de bästa gratis spelen för android

de bästa gratis spelen för android

De bästa gratis spelen för Android Tablet

Kom du hit och letar efter tavelspel? Tja, du är inte den enda, eftersom det finns många spelare som du räknas bland användarna av den här typen av enhet. Att du tittar på din Android tablett med sexiga ögon tänker ungefär lika roligt och spel som du kan njuta av spektakulära, ligger bekvämt på soffan eller på sängen.

Du kan använda vilket spel som helst från den omfattande Google Play-katalogen för smartphone. Men här kommer jag inte rekommendera något spel, om inte de som ses bäst och spelas på tabletter. Det om de inte är direkttitlar som bara fungerar på tabletter, med krävande krav och en installation av flera hundra megabyte.

Men hej, det är du som har kommit letar efter det bästa. så nu ser du min personliga rekommendation i spel för Android-tabletter:

Vad är det Det skulle vara konstigt om du inte hade försökt en Angry Birds-titel. Det finns för PC, för Facebook, för smartphone. en sorts "målskytte" med arga fåglar som försöker återställa sina ägg från händerna på gröna grisar. Med detta sagt, det låter ganska absurt. Men det är roligt!

Varför rekommenderar jag det? Angry Birds-serien kombinerar roligt åtkomligt för hela familjen, samt en rolig och färgstark stil. Dessutom är ingenstans lika arg en Angry Birds som i en tablett, med ett bra landskapsskärm och det roliga med kontrollen. Inom serien är "Space" också en av de mest originella och vackra titlarna att titta på.

Vad är det Det är ett fotbollsmatch där du kommer att spela rollen som president och tränare, och du kommer att ta de mest strategiska aspekterna av ledningen av en klubb. Faciliteter, signeringar (med riktiga spelare) och, naturligtvis, omkastningen av ditt lags matcher.

Varför rekommenderar jag det? Att ha ett så komplett och gratis spel är redan en lyx. Genren av fotbollsförvaltningen har dessutom tagit väldigt bra från datorn till tabletterna. Och sist men inte minst har spelet några mycket färgglada 3D-grafik, speciellt när det gäller att titta på spel i vårt lag.

Vad är det Föreställ dig en Devil för mobilen. Dungeon Hunter 4 är ett rollspel där vi kommer att ha 4 hjälteklasser för att utforska de farligaste dungeonsna. Vi kan gå på skatter, jämna upp och möta alla slags fantastiska varelser.

Varför rekommenderar jag det? Den har mycket bra grafik, en beroendeframkallande och snabb gameplay och vi kan även spela i multiplayer med andra människor, i kooperativ eller konkurrenskraftig. Om du betraktar dig som en hardcore-spelare och vill ha mer än en minigame kommer storleken på Dungeon Hunter inte att vara för mycket för dig.

Vad är det Det är en anpassning till Android av en av de bästa leveranserna av Sonic för Mega Drive. Grafik i HD och den klassiska plattformspelen som vi tycker om fans av den blå igelkotten. Prestationer och markörer har också lagts till. Sonic CD var det första spelet där Amy Rose och den onda Metal Sonic uppträdde.

Varför rekommenderar jag det? Den klassiska Sonics gameplay förblir intakt på tabletter, och dess färgstarka grafik ser bra ut på alla enheter. Dessutom, tack vare förslag som detta, kan vi rädda stora spel från det förflutna och ta dem med oss ​​vart vi än vill. ja, den fria versionen av Sonic själv är en demo!

Vad är det De är Sims, de av hela livet! Lätt att spela som i sin första del, och med design och grafik av den tredje delen. Spelet låter dig skapa och personifiera våra Sims, bygga sina hus och hjälpa dem med sina liv så att de kan lyckas både på jobbet och i kärlek.

Varför rekommenderar jag det? Det är ett spel som är mycket väl värderat av användarna, eftersom det är gratis och knappast saknar något. Det har en bra 3D-grafik, och tabletten är ännu bekvämare att använda, som kan få mer globala vyer över huset. Om du gillar Sims måste du ha den här titeln på din surfplatta.

Spel för alla Android-tabletanvändare

Spel roligt och gratis. men ja, kom ihåg att denna typ av titlar tenderar att hålla fast vid reklam eller Valfria inköp inom applikationen (Utvecklare måste äta också!) Om du följer vår avdelning för Android, kommer du att se hur vi kommer att lägga fler spel för smartphone och tabletter och artiklar om dem.

Och om du tror att vi har lämnat en viktig titel som vi borde ha om eller ja. Varför säger du inte till oss i kommentarerna?

De bästa gratis MOBA-spelen för Android

Publicerad av Eder Ferreño den 3 december 2017 kl 08.00.

En genre som har fått enorm popularitet de senaste åren är MOBA, Multiplayer Online Battle Arena. Den huvudsakliga representanten för denna genre är Legends League. Ett spel som har haft stor framgång i datorer. Att orsaka att andra spel av samma genre har sett deras försäljning ökat. men Vi kan inte bara njuta av MOBA-spel på datorn, det finns också för Android.

Som det har hänt med MOBA-spel för PC, Antalet spel i denna genre för Android har ökat på ett anmärkningsvärt sätt Så vi har ett brett urval att välja mellan. Då lämnar vi dig med bästa MOBA spel för Android. Dessutom, de är alla gratis.

På så sätt kan vi med det här valet njut av de bästa spelen i denna genre som är tillgängliga för Android utan att behöva spendera en euro. Något som alla användare vill ha. Vi lämnar dig med den bästa gratis MOBA för Android.

Det är möjligen ett av de mest populära spelen bland användarna. Vi har en katalog med 40 hjältar bland dem att välja för sitt multiplayer-läge. Vi kan spela fem mot fem, tre mot tre eller en mot en. En stor estetisk och några mycket intressanta combats De gör det till den bästa klassiska MOBA. Ett mycket intressant spel.

den Nedladdning av spelet är gratis. Inuti hittar vi inköp, även om de inte behöver flyttas framåt.

Topp 10: De bästa GRATIS spelen för Android (Smartphones och Tabletter)

Jag presenterar vår lista över de bästa Gratis spel tillgängliga på Android för smartphones och surfplattor. Vi har valt spel för hela familjen som ska köras på de allra flesta enheter. Det som är säkert är att de är omedelbara botemedel mot tristess.

Missa inte nästa vecka de fria spelen för iOS (förresten är alla dessa spel också tillgängliga på iOS).

Det stora freemiumspelet som skapades av mimes som gav oss Fruit Ninja.

Med mer än 100 miljoner användare på Facebook och mobil har vi varje vecka tävlat om det bästa resultatet.

Den nya sensationen i casual games med mer än 275 nivåer.

Ett spel som startade på $ 0,99 men knappt blev gratis kom att hämtas mer än 100 miljoner gånger. Nu har också uppföljare och tematiska versioner av filmer som OZ och Brave.

Efter samma stil av Temple Run men på tågskenor, ett helt enkelt beroendeframkallande spel.

En av de första mobila träffarna när AppStore kom ut 2008. I det här spelet inspirerades hundratals klonspel. Android-användare har fördelen av att få det gratis.

Det bästa sättet att spela golf utan att gå hem. Nu kommer det med multiplayer-läge så att du kan utmana dina vänner när som helst.

Det klassiska spelet 1982 i Atari kommer tillbaka med 3D-grafik och mer action än någonsin.

Det är som Angry Birds, men med granater.

En dold pärla med 16-bitars grafik som kombinerar Beat'em-stilen med beröring av RPG.

Bonus # 1: Angry Birds / Seasons / Rio / Star Wars / Bad Piggies / Amazing Alex

Om de är på Android är hela Rovio-samlingen viktig.

Bonus # 2 Shadwogun: Deadzone / Dead Trigger

För fans av FPS och zombier lämnar vi dem äntligen med 2 actionspel som har lite supergrafik.

Phillip Chu Joy Editor, Geek, Blogger och entusiast av ny teknik. Jag gillar att lyssna på musik, titta på filmer, spela videospel och respektera människors tid.

De bästa gratis spelen för Android

I Android översätts begreppet "fritt spel" vanligtvis till en av två: eller inköp i appar eller absurda mängder reklam. Självklart behöver utvecklare återvinna pengarna som investerats i sina spel, så ingen titel kan vara helt fri. Ändå kommer listan nedan hittar du spel av olika genrer att reklam inte distrahera drivet eller som inte behöver punga ut pengar på inköp för att övervinna det.

Det finns en hel del titlar relaterade till den populära Warhammer 40.000. Hundratals mörka fiktion universum från Games Workshop, men Warhammer 40.000 från Pixel Toys är över resten.

Freeblade sätter dig i rollen som en Imperial Knight, en vandrande humanoid arsenal av vapen, missiler och surrande blad och ställs du mot horder av Orks utlänningar och demoniska krafter av kaos på ett roligt och viscerally våldsam kampanj. Åtgärden är kraftfull och snabb med bra grafik. Spelet stöder även Razer-telefonens 120Hz-skärm.

Sky Force Reloaded gladde mig med sin design, optimal för skjutning på flugan. Det är ett attraktivt skjutspel, en klassisk genre som normalt kräver intensiv uppmärksamhet på detaljer och en snabb reaktion som blixt.

Detta kan vara den bästa anpassningen av den här mytiska RPG-serien till mobilformatet. Den har en bra serie av element från den ursprungliga sagan, inklusive hemliga skatter och gömda fängelsehålor. Spelet är väldigt lätt att lära men det dåliga är att det hakar dig snabbt. Det har dagliga uppdrag och några speciella att alltid ha något nytt. Du har InApp-inköp, men spelet är gratis.

N.O.V.A. 3 är det bästa du kan hitta på Google Play, eftersom Legacy är den förbättrade versionen. Om du har spelat tidigare utgåvor inte behöver presentation för FPS, och om du aldrig har spelat och du tar för lång tid att lösa det här spelet, 100% rekommenderas.

Asfalt 8: Flygben & Asfalt Xtreme: Rally Racing

I Play Store finns det flera serier av tävlingsspel som följer samma mekanik. Dessa spel, som sträcker sig från Need for Speed ​​till Real Racing, är vanligtvis gratis, men deras höga beroendenivå gör det oemotståndligt att betala några cent på inköp. i appar att leva upplevelsen till fullo. Asfalt är en annan av dessa obligatoriska sagor för älskare av racing, och tekniskt behöver du inte betala ens svårt att njuta av spelet.

Nu är nästan en klassiker Alto's Adventure en oändlig löpning där du kör din karaktär medan du snowboardar och samlar mynt och ren. Såg ut som det kan tyckas oattraktivt, men när du börjar det första spelet är det svårt att lägga den åt sidan.

Tänk dig en kombination av Tony Hawks Pro, Monument Valley och Journey-spel. Spelet kombinerar prestanda av pirouetter och nå prestationer med ett oslagbart visuellt arbete.

Mottagandet av spelet var också fantastiskt. Pocket Gamer tilldelade honom sitt guldpris i 2015 och i Metacritic har han en poäng på 92 av 100.

Alto's Adventure Alts äventyrs visuella arbete kunde inte bli bättre. / © Google Play

Det är inte den första titeln Final Fantasy för mobiltelefoner utan en av de viktigaste. Hittills har de flesta spel Square Enix Play Store var närvarande i återutgivningar av klassiska titlar som Final Fantasy eller Chrono Trigger V, men med Mobius har Square Enix försökt att göra en stor titel i serien för Android och iOS.

I Mobius Final Fantasy följer du historien om Wol, som förekommer i Palamecias värld som lider amnesi, som så många andra tecken. Tomten har klassiska element i sagan, som mooglesna, ljuskrigaren eller i viss utsträckning trollformlerna och vapnen.

Kanske hans mekaniker alltför komplicerade för nybörjare och tillräckligt täta argument för fans av serien, men Mobius Final Fantasy är det bästa i det fria spel tillgängliga på Play Store.

MOBIUS FINAL FANTASY Mobius Final Fantasy är exklusiv för Android, iOS. / © Capture: AndroidPIT

Tänk dig en mix mellan Wip3out, LEGO och Space Invaders. Detta kan sammanfattas Hovercraft: Takedown, ett racingspel av polygonala fartyg där du måste rensa vägen genom att skjuta i de fordon som du har framåt.

Tanken kommer från den oberoende utvecklaren High Score Hero, som har blivit ljus på ett av de mest beroendeframkallande (och kanske mest undervärderade) koncept som lanserades 2016.

Ett dystopiskt universum där ditt mål är att bokstavligen köra för ditt liv. Ett spel utformat med uppfinningsrikedom där grafiken är enkel men effektiv.

I grund och botten är det en plattform / oändlig löpare titel för att undvika de hinder som uppstår, men i verkligheten är det mycket mer än det. Konceptet av spelet är mycket välfinaliserat och, i praktiskt taget huvuddelen av aspekterna, lyckas överträffa den ursprungliga titeln. En starkt rekommenderad titel.

Dead Trigger är en av de bästa zombie shooters som finns i Play Store. Detta spel har också en uppföljare tillgänglig för Android som i många fall överstiger originalet. Dock är denna andra del utformad för att spendera pengar på in-app köp av mer aggressivt än sin föregångare, vilket gör titeln mer lämpade för dem som inte vill spendera en krona.

Spelets plot kommer inte att vinna något pris, men det är mycket beroendeframkallande och perfekt för alla som vill ha en fri action titel. Ditt uppdrag är lika enkelt som någon i en historia av detta slag: Gör din väg genom zombieapokalypsen.

Under hela spelet behöver vi guld för att kunna förbättra vapnen. För att kunna uppnå detta är det nödvändigt att klicka på "Gilla" på en Facebook-sida eller utföra en liknande uppgift. En process som kan vara lite irriterande men som sagt, inget i detta liv är gratis.

I Badland 2 följer du en svart boll genom skärmar med olika hinder. Detta är uppföljaren till en av de mest erkända i Android i en kombination av plattformar och pussel, Badland 2 erbjuder en av de mest originella och arbetade visuella upplevelser ses i Android titlar.

Eftersom spelet ökar komplexiteten, börjar det vara något förvirrande. De första nivåerna är inte särskilt svåra men ibland är det möjligt att förlora tråden och inte veta hur man ska fortsätta.

Detta spel är ett exempel på hur långt Android-spel har kommit. Det är ett gratis online MMORPG (massivt multiplayer rollspel) som fick stor popularitet på PC. Spelet har något annat element som ber om pengar för att kunna avancera, men det är möjligt att njuta av det utan att gå igenom lådan.

Höjdpunkterna i detta spel, som kom till Play Store i år, är dess höga grafik och dess enorma värld. Om du vill spela en MMORPG på Android utan att spendera pengar, finns det inget alternativ lika bra som Forsaken World Mobile.

Bland alla framgångar i den mobila eran, bland alla de Candy Crush, Clash of Titans och Company, finns det en som kanske utmärker sig i popularitet: Angry Birds. Sagan av arg fågel har haft flera titlar, men den verkliga uppföljaren har inte kommit fram till 2015.

Angry Birds 2 presenterar ett system som liknar det som ses i resten av titlarna i serien men med förbättrad grafik och utökad gameplay. Det är sant att denna titel fokuserar på inköp i appar mer aggressiv än sett i andra leveranser, men det är också möjligt att vänta på att fortsätta spela istället för att betala pengar.

Crossy Road är en av kungarna i casual games. Målet med spelet? Gör ett djur över gatan och bli segrande för att övervinna alla hinder. Detta är bokstavligen allt du behöver göra i spelet. Korsa gatan. Om du letar efter något mer komplext kanske det här inte är för dig.

Designen av spelet är unik, med figurer konstruerade i form av pixlar och scener fulla av färger. Dess enkla tillvägagångssätt var tydligt eftersom utvecklarna började designa den. I princip ville de ha klarat sig på sex veckor, men så snart de insåg spelets enorma potential bestämde de sig för att investera sex veckor för att kunna leverera en bra produkt.

Superheroes nya guldålder har lett till två utmärkta kampsspel på Android: Slaget vid Superheroes, där karaktärerna Marvel kämpar bland dem själva; och orättvisa: gudar bland oss, där de som kämpar är superherrarna i DC universum. Båda är gratis och båda är i allmänhet bra spel.

Denna titel är en unik möjlighet att se Avengers-stickmjölken mellan dem och tillbringa några timmar underhållande. För att få fler tecken är det nödvändigt att slutföra uppdrag, anslut dagligen eller (som du kanske har gissat) gå igenom rutan.

Grafiken är väldigt bra och de intuitiva kontrollerna gör att striderna blir underhållande. Slag om Superheroes är ett av de bästa kampspelen i ögonblicket.

Hittills listan över gratis spel. Såsom är logiskt har alla titlar inköp i appar, även om de flesta kan avnjutas utan att behöva betala. Det är ett ibland frustrerande system och en traditionell spelare kommer sannolikt att föredra att betala ett inmatningspris och inte se en annons eller en banner som säljer belöningar. Men, som sagt, måste utvecklarna återhämta investeringen om de vill starta ett gratis spel.

De bästa gratis pusselspel för Android

Hur många timmar spenderar du en dag med din smartphone? Jag föreställer mig att de allra flesta av dem som läser detta använder din mobiltelefon för att ha det bra med olika spel som vi hittar i officiella butiker som Google Play.

Särskilt när vi väntar på någon, på det sättet väntetiden är ljusare och det blir inte evigt, eller hur? Självklart, och om vi tar dig de bästa pusselspel, mycket bättre, eller hur? Ah, vänta, Vad är de alla gratis! Vad mer vill du ha?

Den första handlar om a annan version av pussel som vi vet traditionellt, syftar till att skapa rätt sätt för vår boll att nå målet, samla in Maximalt antal stjärnor möjligt.

Rulla bollen Det innehåller flera funktioner som användare tycker om mycket, och vi säger inte det, det är i redaktörens urvalsavdelning, för någonting det kommer att bli. Spelet erbjuder oss hundratals och hundratals nivåer, är inte tidtabell, Ta hela tiden du behöver, har du inte WiFi-anslutning? Flytta alla pussel offline utan problem.

Ett av de mest mytiska videospel som vi kan hitta för mobila enheter, en leverans som har varit allting en framgång i denna sektor. Vårt mål är att få tillräckligt med vatten för att nå vår karaktär så kan ta ett bra bad

Vi kommer att möta mer än 100 nivåer och utmaningar, alltmer komplicerade. Men inte bara får du vattnet, du får också maximalt antal ankor för att få högre belöningar, och om du fastnar, oroa dig inte, använd ledtrådar att veta var man ska kasta.

Vi kan säga att det här tredje spelet är något som en av de mest kända i historien, den mytiska Tetrisen. Dynamiken är mycket lika, eftersom målet är släpp blocken för att skapa och förstöra olika linjer, ackumulera alla möjliga punkter.

Självklart, var noga med att eliminera alla rader, Låt dem inte täcka skärmen, om så är fallet kommer spelet att sluta och börjar från början.

Ett spel där du har en fordon, olika färgpennor och all fysik du vill ha. Försök att uppnå ditt mål genom att dra olika former på skärmen för att kunna dra hinder eller helt enkelt få trucken att röra sig.

Nyckeln till spelet? Din hjärna, spela med Brain On Physics Boxs Puzzles genom att bryta huvudet för att uppnå målen för de olika nivåerna som vi hittar i spelet.

Ett annat pussel, den här gången har vi ett enda mål, förhindra torka i hela staden, det beror bara på oss. Vi måste bygga akveduktvägar från vattentankarna till staden till Fyll alla byggnader med vatten.

Gillade du dessa pusselspel?

Har du telegram installerat? Få den bästa artikeln av varje dag i vår kanal.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 + = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map