de bästa spelen i världen att spela

de bästa spelen i världen att spela

Resa genom den förlorade världen för att upptäcka en ny anledning att samla mynt!

Mus = flytta, peka och skjut Skjut mynt för att gå med i andra mynt skapa grupper med 3 eller mer av samma färg för att eliminera dem. Eliminera antalet mynt som verkar utföra en nivå. Om mynten når linjen längst ner på skärmen slutar spelet.

Behöver du hjälp? Titta på vår spelguide.

Berätta vad du tycker om The Lost World. Lämna en kommentar eller dela ett tips.

Du måste logga in för att skriva en kommentar!

Registrera dig eller logga in

Spela gratis spel online på Juegos.com!

Juegos.com innehåller roliga spel för hela familjen! Hundratals gratis spel till hands, oavsett om du är barn eller morförälder, nybörjare eller expert. Prova actionspel för äventyrare, matlagning spel för gourmeter eller favoriter av hela familjen som bubbla shooter, bingo och 3 i rad! Om du älskar utmaningar, träna din hjärna med svåra pusselspel som Mahjong eller bjud in dina vänner att tävla i online multiplayer-spel. Spela spel som är lätta att förstå, men härligt svårt att behärska. Med spel av barn, tjejspel och sportspel till mansalva finns det många olika spel för alla. Upptäck loot av gratis onlinespel från Juegos.com!

Juegos.com har den största samlingen av gratis spel på nätet. Vi lägger till nya spel varje dag!

Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

Ny Youtube kanal Gamer Latino

God morgon, jag lämnar här länken till en ny Youtube-kanal dedikerad till videospel från Argentina!

Förslag och idéer för framtida videoklipp accepteras !!

De 10 bästa sagorna i videogamesna

Idag tar vi med dig en lista över de 10 bästa sagorna i världens videospel, med tanke på att minst varje SAGA som nämns måste ha minst 3 kanoniska spel, utan att räkna bort spin, tar hänsyn till kvaliteten på deras titlar, kunskap om sagan och dess försäljning:

I den sista positionen i listan kommer ett spel som inte kunde missa, men upptar inte en större position på grund av vissa ändringar i franchisen av CAPCOM i spelets stil eller form.

Vi drar en parentes mellan de 3 första spelen i serien för PSX och flera plattformar mer, lägga Resident Evil CODE VERONICA, som stora exponenter av överlevnadsskräck, åtnjuter stor popularitet och sedan driver filmer av tvivelaktig kvalitet görs. Från Resident Evil 4 börjar nedgången av serien, passerade han överlevnadsskräck att vara en actionspel mer tredje person med en vanlig Resident Evil 5, och en skadlig RESIDENT EVIL 6. hoppas den sjunde leverans kommer snart kan återvända till sagans gryning och erbjuda oss ett bra spel.

Inom denna topp kunde inte sakna fadern till alla moderna FPS, alla spelare borde eller borde veta. Denna 2016 råkade vi ha nöjet att berätta en ny avgift som var under de omständigheter som överraskade lokalbefolkningen och främlingar med en formel i den gamla skolan full av frenetiska handlingar.

Många kommer att ha bara spelat Oblivion eller Skyrim, men sagan hade sin första titel i 1994, erbjuder alla titlar stora scenarier för att utforska, fullständig frihet och anpassning. Under leveranserna hålls baserna men förbättrades avsevärt tack vare framsteg inom teknik som tillät dem att erbjuda bättre grafik och polering mycket spelet, som i början av titlarna var alltför grov sak bort spelare som inte är vana vid sådana spel av rollen.

Ikonisk karaktär från 90-talet i videospel, som i stor utsträckning ansvarar för att SEGA med sin MEGA DRIVE ställde honom mer än värdig för den mäktiga SUPER NINTENDO. Ett förslag som pekade på hastighet gjorde hans 3 nummererade leveranser var spel som man borde ha och spela för den konsolen. Sedan har vi vid tidpunkten för den avlidne förtid DREAMCAST variant av äventyr SONIC gå till 3D (inte tar hänsyn till den avvikande Sonic 3D Blast och de var inte riktigt 3D utan en isometrisk perspektiv användes i det) fortfarande spela mycket väl mottagits.

Det kan vara högre på listan om inte för SEGA term prostituera tecknet i fråga, är Sonic Boom ett tydligt exempel på detta, även om vi alltid kommer att ha tro på att backa ur titlar igen sätta denna saga där den förtjänar.

HIDEO KOJIMAs stora arbete, sedan dess leveranser till MSX, såg redan möjligheten att berätta en stor historia med en polerad spelning trots alla tekniska brister i maskinerna vid den tiden.

Sedan år 1998 kom PSX Metal Gear Solid, som hade en gameplay som lade grunden för en stealth spel, filmsekvenser opublicerade vid den tidpunkten, tillsammans med en spektakulär hävdade. Den andra spelet i serien skulle förbättra denna formel når en nivå av kvalitet impensadas med METAL GEAR 3 Snake Eater för PS2 och sedan "closing" argumentalmente historia med en stor METAL GEAR 4 Guns of the Patriots.

Tyvärr efter METAL GEAR 5 flyttade HIDEO KOJIMA bort från KONAMI, för vilket jag tvivlar på att sagan kommer att ha ett anständigt spel, bortom en remake som kan vara intressant.

Denna saga av den mest ikoniska av videospel har sitt ursprung 1987, det kallades på det sättet eftersom företaget var konkurs och ansågs vara hans sista match.

Ganska långt ifrån att vara det sista spelet eftersom vi idag har 15 nummererade leveranser, och några snurrar och / eller fortsättningar. För att nämna några höjdpunkter i saga som är Final Fantasy VI för SNES, Final Fantasy VII för PSX är för många den bästa och definitivt den mest fans har, Final Fantasy X för PS2 och sedan sjunka kommer med fusionen mellan SQUARE och ENIX som för många sedan FINAL FANTASY XIII började sagans fall.

Franchisen har några filmer och animer av varierande kvalitet, som också är en av JRPG som visste bättre på den västra marknaden, samt att uppnå en mycket bra försäljning.

Anländer till fjärde platsen hittade vi en franchise som tydligt tillsammans med Diablo gör Blizzard ett företag som ska ha stor respekt. Hans 3 kanoniska spel är klassiker i realtidsstrategibilden, tidlösa pärlor där vi måste kämpa som människor, orker eller andra raser som hanterar resurser på bästa möjliga sätt.

Den högsta graden av popularitet kom dock inte med en numrerad leverans av serien, men med WORLD OF WARCRAFT som släpptes 2004 är en av de mest kända MMO: erna och att det till och med idag har miljontals fans som fortsätter spela .

Det bör också noteras att den här sagan i det förflutna 2016 hade gått igenom storskärmen, med en ganska acceptabel film som kan leda till fortsatt framtid.

För det tredje har vi ett annat fenomen världen över, från sitt ursprung som ett spel för den gamla spelkillen, var och en av sina leveranser hade en svepande framgång, anime-serie, alla slags merchandising. Men bortom hade deras spel en mycket hög kvalitet.

Du kan lägga till den övergående framgången eller övergången till POKEMON GO, som trots att en ide hade mycket kvar i det utan att veta hur man utnyttjar eller behåller basen av spelare som han ursprungligen hade.

Rockstar visste hur man skapar en saga som är en av de mest "nya" i denna lista, når en välförtjänt andra plats.

Böjningspunkten i sagan kom med GTA 3, som ändrade toppbilden av sina föregångare, med en tredje personvy. En sandlåda som hade allt och förbättrats med varje leverans genom den stora GTA SAN ANDREAS eller GTA 5, vilket bör noteras att det är en av de mest sålda spelen i historien. Om det finns ett ord som definierar denna franchise, är det FRIHET och det handlar det om en sandlåda.

Du kan ha många som har försökt efterlikna sagan, men identiteten och kvaliteten på deras titlar är unik.

Den första går helt klart en av de tecken och mest ikoniska videospel efter krisen videospel marknaden 1983 sagorna, kom Nintendos legendariska NES och hand Shigeru Miyamoto gav liv åt " MICKEY MOUSE "av föremålet.

Vare sig genom försäljning, innovation, kunskapsnivå får första plats på listan. Denna saga har alltid funnit baser för sin genre, oavsett om de första leveranserna för NES i form av 2D-plattformar eller den oförglömliga SUPER MARIO 64 som också var en underbar tid i form av 3D-plattformar.

Också värt att notera mängden spin off av mycket kvalitet som har denna franchise, från spelen som Starring Yoshi, MARIO KART, eller dabbling i genrer av RPG.

Vi har nyligen lanserat SUPER MARIO RUN, där NINTENDO bestämde sig för att satsa på mobilmarknaden och tog huvudpersonen / maskoten för att skörda miljontals nedladdningar.

Att lägga till födseln FINAL FANTASY XV

Efter många års väntan spelade jag igen Final Fantasy...

Min historia som en spelare i denna berömda RPG saga går tillbaka till 1999/2000 för att få mina händer på FFVIII till PSONE, som lyckats bli kär i den serien, sedan gick shopping alla tillgängliga för att konsolen och fylla dem flera gånger. Också i emulatorn försökte jag resten av spelen för både NES och SNES. Under generationen av PS3 och XBOX360 av sådana negativa åsikter kunde jag inte ens komma nära sagans tredje nummererade spel.

Kanske på grund av denna titel eller att det fanns andra som kallar min uppmärksamhet, låt stå en stund J-rollspel och jag vände rakt till mer västerländska erfarenheter kallar det OBLIVION, Fallout 3, Skyrim, eller sagor Mass Effect och Dragon Age. Då med PS4 skulle vi ha tur att ha en av de bästa spelen i generationen som är WITCHER 3, och alla dess DLCS.

Men i år 2016 vad hände, kom ut den mycket förväntade FINAL FANTASY XV, försena eftersom det meddelades i slutet av september, men lanseringen ägde rum 2 månader, då mer exakt den 29 november.

De förväntningar jag hade med det här spelet var mycket höga, många faktorer påverkade detta som:

-NOSTALGIA FÖR FRANCHISE: Den enda titeln på spelet genererar redan att någon fan av franchisen är lockad för att ge den en chans, det är kanske också ett dubbelkantigt svärd eftersom baren alltid kommer att vara mycket hög som lämnar jämförelsen med resten av titlarna i sagan som fram till FINAL FANTASY X var alla utestående spel i sin majoritet.

-FÖRÄNDRING I KOMBATSYSTEMET: Sagan behövde denna förändring, jag bad om att det skrek, ännu mer med tanke på den framgång som Western RPG-spel hade som de som nämnts ovan.

-ÖPPEN VÄRLDENEn punkt mycket modern vid den tiden, kan du även säga att det är här för att stanna med GTA exponenter och deras kloner, The Elder Scrolls saga, saga FALLOUT ända till den sista METAL GEAR hade sin öppen värld.

Nu levde det upp till dina förväntningar?

Innan jag svarar, klargör jag att det är ett mycket bra spel som säkert skulle gå in i mina fem bästa årliga bästa spel på året.

Svaret på den fråga jag ställer är mycket svårt, eftersom spelet i sina många dygder har många defekter paradoxalt:

GRAFIK: magnifik grafik sektion, även om det faller i vissa scener och delar.

SOUND: Kanske är detta den enda aspekten där spelet har inget att invända, är soundtracket oklanderliga och vissa helt enkelt oförglömliga melodier, införandet av klassiska låtar från andra spel i serien som kan spelas under bilresor inom spelet är en detalj som uppskattas.

ÖPPEN VÄRLDEN: Den har goda dimensioner och mycket vackra miljöer, en priori mycket potential men för det tomma innehållet. För detta kan vi lägga till vad som är bortkastat REGALIEN (bilen vi måste mobilisera av kartan), både i sin automatiska körning eller ännu värre även den manuella körningen som ligger på skenor som begränsar oss att trycka på en knapp för att endast accelerera .

UPPDRAG: Detta avsnitt är kanske det värsta vara i 2016 och efter att ha provat The Witcher 3 där CDPROJECT visade dig hur man gör sekundära uppdrag att vara den bästa någonsin, föreslår Final Fantasy XV sidequests mycket gammaldags , mycket från 90-talet, vi är budbärare letar efter objekt eller tar dem, mestadels kan du se mycket brist på fantasi.

HISTORIA: Historien har sina ögonblick, men i allmänhet finns det många luckor som säkert kommer att omfattas av DLCS, vilket gör att man känner att detta är ett ofullständigt spel. En annan kritisk punkt är att det är nästan obligatoriskt att se filmen KINGSLAIVE, för att fullt ut förstå bågan i spelet.

FINAL FANTASY XV det är ett bra försök, och en stor förändring för franchisen, kanske med patchar och DLCS slutar bli en bättre produkt än den är nu, men att analysera det nu är ett spel mellan 8 och 8,5 poäng.

Med alla dess ljus och skuggor är ett spel som varje fan av franchisen ska försöka, och för icke-fans rekommenderar jag att vänta på den slutliga upplagan som innehåller alla historia DLCS och till ett rimligt pris.

När vi pratar om det här ämnet har vi många parametrar att ta hänsyn till, och det är därför vi kommer att prata lite om var och en av de mest intressanta för varje kategori. Fortsätt läsa "Bästa spelen i världen"

Om hotmail och dess ändring till Outlook

Microsoft var alltid framåt när det gäller antalet e-postanvändare som det refererar till. Hotmail.com-plattformen som förvärvades av företaget år 1997, efter att ha grundats ett år tidigare, belyses det från början eftersom det var en av de första Webbaserade e-postsystem; Med dynamiken i Microsoft blev han den obestridda ledaren i 16 år. Antalet användare som för närvarande använder tjänsten är inte tydliga eller korrekta, men det anses vara över 320 miljoner över hela världen. Trots allt som kommenterats tidigare under de senaste åren har 7 år minskat antalet användare som går med i tjänsten dagligen med hänsyn till tidigare eroder. Allt detta på grund av framväxten av stark konkurrens, Google med sitt e-postsystem Gmail.

Varför slutade du använda Hotmail?

Under de senaste åren hotades positionen på marknaden av uppkomsten av Gmail, en förnyad, snabb plattform, typisk för det 21: a århundradet och web 2.0; Microsoft började sedan överväga olika alternativ för att möta och behålla ledarskap. Bland de förändringar som vi bevittnade varianter av namn, bland annat Windows Live Mail, Windows Live Hotmail; nya logotyper, det gick från det klassiska fönstret i Windows egna färger till korrespondenskuvertet; framväxten av sitt molnlagringssystem, Skydrive; tillsammans med vissa förändringar och nya alternativ i själva systemet.

Ändå kan du välja skapa ett hotmail-konto Idag genom följande blogg med en handledning, eftersom tjänsten fortfarande är bra, och medan utseendet inte verkar bäst, är det många användare som är vana vid sin dagliga och dagliga användning.

Situationen som beskrivs är mycket viktig om vi försöker förstå eftersom Hotmail övergavs. Microsoft behövde en radikal förändring och den förändringen kom från ny Outlook.com, ett smidigt och dynamiskt system, med en flytning som sällan ses och helt anpassad till ny teknik, ser vi till exempel i sättet att interagera med sociala nätverk och lagring i molnet.

Framtiden är gynnsam för Microsoft och dess e-postplattform acceptansen har en positiv balans och förutsägs nya modifieringar för att förbättra servicen ännu mer.

Även om det inte är korrekt en konsol och från avlägsna tider, inklusive i början, har datorn använts för att spela. Nuförtiden, medan konventionella konsoler börjar bli föråldrade när det gäller hårdvara, får PCen styrka när släppdatum för Play Station och Xbox (2013) går bort. Nästan 4 år av teknisk utveckling ger bättre prestanda, grafik och otroliga effekter.

Vi kunde prata om många, men vi kommer att prata om det senaste och mest slående som vi förstår är årets vinnare.

Battlefield 1 har uppnått en mindre kraftfull utsökt gameplay från första världskriget, hästar, lätta stridsvagnar, vapen får uppnå en nästan perfekt återskapande av striderna av tiden, multiplayer scenarier där vi kan slåss med mer än 30 personer på samma gång. Tydlig fördel med datorversionen kontra konsoler.

Tom Clancy Division har verkligen spektakulär grafik, gameplay och historia ser också bra ut, men utan tvivel om vi vill uppskatta och utnyttja vårt nya grafikkort här har vi en klar vinnare. En av de bästa PC-spelen just nu i denna kategori, där ljuset i staden, reflektionerna, solen och varje detalj är omsorgsfullt skapad av konstnärer.

Vi gör också en kort recension för ett spel som endast är tillgängligt för PC och det är inte bara konsoler som har exklusivitet. Titeln är Lost Ark, och även om det inte är mest känt, uppnår detta MMORPG det bästa Diablo-läget, fördjupa oss i en värld av magiska krafter, episka strider, slagsmål och bäst av allt, musens hand.

Slutligen prata om Star Citizen, även exklusiv till PC, och att simulatorer alltid kommer från skrivbordet och tangentbordet. Om du vill ha intergalaktiska kampar borde du definitivt prova den här undran, korsa planeter, galaxer, asteroider och naturligtvis använda vår laserpistol. Men akta dig, det finns inte bara där. En stor nyhet är att dess skapare arbetar på ett projekt för att ta den till virtuell verklighet i händerna på Oculus Rift, vilket skulle förbättra upplevelsen åt sidan oerhört nytt för PC-spel.

De bästa PS4-spelen från 2016

När man pratar om bästa spelen för PS4 år 2016 vi hittar några nyheter i år. Trots att PS4 PROs utgångstid och videospelskaparna visste det, kom de ut starka för att spela med titlar som Uncharted 4 och Battlefield 1.

FIFA 17 är verkligen en pärla och har vida överträffat sina tidigare versioner, tillsammans med en ny motor lyckas återskapa spelet på ett spektakulärt sätt, medan å andra sidan PES förbättrad version 2016, som hade lämnat mycket övrigt att önska. Trots detta kan den inte återhämta det land som det en gång vann från en del av sina första leveranser som revolutionerade marknaden.

På sidan av skyttarna till min smak är det bästa spelet i världen för PS4 Rainbow Six, som också finns på PC, men i denna konsol står det för sin flytbarhet. Strategin, grafiken, läggs till Den permanenta uppdateringen som mottar speciellt 2016, det provocerar att vända om strategier, att få nya övergreppsteam, vapen, mönster, vilket ger spelet lite mer användbart liv, något som vi firar helt härifrån.

Slutligen talar om Witcher, spelet av 2015, som fick mycket mer än väntat, med en enorm värld, varianter, scenarier och olika destinationer som löper längs trollkarlen som personifierar det här spelet vi säga eftersom de tog nya expansioner i år.

På sidan av PS Plus-spelets fria spel glädde de oss i år med juveler som NBA 2K16, Journey, Tricky Towers och Table Top Racing, alla leveranser som ger oss timmar och timmar av underhållning, och därmed undviker lite indiesna spel på fartyg som de brukade böra oss, och slutligen i oktober remastered Resident Evil för sagans älskare.

Batteriet är bandets själ, och det är därför vi idag pratar lite om det bästa som har funnits inom detta område. En, ackompanjemang och mer för att blåsa huvudet. Fortsätt läsa "Bästa trummare i världen"

De bästa spelen i världen att spela

Eine Enzyklopüdie die User erstellen

Videoaufnahme Schreibe einen Artikel

Moin Leute! Heute mö chte ich mich mal mit der Frage beschä ftigen, ob man lieber mit fem-Seven of mit CZ-Auto spolen sollte. Diese Frage ställer upp dig och vi undrar vad du gör när du matchar jedem matchen. Denn båda Waffen sind einfach så OP! I den folgenden Abschnitten blev det båda båda Waffen vorstellen. Um auszutesten, welche Waffe besser ist, habe ich einfach zwei Runde Deathmatch auf Dust II gespielt. Beide Waffen machen sehr viel Spaß und &UUM.

Vem bekräftar Eps und Coins? Beim Einloggen erhä lst du jeweils 10 Mynt och Ep. Nat&Du kan förstå att du har en äldre eller mindre spel. Dabei kommt är ganz darauf en wie geschickt du dich anstellst. Var sind Eps und wof&är du bra? Eps brauchst du um dich i dem Spiel fortzubewegen. Jede Episode wirst du sie brauchen, manchmal ö fters und manchmal weniger. Durchschnittlich liegen die Eps pro Episode bei 250-750. Zudem Wirst du Manchmal von Charakt.

De bästa spelen i världen att spela

För närvarande finns det mer än 30.000 spel på en av världens mest erkända och respekterade platser.

För alla som besöker oss på mobila enheter (smartphone och surfplattor) för att förbättra deras navigering, försöker vår webbplats automatiskt förbättra användarupplevelsen på våra målsidor. Av denna anledning har vår hemsida nu några dedikerade områden för alla typer av mobila enheter. Vare sig att spela onlinespel utan att ladda ner eller till och med ladda ner spelprogram med 100% säkerhetsgaranti.

Detta är anledningen till att du för närvarande tittar på den här sidan och läser dessa texter innan du öppnar målsidan. Men du kan välja alternativet att gå till den sida du hade bestämt för att gå inledningsvis.

Panda Free Games är en av de äldsta och mest prestigefyllda platserna, lanserade 2007, för första gången på portugisiska och finns nu på flera språk (halvautomatiska översättningar) och olika landdomäner, med lojala användare över hela världen.

Panda Free Games är en helt gratis webbplats för användare och Google Adsense-reklam (reklam för stort förtroende för användarna) vilket är det enda sättet vi för närvarande måste få några ekonomiska avkastningar.

Panda vill tacka på förhand till ditt val, vi hoppas att du njuter av besöket och kommer snart tillbaka.

Du är redo att komma åt en sida som är optimerad för mobila enheter, dock med spel som kanske inte passar bäst för den enhet du använder. Vill du följa våra förslag?

9 multiplayer-spel att ha det bra med vänner

Google Play har så många applikationer och spel som vi kan uppleva under lång tid. Tidigare såg vi de bästa spelen från 2015 enligt Google, idag spelar de De bästa spelen att leka med dina kamrater.

Vi lever för närvarande i den tid där videospel lyckas, och mer om du kan dela med vänner. har ett multiplayeralternativ har blivit nästan oumbärligt i någon titel som strävar efter att lyckas. Det är uppenbart att en välgjord historia är åtnjutad, men också kom ihåg att roligt multiplicerar genom att leka med andra människor.

För detta, i denna lista tar vi med dig 9 multiplayer-spel som du måste försöka att ha det bra med dina klasskamrater:

ifråga Det anses vara en av de bästa applikationerna för att utmana dina vänner till en strid om kunskap och se vem som vet mer om något ämne. Systemet är enkelt, du kan utmana någon via ditt användarnamn.

När vi spelar kommer vi att hitta oss själva en spinn som roterar väljer temat, där vi kan hitta frågor som sträcker sig från historia och vetenskap till sport eller filmer. Om vi ​​svarar på frågorna kommer de att ge tematets krona. För att uppnå seger måste vi få alla kronor och behåll dem alla samtidigt.

EvoCreo detta är det perfekta spelet för alla Pokémon fans som väntar på Pokémon Gå fram, det första spelet i sagan för smartphones, som vi såg tidigare.

Det är mycket typiskt att i Android-emulatorer används för att köra spel i denna stil, men om du är en av dem som föredrar spel som är helt anpassade till plattformen, är EvoCreo ett av de bästa alternativen, om inte det bästa. Systemet är detsamma som alltid, Vårt mål är att bli den bästa Evoker i världen, börjar som en komplett främling. Men i flerspelarsektionen, vi kommer att kunna kämpa mot spelare från andra plattformar och möta dem med mer än 130 olika varelser. Därför blir det ett mer än rekommenderat spel.

Tic Tac Toe Online Det är ett spel som vi alla vet, men kanske med namnet på Tre i rad. Denna ansökan är perfekt för fria ögonblick där vi inte har mycket att göra, att kunna spela mot en bot eller en onlinespelare.

En av fördelarna när det gäller multiplayer med vänner är möjligheten att Anslut via Bluetooth med någon nära, kunna undvika kostnader i datahastigheter.

Kommunicera mig det är en ansökan baserat i Comunio, men polering mycket bra detaljer den floppen i den här Dessutom kan du spela i webbläsaren, kunna ansluta från flera enheter. En stark punkt är det faktum att Du kan importera din aktiva liga från Comunio och fortsätt det här.

Dess funktion är följande: en liga skapas, spelare läggs till och var och en kommer att bilda en grupp äkta spelare som kommer att få poäng i förhållande till deras prestanda i matcherna med sina respektive lag. Målet är att vinna ligan och ta fler poäng än rivalen, Vi måste också göra signeringar för att förbättra vår campus.

Asfalt 8 Det är en av de bästa leveranserna som möjligt är det mest kända tävlingsspelet på Google Play. Den främsta punkten till förmån är gratulationen, som tyvärr vi inte kan se i alla andra versioner av spelet.

Med en hög frenetism i de tävlingar som äger rum och möjligheten att vinna mynt att spendera på förbättringar eller nya bilar, kan vi njuta av en bra en spelare läge och ett bra multiplayer läge. Bland de typer av karriär som vi hittar tillgängliga är: klassisk, ansikte mot ansikte, eliminering, skids, infektion och rivning.

Om du vill ha mer information om detta fantastiska spel, har vi i Andro4All analyserat Asfalt 8 och dess senaste stora uppdatering.

Clash of Clans, Vad man ska säga om honom är ett av de mest nedladdade spelen i Android, med undantag för att vara för många, en oumbärlig mobil i vilken spelare som helst. Med tanke på antalet spelare runt om i världen (som inte är liten) kan vi hitta en otrolig grupp i multiplayer.

Användaren måste bygga en community, tågtrupper och göra stavar att attackera andra spelare online eller enskilda spelare kampanjer mot goblins. Målet är enkelt: attack, få resurser och förbättra din bas. En fördel för vilken vi kan njuta av mycket med våra vänner är klaner, grupperingar av baser av olika användare som de kommer att utföra krig mot andra klaner.

Gissa låten! Det är det perfekta komplementet för möten av vänner där god musik hörs. Visa dina klasskamrater att du vet mer om musik än de gör, Du måste identifiera namnet på de låtar du hör. 2-spelarläget är perfekt för a pique bland kollegor, jämföra poängen.

Den bästa delen av den här applikationen ses i din bra bibliotek av sånger, där vi kan hitta från de senaste träffarna till 70-talet eller den bästa rocken i historien. Nu behöver du bara hämta det och visa dina vänner som vet mest om musik.

EN & vänner, det populära UNO-kortspelet, i sin digitala version och för alla. Konton med mästerskap av par eller individuella och personliga spel att leka med de vänner du vill ha.

Den har Funktioner som att samarbeta, vända mot vänner eller dela objekt, som behöver en inloggning i sociala nätverk som Facebook eller Google Plus. För att spela måste vi använda några marker som kommer att laddas om med tiden eller betala. Att dela kan anpassas från däck till botten genom mynt som du kommer att tjäna under dina spel.

Har du telegram installerat? Få den bästa artikeln av varje dag i vår kanal.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map