Enkla kortspel att spela hemma

Enkla kortspel att spela hemma

Spela också dessa barns spel

Kasta bollen i korgen för att få poäng! Starta en efter en för att göra många poäng!

Skydda utrymmesringen! Skjut portalen och monster! Stoppa alla

Ta de dumma sätten att dö tecken till en konsert! Försök att synkronisera punkterna!

Gå på ett äventyr med Anna och andra frusna karaktärer! Skjut och spring genom ett landskap

Kämpa mot andra och göra den bästa sushi! Ta en titt på vad kunderna vill ha och

Utforska ett fantastiskt land av fantasi! Flyga och utforska nya saker! Hitta varelser och

Bli det mest kraftfulla rymdskeppet i Space1.IO! Skjut andra rymdskepp eller

Leverera stora paket i en Monster Truck! Kör genom ödsliga områden och hinder!

Skapa ditt eget shoppingparadis i det här spelet! Börja med en liten butik som en

Lucy blir uttråkad i skolan! Gör roliga saker så du blir inte uttråkad! Kasta bollar av

Spela en ny version av Minesweeper! Avväpna alla bomber i spelet! Klicka på

I det här spelet måste du klicka på alla svarta block! Klicka på blocken före

Du behöver inte vänta för att komma hem för att spela ett gratis kortspel eftersom du nu kan spela olika kortspel online gratis. Nu kan du spela Uno, för att memorera kort, lodjur med djur eller något av de andra onlinespelen.

10 spel med kort för barn

Eftersom däcket är spanska eller poker, är antalet spel med kort som du kan träna om du vet hur du använder det, obegränsat och går utöver den klassiska brisca, tute eller cinquillo. Det finns några idéer!

Placera alla kort nedåt i fyra rader. Varje spelare är behörig att hämta två kort för att försöka bilda ett par (två tre, två hästar, två sjuor.). Om han inte lyckas kommer han att vända de två korten och vända sig till nästa. Om du hittar paret får du en ny möjlighet att hämta ytterligare två kort. Vinnaren är den som får fler bokstäver i slutet av spelet.

Deal alla kort bland spelarna. Den som börjar placerar ett ansikte nedåt och anger sitt värde, till exempel en sex. Resten av deltagarna, i efterföljande skift, måste slutföra däcken. Om du inte har rätt brev kan du ljuga, men om du misstänker, bör du säga: "Du går och bluffer!", och lyft den. Ljugaren måste samla alla kort från bordet och införliva dem i den hög med vilken han spelar. Om han berättade sanningen är det informatören som tar dem. Vinn spelet vem förblir innan utan bokstäver.

Det är inte en lätt uppgift. Bygg en House of Cards Det kräver skicklighet och tålamod, men resultatet är spektakulärt. För att göra detta, placera två kort som bildar en liksidig triangel med avseende på basen, lägg sedan till fler kort, alltid i par. När du har basen, bygg golvet på nästa våning genom att placera nya kort. På varje nivå av stigning måste du placera en triangel mindre så att ditt torn minskar. Börja med tre våningar och fortsätt att expandera din konstruktion lite efter en liten stund.

Det traditionella spelet av kör brev Du kan underhålla dem en fullständig eftermiddag. Ge ett till varje barn, alltid placera det med ansiktet nedåt; bara han kan se den. Eftersom målet med spelet är att uppnå det högsta kortet - essen är det högsta värdet, då kungen, drottningen och så vidare - om du anser att din är låg, kan du byta den med spelaren till höger. Ge dem några cent av en euro så att den som förlorar betalar.

För det här spelet behöver du ett kort kort och några eurocentmynt. Varje spelare väljer ljudet av ett djur olika. När du väl har lärt dig, kommer du att distribuera bokstäver en efter en. När två spelare har lika kort - två poäng kort, två sjuor eller två kort måste var och en av dem göra det motsatta ljudet. Den som gör det innan tar ett mynt från den andra. Det kommer att vinna den som mer mynt få när alla kort har delats ut.

Ta en spansk däck och ta ut alla kort utom den med glasögon och hantera alla kort bland spelarna. Var och en bildar det maximala antalet par som han kan med sina kort och placerar dem på bordet. I sin tur drar varje spelare ett kort från spelaren till höger. Om du kan, bild en ny partner och stjäl igen. Om inte, är det upp till spelaren till vänster för att stjäla ett av hans kort. Förloraren är den som håller bägaren på bägaren.

Gör två par av två spelare vardera. Med din lagkamrat, uppfinna en hemlig signal (hosta, rör på ditt öra, sjung en låt.) och stå framför honom. Det andra laget gör detsamma. Deal fyra kort till var och en. Resten kommer att vara mycket att stjäla. Fördela fyra kort från den högen på bordet, vänd uppåt: vart och ett tar korten han kan (desto snabbare är de desto bättre), men returnerar alltid samma antal kort som han tog. När ingen vill byta kort samlas de fyra korten och placeras under högen. När en spelare samlar fyra lika kort, avger han den signal som överenskommits med sin partner, som måste slå på bordet och skrika "Jag vann! 9quot; Om motståndaren gissar att de ska skrika det, kan de blockera segern genom att skrika "Fångad! 9quot;

Dela ut alla kort bland deltagarna. Barn placeras i en cirkel med sin hög med bokstäver utan att titta på dem I sin tur kastar de bokstäver en i taget till högen som upprepas Din beställning i däck: "ess, två, tre, fyra, fem, sex, sju, jack, häst och kung". Om ett barn har otur att hans brev matchar den som han måste säga, tar han hela högen och inkorporerar den i de som han redan har. Spelet startar igen. Förlorar den sista som löper ut ur kort.

Testa fantasin hos barn med detta kortspel. Daled några kort för att göra ett par, allt går så länge som det är sammanhängande eller roligt: "de är båda guld", "båda är deuces", "en två drinkar och en kung för de två dryckerna som kommer att tas kungen". Om han inte kan hitta ett förhållande, håller han korten och lägger till ytterligare två till nästa omgång.

En mycket lätt klassiker för barn. Figurerna i däcken -ota, häst och kung de är en halv punkt; resten är värt det nummer de har. Distribuera ett brev till varje spelare och se så många kort som du vill. Målet är att lägga till sju och en halv poäng. Om du passerar, elimineras du. När alla spelare har sina kort vänder de dem över och vinner den som de har 7,5 eller mer har närmat sig.

Spel av dockorier för tjejer

Den här unga prinsessan dekorerar sitt dockhus i eftermiddag. Hon måste välja en bra klänning innan man börjar. Kan du hjälpa henne att välja en i detta dekorationsspel?

Du kan utforska och dekorera en hel docka i detta charmiga tjejs designspel. Var ska möblerna gå? Ska det kungliga sovrummet ha rosa tapeter? Vilken snögubbe kommer vi att sätta upp utanför? Bestäm det och mycket mer.

Gratis online tjejspel

Tusentals spel för tjejer på nätet som du kommer att älska! Bli din egen stylist med stylistspel, klä upp spel och sminkspel, eller leva en vild upplevelse med våra hästspel eller andra djurspel. JuegosChicas.com är full av gratis tjejspel! Känner som ett palats med prinsessespel, gör dina kulinariska färdigheter perfekta med matlagningsspel, eller låt din kreativitet flyga med våra fantastiska musikspel! Spela online-tjejspel med dina vänner för att slå toppresultat och dela dina skapelser! Om du letar efter roliga tjejspel har du dem på JuegosDeChicas.com! Vi lägger till gratis tjejspel varje dag!

Juegosdechicas.com har den största samlingen av gratis onlinespel. Vi lägger till nya spel varje dag!

Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

32 spel att spela hemma (för barn och vuxna)

Ett urval av mycket roliga aktiviteter för hela familjen.

Boredom är ett förbigående tillstånd där vi inte har något att göra och där vi börjar rota och vända på huvudet. Dessutom orsakar det oss trötthet och en negativ och pessimistisk stämning.

Fördröjdhet kan förekomma hos vuxna, men även hos barn. Och när den senare känner sig uttråkad börjar de leta efter sätt att underhålla sig, ibland ens uppför sig sällan i ett försök att locka uppmärksamhet. Det är därför det är viktigt att barn känner sig stimulerade och ha kul. På detta sätt, dessutom, De stimulerar också din hjärna medan du har en bra tid.

I följande rader hittar du en lista med idéer att spela och ha kul när du är hemma eller för dina barn att ha kul. Vi har försökt att göra dessa aktiviteter varierade och framför allt mycket underhållande.

Att göra ett pussel är en klassiker av hemmamatcher, och beroende på komplexiteten kan det ta flera dagar att göra det. Det kommer att hålla dig upptagen och är perfekt för alla åldrar. Det finns enklare och mer komplexa pussel. I rutan visas vanligtvis den rekommenderade åldern för användningen.

En annan klassiker av brädspel som kan föra hela familjen i en oöverträffad konkurrenskraftig kamp. Oavsett vem som vinner, är det viktigt att tillbringa en bra tid i företaget. Det finns en version för både vuxna och barn (kallad Monopoly Junior). Var försiktig, för om det inte lyckas lyckas spelet sluta i ilska och rädsla.

Stratego är ett legendariskt brädspel som inte rekommenderas för barn utan för vuxna. Det är idealiskt för dem som gillar att simulera krigsslag, där intelligens och strategi (som namnet indikerar) är avgörande för att bli segrande från kriget.

Perfekt för barn. För att göra detta spel är det nödvändigt att ha vita skjortor och måla för skjortor. Spelet är enkelt: du måste välja olika färger och olika objekt med olika former. Till exempel en stor peppar. Du skär den i halva och sätt den del du klippt i färgen för att fungera som pensel. Sedan tar du peppar och lägger den på skjortan, som om det var en frimärke, och det finns en fin blomform. Kreativitet beror på var och en.

För att göra detta spel behöver du bara färger och ett pappersark. Då måste du rita ett träd (så vackert som möjligt) och placera familjemedlemmarnas namn på varje gren. Det är också möjligt att placera fotografier istället för att skriva namnet på varje familjemedlem.

Kortspel är också ett bra alternativ för alla åldrar. För vuxna kan spela poker vara mycket underhållande, men barn kan spela, till exempel, hitta partners.

Familjeåterföreningar eller speciella tillfällen är idealiska för att återförena hela familjen och tillbringa stora stunder i företaget. Efter en god middag är det alltid kul att spela bingo. Det är möjligt att hitta bingos i många butiker, till exempel de klassiska "kinesiska butikerna".

Om du har små barn kan du ha de klassiska bollarna i "bollpoolerna" hemma, även om du också kan använda en annan typ av små bollar. Tanken med spelet är att ta korgar och placera olika poäng beroende på avståndet där skytten befinner sig. Närmaste kan vara värd 50 poäng, nästa 100 och den andra 150. Spelet består av att kasta bollar och räkna poängen som uppnås efter 5 försök att göra poäng.

Att ha kul med dina barn kan du göra en collage, som består av att klistra på ett tyg, papper eller annan yta annat material, såsom papper, tyg, fotografier etc. Kreativiteten beror på var och en, men som du har en uppfattning om vad du vill göra och kollaget är byggt, kommer tillfredsställelsen att öka.

För de små att spela små bilar är det möjligt att skapa en krets eller stad på marken med färgad tejp. Alla kan bygga vad de vill ha. En underhållande aktivitet, inte bara under skapelsen, men också haft när den byggdes, eftersom de små kan använda den som en krets för sina bilar.

Det finns olika spel som kan hjälpa små och inte så små att utöva sinnet, till exempel hjärnträningsspel. Men i dessa tråkiga ögonblick är det också möjligt att fylla en sopp med brev.

Alla gillar att spela göm och söka, men för detta är idealet att ha ett stort hus. Detta spel är utformat för de små, men kanske en del vuxna uppmuntras också att spela.

Ett mycket roligt spel är det mörka rummet. En person måste vänta utanför rummet, medan de andra gömmer sig och stänger av ljuset så att rummet är mörkt. När de har gömt, varnar de pojken för att komma in och leta efter dem. En gång inuti måste han hitta dem och gissa vem han är och också säga sitt namn. Spelet slutar när sökmotorn hittar alla dolda.

Detta spel är den typiska som varje levande varelse har spelat. Den består av en person (den som leder spelet) säger frasen: "Jag ser, jag ser ...". Och den andra (eller andra) frågar: "Vad ser du?" Den första (igen) säger: "En liten sak ... "De andra frågar:" Vilken liten sak är det? " Den första säger då: "En liten sak som börjar med brevet. ". Enligt brevet som säger måste de andra ta reda på vilket objekt som är med tanke på allt är den som den som leder spelet har valt.

För att spela detta spel måste du ta en väska och presentera föremål som du hittar hemma: En liten boll, en penna, ett stoppat djur ... Då måste du banda en ögon till den andra personen som måste gissa vilket föremål det är. Det rekommenderas i över fem år.

16. Vem skrattar sist, skrattar bäst

Två personer borde sitta framför varandra och titta varandra i ögat utan att skratta. När ett av de två skrattar, förlorar han spelet. Ett enkelt spel, som kräver inget mer än en önskan att ha en bra tid och det är dessutom roligt.

Twister är ett roligt spel som säkert alla vet. Det består av att placera en sorts plastmattad med färgade cirklar. Då måste vi kasta så att en pil indikerar vilken färg vi måste kliva på och vi måste sätta en av medlemmarna i en cirkel av den tonalen.

För att göra en hemlagad Twister kan du titta på den här videon:

Barn och vuxna älskar att sjunga, och spela karaoke är alltid ett bra sätt att umgås, speciellt för dem som känner musikens passion och har en bra röst.

Wildlife är ett kortspel där det är nödvändigt att ha några pennies till hands. Det kallas fauna eftersom varje spelare måste lära sig ljudet av ett djur. Sedan hanteras korten en efter en och när två spelare har kort måste de uttrycka det djurljud de har lärt sig. Den första som gör det vinner ett mynt från det andra.

Spelet består av att skapa en cirkel med stolar. Det är idealiskt för att leka som en familj eller med en grupp vänner. Om 11 personer spelar måste det finnas en mindre stol, det vill säga tio. Då låter musiken och när den stannar måste deltagarna sitta ner. Den som inte känner är eliminerad. Spelet rör sig framåt och tar bort en annan stol och musiken spelas upp igen.

Deltagarna sitter i en stol, barfota. De lägger en bit rep som är bunden till fötterna (repet är bunden vid ändarna till anklarna). Då bör du försöka knyta en knut. Den första som åstadkommer det vinner. För vuxna och barn över 10 år gammal.

Ett spel som tillåter att använda minne. Det handlar om att återskapa en inköpslistatill. Den första ska säga: "Jag kommer från snabbköpet och jag har köpt apelsiner". Då måste varje spelare repetera de tidigare inköpta produkterna och lägga till ytterligare en. Den som misslyckas elimineras, och spelet fortsätter tills endast en deltagare kvarstår.

Att läsa en historia är alltid underhållande, särskilt när de är mycket små. Självklart måste det vara den vuxna som läser den och om möjligt dramatiserar den och lägger den i ett sammanhang så att de små kommer in i berättelsen.

De små tycker också om att klä sig, särskilt om de har en kostym som de gillar. Utan flera kan de byta roller och ha en rolig tid.

Det finns spel som kan verkligen underhöll när du är i en grupp, särskilt de som spelar, till exempel med Wii, och som måste vara aktiv för att simulera verkliga situationer.

26. På jakt efter förlorad skatt

Det är möjligt att gömma flera skatter runt huset och att de små ska leta efter dem. Du kan ge dem synliga ledtrådar eller rita en karta för att göra det mer intressant.

Tic-tac-toe är en av de klassiska spelen som kan spelas var som helst. Det är nödvändigt att ha ett bräde (även om det är imaginärt) för att placera marker i form av en 3x3-matris. Flisorna kan vara nötter, marmor eller något föremål som är hemma. Den första som får en rad med tre marker vinner.

Att bygga båtar, blommor eller pappersflygplan är också ett alternativ som barn kan njuta av och som underhåller dem. När det gäller flygplan är det speciellt roligt när du får dem att flyga.

Telefonspelet är bra för de små, och ju mer de är bättre. Du måste sätta barnen online och tänka på en relativt lång mening. Då måste varje barn berätta meningen i hemlighet till den bredvid den, tills de når den sista som uttalar den. Många gånger försvinner den ursprungliga frasen och slutar i en annan mening.

Domino är ett spel som vädjar till vuxna, men också till barn. Det är idealiskt att spela på fritiden och du kan utveckla riktiga tävlingar.

Det är nödvändigt att vara försiktig med möblerna när man spelar det här spelet, så det är idealiskt om det finns en trädgård i huset eller tomten. Det består av att göra bollar med strumporna och använda dem som om de var vapen.

I ett utrymme där det inte finns någon fara att bryta något, är det möjligt att ta tomma flaskor och placera dem som om de var bowlingpinnar. Då måste du med en boll (helst plast) slå ner föremålen.

Enkla och roliga kortspel

Korten erbjuder en mängd roliga för alla åldrar och för alla nivåer av skicklighet. Kortspel är också trevliga för någon familj eller stor grupp, men de kan också underhålla färre människor också. Nästa gång du behöver för att fylla en regnig eftermiddag eller Family Game Night, prova dessa kortspel som kan utföras med en full kortlek med 52 kort eller en del av den.

Krig spelas med två till fyra spelare. Alla kort delas ut till dem, målet är att vinna hela däcken. Spelarna lyfter upp högsta kortet på sin hög och visar det mot sina motståndare; den högsta vinsten. Om spelarna ritar samma kort placerar de tre kort med ansiktet nedåt och vänder ett kvartal. Det högsta kortet vinner alla spelade kort.

Koncentrationen spelas med 10 par kort, som måste motsvara antal och färg, och placeras nedåt i rader. Spelaren en vänder två kort. Om de matchar, ta paret och gå igen. Om inte, slår de dem över och returnerar dem till en annan spelare för att försöka. Målet är att få det största antalet par att komma ihåg var matchande kort är.

Jag tvivlar på att alla kort delas ut. Spelarna sätter ett kort med ansiktet nedåt, i sin tur med den första spelaren som börjar med essen. Om en spelare inte har nästa kort i följd ska han försöka fuska och kasta bort ett annat kort och vända sig till att han har rätt nummer. Spelare kan utmana andra spelare genom att säga, "Jag tvivlar på det." Om utmanaren vinner tar trickster högen av kasserade kort, men utmanaren tar högen.

I Crazy Eights får varje spelare fem kort (sju om det bara finns två personer som spelar). De återstående korten placeras i en hög och det övre kortet presenteras och placeras bredvid högen. I sin tur placerar spelarna ett kort med samma nummer eller spel som kortet presenterar i högen. Om en spelare inte har en måste han välja mellan högen med ansiktet ned tills han får ett kort för att lägga det i högen. En åtta kan användas som ett vildt kort och låter personen spela för att diktera spelet som nästa spelare måste spela.

I Fiske har spelarna fem kort (sju kort om endast två personer spelar), och resten av korten delas nedåt på bordet. Målet är att få alla fyra kort av samma nummer eller ansikte. Spelaren tar ett kort från handen och frågar en annan spelare för alla dessa kort från handen. Om spelaren har kortet måste han avstå det. Om inte, heter den andra spelaren "fiske" och väljer mellan de kort som finns på bordet. Om du väljer det begärda kortet fortsätter du. Om inte, gör den nästa spelaren en förfrågan. Spelet slutar när det inte finns fler kort. När alla fyra kort har erhållits, kastar spelarna bort dem. Spelaren med de mest kompletta uppsättningarna vinner.

Gamla Maid spelas med en standard däck med alla kungarna borttagen, förutom en, kallad Gamla Maiden. Alla kort delas ut. Spelarna kasserar alla par upp. Varje spelare väljer i sin tur ett kort från spelarens hand till vänster och kasserar paren av det resultatet. När alla paren kasseras, förlorar spelaren med Gamla Maiden.

Denna artikel har skrivits, redigerats och granskats uttömmande av Geniolandia-laget för att säkerställa att läsarna får den bästa och mest detaljerade informationen möjligt. För att skicka oss dina bekymmer, idéer eller bara för att veta mer om Geniolandia, skriv oss här.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map