bingo golden palace

bingo golden palace

Golden Palace Bingo Chat Spel

Fick du dina paintball pistoler ?? OK kan ha roligt. Varje gång en spelare Bingo sätter de 2 nummer från 1-75. Om de har hittat ett nummer som har tilldelats IN-chatt och IN spelspelaren, kommer båda att delas ut på $ 2 Bonus. Om det är en "Miss" bara får Bingo vinnaren $ 2 Bonus. Om Bingo-vinnaren väljer det tilldelade numret får de $ 4 i BB. Bär en regnjacka under det här spelet eftersom det tenderar att bli rörigt - men färgstarkt !!

Vänligen välj 1 "N" och 1 "O" boll. Ge det till värden. Titta på bingobrettan. När dina N och O-bollar heter, skriker jag "I PICKED IT" i chatt. Först att välja Georges NO: s kommer att få $ 2 bbs, för det andra att välja det kommer att få $ 1BB.

Måndag kväll 07:00 till 9:00 AT (Server tid). Vår värd kommer att tilldela dig ett lag när du anger chatt. Varje gång en spelare svarar på triviafrågan korrekt får de $ 2 BB och deras lag får 1 poäng.

Vid slutet av 2 timmars sessionen kommer alla vinnande lagmedlemmar att få alla $ 10 BBs. Förlorande lag tar emot $ 3 BBs varje. Om ett slips fortfarande uppstår, svarar laget som spelar spelaren NEXT-frågan korrekt WINS! Lagmedlemmar borde ha varit IN-chatt minst 75% av tiden som ska tilldelas bonusen.

Wanna Trade "spel spelar lördagskvällar från 7:00 till 9:00 AT (Servertid). Alla IN-chattspelare får $ 5 BBs. Då frågar vår värd dig om du vill "Vilja Handel"? Välj ett nummer från 1-25 och se vilken överraskning vi har i butiken. Du kan öka dina BB, förlora dem, inkludera Nabor BBs, Twisted Nabors. Du kommer att vilja undvika det Whammy nummer som kommer att stjäla dina BBs från dig !! Flera spelvinnare på samma spel väljer 1 vinnare för att välja ett nummer, så får alla spelare samma pris. Spännande !!

Välj dina lyckliga 10 Keno-nummer från 1-75 och maila dem till [email protected]

Titta på de första 20 bollarna ur skottet. Match minst 3 av dina nummer och vinn:

Dina val kommer att sparas på en mallista och kan bara ändras i början av varje månad före det första Keno-spelet i månaden. Du får bara ange nummer på ett spelarnamn. Spelare med mer än 1 smeknamn är endast tillåtna 1 uppsättning nummer på huvudlistan, och du måste vara IN CHAT med samma namn på huvudlistan. Inga sena biljetter kommer att accepteras och inga val accepteras i chatt. Vänligen ange ditt spelarnamn med din post, eventuell saknad information och din e-post kommer att returneras utan förklaring.

HOST kommer att använda numret som Bingo var på och vår värd räknas upp / ner för att hitta våra Twisted Nabors. Exempel: Om Bingo ringdes på N34 räknar vår värd UP 3 namn på rumslistan och NER 4 för att bestämma Nabors. Du måste vara i spelet och chatta för att vinna $ 2-bonusen.

Välj ett tal mellan 1-75. Vårt Block of 5 s kör från 1-5 till 71-75. När bingo heter, bestämmer bingo numret vilket block av 5 ditt nummer faller in. Om numret du valde faller inom ett av våra "Block of 5" s, vinner du. Exempel: Bingoboll var # 33: Du valde # 34. Det numret faller inom blocket 31-35.

Utbetalningar: Om ditt nummer faller inom Block of 5 får du $ 5 Bonus. Om numret du valde är EXACT ball bingo på dig får du $ 8. Massor av BB kan vunnas på den här rummet!

Välj ett nummer från 1-75. Nu kollar de första 10 bollarna som heter, om ditt nummer heter du är en vinnare. När vår värd säger roulette stängt, skriv "ME" i chatt om ditt nummer heter i de första 10 bollarna. $ 2 BB till alla vinnare.

Vår Chat Master kommer att förordna varje spelare till ett "Table". Varje gång en spelarbingos IN CHAT spelar spelare på sitt bord en bonus på $ 2. Här är där tävlingen kommer in ... vi kommer att spela bordspelspel i 2 timmar, från 2:00 till 4:00 varje dag. Tabellen med de mest vunna under denna tid kommer var och en att få $ 6 Bonus. Massor av bonusar här för att komma dit och heja dina bordsmän på !! Inga bordsspel på Team Bingo onsdagar.

För att vara berättigad till att vinna bordet BBs i slutet av sessionen måste du spela minst 3/4 av sessionen, saknar högst 5 spel på grund av stövlar / avbrott. Se till att dina förköp är aktuella i alla andra rum innan du börjar bordsspel. Spelare som inte är i det senaste spelet kommer inte att vara berättigade till BB. En spelare som inte är med i Tie Breaker-spel kommer inte att vara berättigad.

5 PM till 6 PM ET varje dag för denna spännande timma roliga, snabba 2 minuters spel med olika mönster. och nickelkort !! Blink inte, du kommer sakna ett nummer !!

Poker Bingo med dina kompisar !! Reglerna är enkla att följa men uppmärksamma när de läser dem. Vi använder bokstäverna B, I, N, G och O för våra "kort". Vid slutet av varje match får vinnaren (e) också följande bonuspoäng om de har de nedan angivna vinnande pokerhänderna med de senaste 5 bollarna som heter:

Nabors ABOVE och BELOW Poker Hand vinnaren får var och en $ 2 Bonus.

 • VINNANDE HAND - PRIS
 • 1 par - $ 2
 • 2 par - $ 3
 • 3 of a Kind - $ 5
 • Rak (alla 5 bollar stavning BINGO) - $ 8
 • Spola (alla bollar slutar i samma #) - $ 10
 • Full House - $ 12
 • 4 av en sort - $ 15
 • Straight Flush (bollar stavning BINGO vänster till höger) - $ 20
 • 5 av en sort - $ 30
 • Royal Straight Flush (Baller Spell BINGO Vänster till Höger & sluta i samma #) - $ 50

Fredag ​​7-9 PM ET i Cabaña Café, när du anger vår värd kommer du att tilldela dig "Poolside" eller "Barside" i rummet. Varje gång du Bingo får du $ 2 BB och alla på din sida av rummet kommer att få $ 1 bonus. Massor av BB som ska vunnas !!

Varje bokstav i alfabetet kommer att ha en särskild bonus. Våra IN CHAT Bingo-vinnare väljer ett brev från alfabetet och tar emot det beloppet i en bonus. När ett brev heter, är det pensionerat för sessionen. Och dina närmaste 4 UP och 4 UNDER HÄR kommer du också att få samma belopp som en bonus! Se till att du spelar IN-chatt så att du har nöjda grannar. Utanför = Hämta namn .. LOL

"B", och det är din bonus PLUS nabors 3 UP och 3 DOWN too! Om till exempel, om första nummeret är G53, glider du över till B8 och det är bonusen !!

Hur fort är dina fingrar och hjärnor? Varje spel vår värd kommer att fråga en Trivia fråga, följt av en 5,4,3,2,1 nedräkning. Var den första som svarar korrekt för en $ 2-bonus. Max 3 vinnande svar per person under trivia timme, då spelaren blir en cheerleader.

Välj dina 2 favoritnummer från 1-75 och ge dem till vår värd. När du ser dina nummer kallas skrik "BINGO" i chatt.

BETALNINGAR: $ 2 till den första spelaren för att skrika BINGO och bekräftas av värd.

Vi introducerar våra nya Fab 4 mönster! Fab spelpriser, Fab Jackpot och Fab 4 cent kort! Hastighetsspel med $ 44 satt spelpriser och en uppsättning Jackpot på $ 99 varje spel. Du behöver bara 4 nummer till bingo och vi förväntar oss att den här jackpoten träffar ofta under den här timmen, så ladda upp dina dumpar och kort och ta tag i dessa spelpriser / jackpots !!

Bingo OCH spelarna direkt ovanför och under namnet spelarens namn kommer att få en $ 2 Nabor bonus. Du måste spela i spelet och IN-chatten för att vara berättigad till Nabor-bonusen.

Ge vår värd ett nummer i "B" -raden för det här spelet. Sedan på varje spel tittar du på din "B" Row, så snart 3 av numren i din rad är inlämnade. Vart som helst beställer din 3 Legged Horse vinner. 1: a plats $ 3 BB, 2: a plats $ 2 BB, 3: e plats $ 1 BB.

Välj ett nummer 1-15, det här är ditt nummer för 2 timmars sessionen. Första spelet kommer att vara B-N-O, när du ser ditt B-nummer heter och N och O direkt från det kallas, skriker BNO BINGO i chatt. Nästa match är jag & G Bingo Använd ditt B-nummer och kolla på att ditt I- och G-nummer ska ringas i den raden, då skriker jag & G BINGO i chatt. Dessa spel kommer att växla under 2-timmars sessionen. 1: a till yell vinner $ 3 BBs, 2: a $ 2 BBs, 3: e $ 1 BB.

Varje lag har upp till fem medlemmar och en gång i lag är det ingen växling.

Två gånger i veckan, från 2:00 till 4:00 på onsdag eftermiddag och från 7:00 till 9:00 söndagskvällar spelar vi Team Bingo i två timmar. Scoringen är enkel. Varje gång en lagmedlem bingo får laget två poäng. Om det finns flera vinnare av ett spel, kommer varje lag med en vinnare att poängera 1 poäng om inte det finns bara ett lag representerat bland vinnarna, i vilket fall 2 poäng kommer att tilldelas.

I slutet av varje månad kommer laget med flest poäng att vinna $ 500 BBs-pris för att dela mellan medlemmarna. 2: a plats aktier $ 250 BBs och 3: e plats aktier $ 100 BBs.

 • Max 5 och minst 3 medlemmar per lag.
 • Spelare får inte byta lag när de är registrerade. Om en spelare ändrar sitt namn (spelare nic), måste de spela under namnet de registrerade sig under. Ingen spelare nic kommer att ändras när Team Bingo har börjat för månaden.
 • Inga lag kan lägga till / ta bort spelare när spelningen har startat. Om ett lag har en spelare släpp ut måste de fortsätta månaden med de återstående lagmedlemmarna.
 • Du måste spela minst 1 hela Team Bingo-sessionen under månaden för att vara berättigad till vinnarens BBs i slutet av månaden.
 • Chat Managerens beslut om alla frågor som rör denna tävling är slutgiltiga.

Spelas i 2 timmar, elva i veckan från 7:00 till 9 PM torsdagar. Vår värd kommer att meddela i chatt "Detta är ett Lotto 7-spel" 20 Numbers kommer att kallas på det här spelet ... .objektet är att matcha minst 3 av dina 7 nummer för att vara en vinnare.

För att delta måste du skicka sju (7) antal val (mellan 1 och 75) till [email protected] vid midnatt ET natten före speltid för att vara berättigad att spela. Du får bara ange nummer på ett spelarnamn. Spelare med mer än 1 smeknamn är endast tillåtna 1 uppsättning nummer på huvudlistan, och du måste vara IN CHAT med samma namn på huvudlistan. Inga sena biljetter kommer att accepteras och inga val accepteras i chatt.

Vänligen ange ditt spelarnamn med din post, eventuell saknad information och din e-post kommer att returneras utan förklaring. Så greppvän och låt oss träffa de Lotto 7:

 • NUMMER HIT - DIG VIN
 • 3 av dina nummer - $ 3
 • 4 av dina siffror - $ 5
 • 5 av dina nummer - $ 10
 • 6 av dina nummer - 20 dollar
 • 7 av dina nummer - $ 50

Välj dina 6 favoritnummer från 1 till 75 och skicka dem till [email protected] inklusive ditt smeknamn !! Välj 6 biljetter måste vara mottagna vid midnatt ET natten före speltid för att vara berättigad att spela. Du får bara ange nummer på ett spelarnamn. Spelare med mer än 1 smeknamn är endast tillåtna 1 uppsättning nummer på huvudlistan, och du måste vara IN CHAT med samma namn på huvudlistan. Inga sena biljetter kommer att accepteras och inga val accepteras i chatt. Vänligen inkludera ditt chattnamn på dina poster. Alla sena inlägg utan ditt namn kommer att kasseras!

Spelet: Vi tar de första 15 numren som heter.

Priser: Matcha och vinn följande:

 • MATCH - VIN FÖLJANDE
 • 2 av 6 - $ 3 Bonus
 • 3 av 6 - $ 6 Bonus
 • 4 av 6 - $ 9 Bonus
 • 5 av 6 - $ 12 Bonus
 • 6 av 6 - $ 25 Bonus

FAST action och Big BB på våra TGIF Caliente Dog Races. Varje fredagskväll från 10:00 till midnatt kommer vi att köra våra vinthundar runt banan och jaga den elusiva kaninen. En tävling med något annat namn - är fortfarande en tävling !! Så här fungerar det. Välj ett nummer mellan 1-15 när du anger chatt. När varje spel spelas vill du ha ditt "B" nummer och alla nummer går från det till att bli kallat innan Bingo förklaras. Om din mager Greyhound är den 1: a hunden som går över målstrecket vinner du 10 dollar BBs. 2: a plats vinner $ 5 BBs, och 3: e plats vinner $ 2 BBs. Max 3 vinnande hundar per lopp.

Bingo, sista generationens slots och elektroniska rouletter. Vi väntar på dig med bästa uppmärksamhet och service. Lev en unik och oförglömlig upplevelse!

Вы внесли @bingo_golden в черный список

Är du säker på att du ska göra det? Если вы просто просмотрите твиты, @bingo_golden по-прежнему останется в черном списке.

Да, показать профиль

Bingo Golden Palace är en av de bästa

 • Скопировать ссылку на твит
 • Разместить твит

Upp på fredag! Ikväll, talang och excellens på vårt stadium. Om du fortfarande inte känner Damian Shine sångerska-låtskrivare är detta din chans !! Romantiska och dansklassiker av den bästa latinska musiken. https: // www. facebook.com/bingogoldenpal ace / videos / 1660639617363547 / ...

 • Скопировать ссылку на твит
 • Разместить твит

God morgon! Vi börjar morgonen med bra musik och en förhandsgranskning av vad du kommer att kunna njuta av imorgon. Damien Shine sångerskrivare återvänder till vårt skede och vi bjuder in dig att njuta av hans show. . https: // www. youtube.com/watch?v=TWDba2 Qa13M ...

При заказе свадебного банкета, Golden Palace совместно с Radisson Blu предоставляют молодожёнам номер в подарок.

Golden Palace это - шикарные интерьеры, элегантное убранство залов, обслуживание VIP класса. Громкое имя развлекательного комплекса на слуху у всей Москвы, его пульс бьется в самом центре столицы. Здесь царит неповторимая атмосфера роскоши, богатства и великолепия.

Наши преимущества - индивидуальный подход к каждому клиенту, сервис европейского уровня, организация мероприятий любого масштаба. Благодаря нам, невозможное возможным становится.

Современное техническое оборудование, внушительная вместительность и престиж заведения делают «Золотой Дворец» идеальным местом для проведения событий всех форматов. Три просторных зала, два из которых оснащены сценой, позволят организовать на наивысшем уровне, как закрытую вечеринку, так и сенсационный светский раут. Вас ждут незабываемые эмоции, яркое настроение и море позитива.

Golden Palace @ golden_palace_bingo_boom учетной записи Instagram

Några av de bästa bilderna Golden Palace. Njut av bilder Instagram och mina saker Golden Palace i Några Installer Instagram.

#uremont # тачкунапрокачку # ремонтавто # халява Добрый день! Всех, у кого есть автомобиль, приглашаем воспользоваться нашим новым проектом Uremont.com. С помощью этого портала Вы можете выбрать лучший для Вас автосервис (по цене, расположению и другим условиям) и записаться на ремонт. Прямо сейчас мы дарим сертификат на 2000 руб. на ремонт автомобиля. Для того, чтобы воспользоваться подарком, Вам необходимо зарегистрироваться и записаться на ремонт через наш портал по ссылке: http://uremont.com/c/40d961 По всем вопросам обращайтесь по телефону 8 (800) 707-12-90. Не откладывайте, регистрируйтесь прямо сейчас - количество подарков ограничено!

# Ставкинаспорт #vip #bingoboom # букмекерскийклуб #vipclub #vipcar #freebar #goldenpalace ВНИМАНИЕ❗Только этим летом, и только на улицах Москвы! катается наш суперBetмобиль, на котором вы можете совершенно бесплатно, в компании очаровательных девушек, доехать до нашего клуба и сделать первую ставку тоже абсолютно бесплатно. Такого не предложит не один букмекерский клуб в мире! Не упустите уникальную возможность. Если увидите авто, звоните +79645656991 и мы отвезем вас в лучший букмекерский клуб.

#bingo #bingoboom # букмекерскийклуб #vip # ставкинаспорт # maseratiбесплатная и удобная парковка для всех наших гостей! ✌️

# Побеждаемсбингобум # бингобум # деньпобеды #win #goldenpalace #bingo #bingoboom #Welcome Välkommen till Golden-palatset. ⭐️⭐️⭐️

#bingoboom #goldenpalace #bingo #win #winner # деньпобеды # бингобум # Побеждаемсбингобум Bingo-Boom поздравляет всех с праздником Великой Победы. Сегодня для Вас праздничный фуршет и отличное настроение! Побеждаем с bingo Boom. ⭐️

#goldenpalace #bingo #bingoboom #win #winner Выигрывают только у нас. Побеждай с Бинго-Бум.

#goldenpalace #bingoboom #bet #betting #sport #gerl #instalove #instasize # букмекер # бингобум У нас самый уютный букмекерский клуб в Москве. Ждём Вас круглосуточно. 3-я улица Ямского поля 15

#bingoboom #realmadrid #real #barsa #barselona #elclasico #bet #bets #sport #football # CR7 #messi #goldenpalace самый долгожданный матч этой осени - уже сегодня. Барселона-Реал Мадрид! Или просто - den klassiska. Всех приглашаем посмотреть этот матч на огромном экране букмекерского клуба в-Boom Bingo Golden-Palace! Кальян, бесплатный бар, лучшие коэффициенты и выплаты до 3'000'000 рублей только у нас! 3-я улица Ямского Поля 15. Начало в 20:00.

#sportbet #betting #sport #bingoboom #happybirthday #happy #instasize #goldenpalace 7 ноября, в честь Дня Рождения клуба, мы подарили нашим гостям 100000 рублей!) Следите за новостями и участвуйте в наших акциях. Уже скоро розыгрыш 2'800'000 руб! Для Вас круглосуточно бесплатный бар и кальян. 3-я улица Ямского Поля 15! Более подробно на сайте www.top90.pro

#bingoboom #goldenpalace #uefa #sport #betting #sportbet # прямаятрансляциясмотрим Лигу Чемпионов в Голден Пэласе! Прямая трансляция! Лучшие коэффициенты!

#moscow #freebar # букмекерская #BingoBoom # розыгрыш #comedyclub # usbУ нас в гостях Константин @malasajev (Никита из группы USB резидент comedy club) Участвует в розыгрыше с призовым фондом в 10.000.000 рублей. Следущий розыгрыш уже 15 октября! Ingen nytta! 3-я ул Ямского поля 15.

#GoldenPalace # акция # розыгрыш # 200000 #goldenrace # top90 #BingoBoom # букмекерская #freebar #Moscow Мы успешно провели первый осенний розыгрыш и благополучно раздали первые из руб 200000 10.000.000. Самое интересное ещё впереди! Ждём вас по адресу 3-я улица Ямского поля 15. Вся информация на сайте www.top90.pro. Играйте и выигрывайте вместе с нами. )

#BingoBoom #Moscow #betclub #instasize #football #sport #uefa #goldenpalace # ставкинаспорт # лигачемпионов # акция # букмекерская # прогнозынаспорт ❗️❗️❗️❗️❗️ Беспрецедентная акция в мире букмекерства! Для участия в акции вам необходимо выбрать одну команду, которая по вашему мнению выиграет турнир. И если ваша команда выиграет лигу чемпионов, мы вернем вам все проигрышные ставки совершенные во время группового этапа, в рамках данного турнира и конечно же сделанных в нашем клубе! Спешите. Первые матчи уже сегодня с 21:45! 3-я улица Ямского Поля 15. Для вас как всегда бесплатный бар и кальян! И все это в атмосфере роскоши букмекерского клуба премиум класса! #GoldenPalace

#moscow #bingoboom #bet #freebar # 1000000 # # акция #goldenrace розыгрышпризов ❗️Внимание❗️ У нас снова стартовал розыгрыш с призовым фондом уже в 10.000.000 рублей❗️❗️❗️✨Приглашаем всех принять участие. Подробная информация по телефону: 89661076127 или на сайте www.top90.pro Круглосуточно ждем Вас по адресу: 3-я улица Ямского Поля 15!

#football #freebar #bet #bingoboom #Moscow # ДмитрийСенников # дмитрийхлестов # русланнигматуллинУ нас в гостях сегодня были легенды Российского футбола: Хлестов Дмитрий, Руслан Нигматуллин, Сенников Дмитрий. Om du inte har något att göra är det viktigt att du gör det!)

#bingoboom #bet #freebar #football @ruslan_nigmatullin # ДмитрийХлестов # дмитрийсенниковИгроки сборной, болеют за сборную только в нашем клубе! Bingo-boom 3-я улица Ямского поля 15!

#moscow #football #bingoboom #bet Приглашаем всех поддержать сборную России в сегодняшнем матче. Кэф на победу наших 2,1. У нас в гостях сегодня экс-вратарь сборной России @ruslan_nigmatullin и другие известные футболисты сборной. Как всегда бесплатный бар и фуршет. Ждем Вас на 3-я улица Ямского поля 15

#moscow #bet #bingoboom #weekend #goldenpalace #sport #fcbarcelona #fcrealmadrid смотрите футбол и ставьте ставки на любимые команды в атмосфере роскоши! Для Вас бесплатный бар, кальян и лучшие коэффициенты! 3-я улица Ямского поля 15.

#goldenpalace # розыгрыш # top90 #Bet #BingoBoom # ставки # 7000000 Дорогие друзья! 14 августа мы успешно разыграли рублей❗️Уже совсем скоро 7.000.000 10.000.000 рублей❗️❗️❗️Следите за информацией! 3-я улица Ямского Поля 15. bingo-Boom.

Bingo Boom VIP г. Москва, ул. 3-я Ямского Поля, д. 15

Några av de senaste åren har varit på 24 timmar i skolan, men det var inte så bra.

Бесплатный бар, шоу-программы, прямые трансляции спортивных событий.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map