detta är förmodligen det bästa online fotbollsmatch jag har spelat.

Spelet Track and Field II blev populärt på NES 1988. Spelet var känt som Track and Field II i Japan och som Konamik Sports i Seъl. Du kan spela fäktning, hinder eller simning.

Spela Flash-spelet av Sonic The Hedgehog här gratis. Spela som Sonic eller Knuckles, tryck på start för att spela. Sonic The Hedgehog startade 1991 på Genesis (mega drive) och blev snabbt det ledande spelet av Sega.

Spel i Flash Metal Slug. En av de bästa spelen i Flash runt.

Flytta Q * bert mellan rutorna hoppar för att undvika de dåliga killarna. Q * bert är en varelse med lång näsa. Detta spel var ett av de första pusselspelen och hade stor framgång i Apple.

Klassisk arkadspel Bubble Bobble. Spela Bubble Bobble här gratis. Bubble Bobble konverterades för att spela i Nes, Atari St, Amstrad och Amiga. Fånga monster i bubblorna och sedan blåsa dem upp.

Gratis flash spel av Ghosts N Goblins. Spela som riddare Arthur för att rädda din prinsessa från spöken och goblins. Samla in och använd extra pälsar och nya vapen. Ghosts and Goblins lanserades 1985 av Taito Corporation. Det sägs ofta vara en av de svåraste spelen och konsolerna på grund av sin höga svårighetsgrad.

Inspirerad av Mortal Kombat, det berömda spelet på nittiotalet

Spela Doom, det klassiska individuella skjutspelet som utvecklats av id Software. DoomGuy-karaktären måste skjuta genom hordes av demoner från helvetet. Det beräknas att 10 miljoner människor har spelat Doom. Detta spel anses allmänt vara ett av de viktigaste videospelen hela tiden för att ha populariserat den enskilda skivgenren.

Spela en ny flash-version av det klassiska Joust-spelet. Resa på toppen av en struts för att slå ut din struts fiende. Slå din fiende på toppen av huvudet för att göra dem till ägg, ta ägget innan fler fiender produceras.

Quake njuta av spelet clбsico enda skott som släpptes av id Software 1996. I spelet måste du hitta vägen till travйs av en medeltida labyrint, medan striderna med en mängd olika monster med hjälp av en massa vapen.

Spela en anpassning av Castlevania (AKA, känd som Akumajō Drácula i Japan), en plattform som blev känd i många konsoler

Spela Boinggg online och i flash-versionen, det klassiska retro spelet av fingerfärdighet. Hoppa och försök nå utgången.

Tron var en film gjord av Disney 1982, som hade en måttlig framgång vid boxkontoret, det var en programmerare som är involverad i sin dator och det är i den elektroniska världen. Filmen fokuserar på ett spel där spelarna måste skära varandra med användning av motorcyklar, som lämnade en linje bakom dem.

Spelet släpptes också med filmen och kan spela liknande spelet i Tron's Flash

Det klassiska arkadespelet Puzzle Bobble. Spela som Bub och Bob för att ansluta 4 bubblor av samma färg för att spränga dem innan tiden går ut. Pussel Bobble är också känd som Bust a Move i USA och ibland i Europa. Puzzle Bobble släpptes 1994.

Flash arkadspel Tetris. Målet med Tetris är helt enkelt att rotera de fallande blocken för att bilda en horisontell linje utan något tomt utrymme.

Arkadspel Space Invaders. Spela Space Invaders här gratis.

Pac Man är ett arkadspel som produceras av Midway som en uppföljare till Pac Man. Det innehåller en labyrint som skiljer sig från det vanliga Pac Man-spelet.

Triqui eller Noughts och Crosses. Få tre online och du kommer att vinna.

Pong släpptes av Atari 1972. Det anses vara det första populära arkadspelet på hemmakonsolen. Det blev ett konsolspel för Atari under det senaste året. Pong baseras på bordtennis. Spel som Arkanoid och Breakout var baserade på Pong.

Flash arkadspel av Arkanoid. Arkanoid spel Breakout stil.

Gratis online-spel av Prince of Persia. Prince of Persia är känd för sitt genombrott i animationens konst.

Det klassiska arkadespelet Don Pepe och hans ballonger och det blev känt i nintendo. Spela som en bomberman för att kasta bomber för att fånga din motståndare.

Styr Snake Game, guide ormen runt spelområdet genom att undvika väggarna och slå sin egen svans. Snake Game är populär i en rad mobiltelefoner.

Bubble Bobble 2 ligger bredvid Bubble Bobble. Du spelar som bub och bob och ditt mål är att fånga monster i bubblorna som du skjuter och exploderar dem.

Arkadspel Bomb Jack. Hämta bomberna genom att undvika de dåliga killarna.

Klassisk arkadspel Marmor galenskap. Hämta marmor i hålet utan att lämna sidan av kartan. Även känd som gyroboll.

Curve Ball är ett 3D pong spel.

Det klassiska Connect 4 bordspelet spelades online i flash. Länk 4 av dina bitar för att vinna spelet antingen online eller diagonalt.

Breakout-spelet där du slår tegelstenarna med studsningsbollen.

Lunar Lander är ett spel släpptes av Atari 1979. Syftet med månens Mark kommer att jorden med månen i utsedda block kontrollerade lunar med gaspedalen och inte slut på bränsle, genom att använda bränsle påfyllnad. Spela Simon Memory-spelet gratis här. Simon är ett minnesspel som använder färger och ljud för att hjälpa till att komma ihåg mönstret. Atari släppte en bärbar version av Simon 1978.

Flash spel av Jet Set Willy spelbara online. Jet Set Willy släpptes för ZX Spectrum 1984. Historia: Jet Set Willy hade en fest och du måste sätta ditt hus för att få tillgång till habitaciуn att sova.

Led Nebulus groda runt tornet i det klassiska pusselspelet Amiga. Spela Nebulus online gratis.

Det klassiska brädans brädspel. Målet med spelet är att hoppa över datorns kontroller.

Spela det klassiska pusselspelet Minesweeper. Välj tomten där det inte finns några gruvor att vinna.

Angry Birds är ett av de mest framgångsrika mobiltelefonspelen hela tiden. Det blev populärt på iPhone och säljer mer än 12 miljoner exemplar, för att senare utvidgas till andra mobiltelefoner, konsoler och datorer. Njut av det här spelet gratis i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade)

Låt den lösa fågeln flyga mellan de gröna rören för att tjäna poäng. I det här flashspelet måste du trycka på mellanslagstangenten för att göra fåglarna.

Lanserades 1982 som ett arkadspel spelar du rollen som kock Peter Pepper och du måste samla hamburgerdelarna för att sätta ihop en komplett.

Chopper Drop är ett spel som har funnits i många hemmabio datorer, konsoler och bärbara datorer. Det har haft många olika namn men målet var alltid detsamma: att kasta bomber för att förstöra byggnader.

Solitaire, det klassiska spelet som består av att organisera korten i serie.

Spela gratis och online Chess, det klassiska brädspelet. Detta har funnits i cirka 1500 år, medan den datoriserade versionen uppträdde i ungefär sjuttiotalet och det var då dataskakspel började visas, vilket var lämpligt för många konsoler.

Spela Mahjong, det klassiska pusselspelet.

Tъ spela som 3 Vikings kidnappas av Tomator, där alienнgena kejsare imperium Crutoniano, togs till en intergalбctico zoolуgico och perdiйndose vid olika tidpunkter.

Spela gratis online Sudoku, det klassiska pusselspelet, i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade.). Syftet är att fylla ett 9x9 cuadrнcula med dнgitos, så att varje rad, kolumn och 3x3 subcuadrнcula denna komponent, innehåller alla dнgitos 1 till 9.

Spela gratis Classic Poker, som genom åren har varit tillgänglig på många konsoler och datorsystem. Du behöver inte pengar att spela. Klicka på Spela 1 för att börja spela.

En ny Flash-version av det klassiska Chuckie Egg-spelet som var populärt på Micro BBC, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad och Acorn-datorerna. Innan tidräkningen når noll, måste du få de tolv äggen placerade på varje nivå. Ät fröackarna för att fördröja tiden och få poäng.

Klassisk online-anpassning av Chuckie-ägget, som var populärt på BBC Micro-datorer, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad och Acorn. Innan en timer når noll måste du samla de tolv äggen som placeras i varje nivå. Ät höga fröer för att fördröja klockan och få poäng.

Cyberbox är ett klassiskt spel för PC DOS. Målet är att komma till utgången genom att ta bort lådor från vägen och lösa pusslet. För instruktioner om hur man spelar, titta på kontrollerna

Checkers Fun är det klassiska damer brädspelet. Du kan spela mot datorn eller en vän. Eliminera motståndarens bitar innan han tar bort din.

Betyg: 1.5 poäng med 2 röster.

Tetris Ultima är den senaste och mest innovativa versionen av det välkända Tetris-spelet. Som i den gamla Tetris där du måste ordna de horisontella linjerna med de fallande blocken. Spelet har flera nivåer, så du kan få en extra tid för detta pusselspel

Betyg: 5 poäng med 1 röster.

En version av Zuma-spelet. Skjut bollarna med kanonen och bild grupper av tre eller fler bollar av samma färg. Tjäna poäng för att låsa upp nya områden i spelet.

Betyg: 5 poäng med 3 röster.

Money Movers kommer ut ur fängelset! Lös pusselarna och hjälp dem att fly, glöm inte att flytta pengar med dig!

Betyg: 3.67 poäng med 3 röster.

Försvara soldaternas attacktorn med hjälp av elkraft.

Betyg: 5 poäng med 1 röster.

Har du fotbollsfeber? De går galen saker i fotbolls-VM. Spela med ditt favoritlag och infektera alla spelare i fältet. Var den som ansvarar för en zombieinvasion, men var försiktig med de vaksamma domarna. Ett roligt sportspel med zombies med en touch [...]

Betyg: 2 poäng med 1 röster.

Detta spel utmanar dig att springa hundratals meter över marken, skrikande upp och ner lindande smala ruffade spår. Våga ta ratten och övervinna de utmaningar som detta spel erbjuder dig i nio olika farliga spår att dominera.

Betyg: 2 poäng med 1 röster.

Det bästa dyknings- och skjutspelet för tillfället. Du är ubåtbefälhavaren med små kattungar ombord som försöker skydda de attackerande ubåtarna.

Betyg: 2 poäng med 1 röster.

I detta spännande spel har du en fantastisk lastbil att köra, som kan användas för att förstöra en irriterande helikopter.

Betyg: 4 poäng med 1 röster.

Flytta kuben och anslut alla färgerna tillsammans. När du går vidare blir spelet mer komplicerat

Betyg: 3 poäng med 2 röster.

I Orbital Guard Survival kontrollerar du kanonerna i Mars-planetens försvarsstation. Försvara din bas från attacker från asteroiderna och främmande fartyg som kommer att försöka förstöra dig. Hur länge kan du överleva attackerna?

Betyg: 4.33 poäng med 3 röster.

Ditt mål i detta spel är att döda fienden. Ditt uppdrag är att säkerställa planetens frihet. Alla andra militära flygplan har skjutits ner i strid, så du är den sista fighter som kan rädda mänskligheten.

Öppna de presenterade Pocoyo-spelen!

Gå med i vår community!

Pocoyo World är den mest underhållande internetgemenskapen att spela. Du kan njuta av många online-spel som du kan upptäcka nya världar och vänner med karaktärerna i din favorit tecknade serie:

Skapa din Pocoyizado avatar

Få en version av dig själv eller dina vänner Pocoyo stil. Skapa dina personliga siffror i 3D och få dem med , 959euro;

Spela med Pocoyo och hans vänner

På den här plattformen kommer du att kunna bättre känna tecknen i din favorit tecknade serie, dela en eftermiddag med hemmabio med Pocoyo eller njut av stunder av roligt att njuta av underhållande spel för barn.

Upptäck de senaste spelen för barn och barn från Pocoyo

Samla de skrämmande elementen i Halloween

Hitta matparen.

Skapa fina melodier genom att klicka på objekten

Placera varje föremål där det är lämpligt

Hit bollen för att lägga den i hålet

Ha kul att identifiera ljudet från djur

Roliga, pedagogiska och didaktiska spel att lära sig medan du spelar

Med spel för barn från Pocoyo de små kommer att spendera många stunder av underhållning och roligt hemma med sina bästa vänner, Pocoyo, Eli, Loula, Pato och Pajaroto.

I det här avsnittet hittar du en bred mångfald av roligt, pedagogiskt och pedagogiskt spel så att kungarna i huset lär sig och utvecklar sitt intellekt medan de spelar.

Dessutom, Pocoyo pedagogiska spel De är interaktiva, vilket gör det möjligt för barnet att väcka sitt intresse och lära sig användningen av ny teknik, alltmer närvarande i vårt samhälle, vilket säkert kommer att ligga till grund för deras framtid.

De är roliga och pedagogiska spel riktad för att stimulera kreativitet och ge frihet till barns fantasi mellan 0 och 4 år, även om de är så underhållande att de är ganska acceptabla bland barn och ungdomar i grundskolan. Även de äldsta kommer att ha en bra tid att spela spel för barn med Pocoyo och resten av karaktärerna.

Du kan njuta av roliga och pedagogiska spel av olika teman. målning spel, färgspel, hoppa spel, skicklighets- eller siktspel, fiske spel, bland många andra spel för barn online.

Är du redo att spela? Börja lära de små med didaktiska och pedagogiska spel från Pocoyo. Du måste bara välja vilken av de spel för barn du ska börja och få tillgång till den via länkarna som visas i det här avsnittet.

Har du redan spelat alla roliga spel från Pocoyo och letar du efter nya upplevelser?

Om du vill komma åt fler spel för Pocoyos barn kan du registrera dig på webben och vara en del av Pocoyos vänner. När du är registrerad kan du få tillgång till Mundo Pocoyo, nätverksgruppen som är dedikerad till de små, där du även kan skapa din egen avatar av Pocoyo, för att ha kul i otaliga aktiviteter och spel för barn som är tillgängliga.

Aktivitet subventionerad av ministeriet för utbildning, kultur och sport Logotypen, serien och karaktärerna i Pocoyo ™ ® & © 2003 Zinkia Entertainment, S.A. Det ursprungliga ljudspåret ägs av Zinkia Entertainment, S.A. Alla rättigheter förbehållna.

Senast uppdaterad sekretesspolicy och / eller användarvillkor 10/18/2013

Tio bra PC-spel med få krav att njuta av på äldre datorer (del I)

Ja, vi vet alla att användbarheten hos en dator när det gäller att flytta spel med lätthet är mer begränsad än för att utföra andra uppgifter, på grund av att större hårdvarukrav som kräver denna typ av applikationer.

Ovanstående förutsätter att för att fortsätta njuta av de senaste spelen på marknaden måste vi uppdatera vårt team på kort eller medellång sikt, eller skaffa en ny med allt det som medför.

Med detta i åtanke är det inte konstigt att säga att många användare har tvingats, på en eller annan gång, till sträcka eller förlänga livslängden på vår utrustning, ett faktum att som vi förutser inte begränsar vissa uppgifter, till exempel kontorsautomatisering, multimedia och webbsurfning, men för dem som gillar att spela.

I den meningen, och det råkar uppfylla våra önskningar att njuta av en bra spelupplevelse i vår gamla utrustning, rekommenderas det tillgripa PC-spel med få krav De kan fortfarande ge mycket av sig själva och få oss att ha en bra tid.

Vi är medvetna om att detta är en mycket vanlig händelse, och eftersom vi är på sommaren har vi funnit att det skulle vara en bra idé att erbjuda dig denna speciella artikel uppdelad i två delar, där vi samlar [liten fågel] tio stora PC-spel med ganska låga krav [/ liten fågel].

Ja, spel med få krav, men i vilken utsträckning?

Detta är en viktig förtydligande som vi måste ta itu med innan du går in i ämnet, eftersom begreppet "få krav" Det är väldigt variabelt.

Vi har börjat från en punkt som vi anser vara framgångsrika och det markerar gränsen mellan vad vi kan överväga "Retro", det vill säga spel som körs på nästan vilken dator som helst, och de som är lite mer aktuella och är lite mer krävande.

Så, några av de spel som vi har valt fungerar i konfigurationer så låga som en Pentium III 800 MHz- 1 GHz och 128 MB-256 MB RAM.

I andra är minimikraven något högre, men överstiger inte under rekommenderade a Pentium 4 och 512 MB RAM.

Det innebär att vi i korthet har valt spel som fungerar perfekt med lag av mer än 10 år sedan

Slutligen en annan anteckning, det är en lista, inte en rankning, så ordningsföljden innebär inte hierarki eller preferens.

Efter dessa punkter går vi in ​​i materia och som alltid uppmuntrar vi dig att lämna dina förslag och åsikter i kommentarerna.

För många den bästa leveransen av den välkända sagaen Capcom, för andra den sista Resident Evil "really", även om det finns en allmän konsensus om den här titlens stora kvalitet och spelbarhet.

Faktum är att dess grafiska och spelbara kvalitet fortfarande är mycket bra idag, speciellt när du installerar den officiella patchen som lanserade Ubisoft, men dess krav är mycket små, så det förtjänar av uppenbara skäl att vara på listan.

 • Operativsystem: Windows 2000, Windos XP.
 • Processor: Pentium 4 1,4 GHz eller AMD Athlon motsvarighet.
 • RAM-minne: 256 MB
 • 128 MB grafikkort, ATI Radeon 9200 eller NVIDIA FX 5000.
 • Hårddiskutrymme: 4,7 GB.
 • Operativsystem: Windows 2000, Windows XP.
 • Processor: Pentium 4 2,4 GHz Pentium 4 eller AMD Athlon motsvarighet.
 • RAM-minne på 512 MB.
 • 128 MB grafikkort, ATI Radeon 9200 eller NVIDIA FX 5000.

En online RPG som presenterades vid den tiden som en av världens främsta rivaler av World of Warcraft, och som idag har en andra avbetalning som tyvärr inte är väl optimerad och erbjuder en spelupplevelse mer än kritik.

Trots de år som Guild Wars har Det är fortfarande ett starkt rekommenderat spel, med en fantastisk PVP, fängelsehålor och ett stort utbud på alla nivåer.

Om du inte hade chansen att njuta av det då borde du prova, eftersom det fortfarande har tillräckligt med liv. Här är kraven för att njuta av basspelet och dess Factions expansion.

 • Operativsystem: Windows 98, Windows 2000 eller senare.
 • Processor: Pentium III 800 MHz.
 • RAM-minne på 256 MB.
 • Radeon HD 8500 eller GeForce 3 grafikkort med 32 MB VRAM.
 • Hårddiskutrymme 2 GB.
 • Operativsystem Windows 98, Windows 2000 eller senare.
 • Processor: Pentium III vid 1 GHz.
 • RAM-minne på 512 MB.
 • ATI Radeon 9000 eller GeForce 4 Ti grafikkort med 64 MB VRAM.

En av de bästa första personens actionspel i historien, men också en av de mest kontroversiella.

Ja, DOOM 3 är ett spel som synder som en "pasillero", men det gör det med en bra grafisk kvalitet, en noggrann inställning och a mycket försiktig gameplay.

Vid den tidpunkt som markeras före och efter inom sektorn, blir ett av de mest krävande spelen och ett tydligt riktmärke för prestationstester, är det idag en helt skrämmande upplevelse som utan tvekan rekommenderas starkt.

 • Operativsystem: Windows 2000, Windows XP.
 • Processor: Pentium 4 vid 1,5 GHz eller motsvarande.
 • RAM-minne på 384 MB.
 • Radeon 8500 eller GeForce 3 grafikkort med 64 MB VRAM
 • Hårddiskutrymme: 2,2 GB.
 • Operativsystem: Windows 2000, Windows XP.
 • Processor: Pentium 4 vid 2,6 GHz eller motsvarande.
 • RAM-minne på 512 MB.
 • Grafikkort: GeForce FX 5700-Radeon 9700 eller senare med 128 MB eller mer av VRAM.

En annan av de bästa första personens actionspel i historien, en titel som förtjänar sin stora grafiska kvalitet, den utarbetade historien och den speciella uppmärksamhet som Valve sätter i Håll vissa krav låga.

Precis som DOOM 3 markerade denna juvel av Valve före och efter inom sektorn, även om han gjorde det "på egen väg", med mer öppna scenarier och en annan inställning till id-programvaran.

Tack vare det goda arbetet i Valve går spelet på nästan vilket lag som helst, eftersom deras krav är ganska blygsamma. Det är viktigt att notera att spelet hade stöd för DirectX 7, men spelupplevelsen är väldigt dålig, så vi rekommenderar inte att du kör det under API.

 • Operativsystem: Windows 2000, Windows XP.
 • Processor vid 1,2 GHz.
 • RAM-minne på 256 MB.
 • Grafikkort kompatibelt med DirectX 7.
 • Hårddiskutrymme 4,5 GB.
 • Operativsystem: Windows 2000, Windows XP.
 • Pentium 4-processor vid 2,4 GHz eller motsvarande.
 • RAM-minne på 512 MB.
 • Grafikkort Radeon 9600 eller NVIDIA FX 5600 med 128 MB VRAM.

En av de stora juvelerna av realtidsstrategi, och pelare av moden där senare spel så populära skulle födas idag som Legends League.

Det här är klart att denna Blizzard-juvel börjar drabbas av den ovärderliga tiden, men Det håller sin gameplay och missbruk intakt.

Det är utan tvekan ett spel som garanterar timmar och timmar av kul, tack vare den utarbetade historien, mångfalden av sina uppdrag och ett utmanande tillvägagångssätt med en välarbetad inlärningskurva.

Dina krav är mycket låga, men vi listar dem så du vet säkert om du kan flytta den.

 • Operativsystem: Windows 98 eller högre.
 • 400 MHz processor.
 • RAM-minne på 128 MB.
 • 3D grafikkort med 8 MB VRAM.
 • Hårddiskutrymme: 700 MB.
 • Operativsystem: Windows 98 eller högre.
 • 600 MHz processor.
 • RAM-minne på 256 MB.
 • 3D grafikkort med 16 MB VRAM.

Det var tillkännagivandet av en viktig förändring som kursen den välkända franchisen mottog, och idag är den fortfarande en av de bästa alternativen inom genren av körspel för blygsamma lag, eftersom deras krav inte är höga.

I Need for Speed ​​Underground 2 kommer vi att njuta av en fantastisk grafisk kvalitet, en utmärkt ljudavdelning och en arkadspel som kanske inte gillar den mest puristiska, men det uppfyller sitt syfte, roligt och underhållande.

Vi kan inte glömma alternativen för personifiering av fordon, en annan av styrkorna i denna autentiska klassiker.

 • Operativsystem: Windows 98 eller högre.
 • 800 MHz processor.
 • RAM-minne på 256 MB.
 • Radeon HD 8500 eller GeForce 3 grafikkort med 64 MB VRAM.
 • Hårddiskutrymme: 2 GB.
 • Operativsystem: Windows 98 eller högre.
 • Pentium 4-processor eller motsvarande 2,2 GHz.
 • RAM-minne på 512 MB.
 • Grafikkort Radeon 9500 eller GeForce FX 5500 med 128 MB VRAM.

Spellistan .io är den största listan över multiplayer online-spel för webb och mobil. Vad är ett spel io? Jo, det är i princip det. De första .io spelen var cursors.io och voar.io, den sista finns inte längre. Men det riktiga mode började med agar.io, som följdes av andra bra spel som slither.io och diep.io.

De flesta .io-spel är baserade på gamla offline-spel, och det som gör dem roliga är följande principer: Enkel att börja spela (vanligtvis behöver ingen nedladdning), enkla kontroller, massiva multiplayer och möjligheten att vara starkare eller större än resten.

Numera är de mest populära spelen Agar.io, Slither.io och Diep.io. Jag skapade den här sidan för att ha alla spel på ett ställe. Glöm inte att lägga till sidan till favoriter med CONTROL + D när jag laddar upp nya spel så fort de visas!

Du kan skicka nya spel med formuläret "Lägg till ett spel" eller i kommentarfältet under alla.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map