alla världens spel gratis

alla världens spel gratis

Alla världens spel gratis

Ta alla barn till lämpligt lägerområde!

Skapa en uppsättning, följ trender och klä din modell i städerna på modeshowen. Dekorera butiken medan kunder köper dina skapelser.

Fyll sidorna i din egen klippbok med tecknen i Soy Luna!

Efterkommande - Haute Couture

Spela Haute Couture, upplagan av The Descendants! Hjälp renovera Mal och Evies garderob, köp kläder och designa den perfekta uppsättningen!

Lodge - detta hotell är ett tårta

Hjälp Skye rädda The Lodge! Du borde hålla kunderna nöjda och få bra recensioner ... Kan du göra det?

Resa genom den förlorade världen för att upptäcka en ny anledning att samla mynt!

Mus = flytta, peka och skjut Skjut mynt för att gå med i andra mynt skapa grupper med 3 eller mer av samma färg för att eliminera dem. Eliminera antalet mynt som verkar utföra en nivå. Om mynten når linjen längst ner på skärmen slutar spelet.

Behöver du hjälp? Titta på vår spelguide.

Berätta vad du tycker om The Lost World. Lämna en kommentar eller dela ett tips.

Du måste logga in för att skriva en kommentar!

Registrera dig eller logga in

Spela gratis spel online på Juegos.com!

Juegos.com innehåller roliga spel för hela familjen! Hundratals gratis spel till hands, oavsett om du är barn eller morförälder, nybörjare eller expert. Prova actionspel för äventyrare, matlagning spel för gourmeter eller favoriter av hela familjen som bubbla shooter, bingo och 3 i rad! Om du älskar utmaningar, träna din hjärna med svåra pusselspel som Mahjong eller bjud in dina vänner att tävla i online multiplayer-spel. Spela spel som är lätta att förstå, men härligt svårt att behärska. Med spel av barn, tjejspel och sportspel till mansalva finns det många olika spel för alla. Upptäck loot av gratis onlinespel från Juegos.com!

Juegos.com har den största samlingen av gratis spel på nätet. Vi lägger till nya spel varje dag!

Copyright © 2018 SPIL SPEL Alla rättigheter förbehållna.

Alla spel i världen för att undervisa barnens värderingar

Beräknad läsningstid: 2 minuter.

Berättelserna för barn och de spel som de har roligt är inte bara avsedda att få dem att njuta av, men också att undervisa. Värden som Vänskap, solidaritet, fred, kärlek, respekt, engagemang eller sanning De är universella och kan läras genom alla spel i världen. Vill du upptäcka hur?

Detta spel lär ut värderingar till barn, förutom underhållande och uppmuntrande av deras fantasi. Du behöver bara färgade ballonger och bitar av papper. I varje papper kan du lägga till en aktivitet som att ge ett exempel på ett värde, teckna något som symboliserar ett värde (två barn som håller händerna som en vänskapsymbol) eller att andra förstår med mime värdet som visas på papperet. Möjligheterna är oändliga.

När du har skrivet papper lägger du en i varje ballong och blåser upp den, lägger barnen i par i en cirkel och lägger musiken i rörelse. I det ögonblick då musiken stannar måste paret med ballongen bryta det och göra den aktivitet som visas på pappret. Visst har de mycket roligt och de lär sig vad kärlek, lagarbete och samarbete är.

I det här spelet lbarn lär sig begrepp som att samla frukter, vi måste göra ansträngningar eller att det är nödvändigt att vi alla har frön (solidaritet). Fyra frön placeras i tolv fält; Varje spelare har sex fält.

Vi tar alla frö från ett fält och planterar ett frö i följande fält som alltid går från vänster till höger. I det ögonblick som vi planterar ett frö i ett fält där det redan finns en annan samlar vi två. Vi kan också samla frön från föregående fält om den har två eller tre, och av de föregående, om samma omständigheter inträffar, tills vi inte kan ta mer.

Fred är ett av de viktigaste värderingar som barn ska lära sig, eftersom det kommer att bidra till att förebygga situationer med konflikt, våld, trakasserier, mobbning eller mobbning.

Spelet i frågeformuläret är enkelt och kan vara mycket användbart för att förmedla värdet av fred. Du behöver bara en kartong och ungefär femton kort av kartong där du måste rita ett frågetecken. Det kan spelas i par eller grupper. Ett kort ritas med en förhör och en fråga ställs om frid till en annan person; då tar personen ut ett annat kort och gör detsamma, och så vidare tills korten är över.

Alla spel i världen lär ut och ha kul

Som du kan se är de mycket enkla spel, men alla spel i världen för barn är baserade på undervisningsvärden. Även spel som bekant och utbrett som fotboll eller basket hjälper barnen att förstå värdet av att sträva efter att uppnå mål, vikten av lagarbete eller förmågan att lära sig av nederlag och fortsätta.

En lista över de senaste spelens bästa spel, rekommenderar den här guiden det bästa mest efterfrågade spel av människor i alla åldrar , De mest rekommenderade spelen i vilken kategori som helst, oavsett sportbilar, hastighet, zombies, vilken typ av spel som helst, men de mest underhållande, med mer än tusen timmar kul, i den här handledningens guide, rekommenderar jag dessa spel för att du ska ha kul och keder dig då inte.

Лучшие Всемирные Игры 2017 Gratis guide

Säkerhetstjänsten är en av de mest krävande, men det är inte så bra. игры наиболее востребованных людьми любого возраста, наиболее рекомендуемых игры любой категории, будь то спортивные автомобили, скорость, зомби, любой, кроме самых развлекательных игр с более чем тысячи часов удовольствия в этом учебнике руководство будет рекомендовать эти игры, чтобы держать вас позабавило и тогда не скучный.

Liknande spel till Världsländer

Flaggor av världen

Känner du till alla världens flaggor? Välj det land som varje flagga motsvarar. Få högsta möjliga poäng och lägg till det i vår ranking.

 • World of Barriguitas

  Resa runt världen samlar din baby Barriguitas i denna roliga version av det klassiska ormspelet. Få många poäng och skriv in rankningen av poäng!

 • Glad världens slut!

  MiniJuegos.com-teamet och alla Mayans önskar dig en lycklig ände av världen! Dra fördel och spela nu som du kan. Dela det här inlägget genom att publicera det på Facebook eller ditt sociala nätverk och gratulera alla dina vänner.

 • Leverera några paket innan det är för sent! Samla in och leverera paket på olika platser runt om i staden, du kan spåra trafikflödet eller flytta snabbt till andra fordon. Reparera din lastbil i garaget och köp uppgraderingar som gör att du enkelt kan gå vidare!

 • Resa världen med PinyPon

  Resa världen med PinyPon

  Resa världen med den nya PinyPon-husvagnen. Samla så många vänner som möjligt och ta dem där de ber om att få många poäng.

 • Det här är din första dag som jobbar på en restaurang med smörgåsar och hamburgare! Du måste betjäna allt de ber om på kortast möjliga tid, var snabb och hjälpsam! Var försiktig och bränn inte maten.

 • Ditt uppdrag är att leverera ett heligt paket till läraren som bor i nästa stad. Lyckligtvis har alla ninjor konstiga prylar som hjälper dig att lösa pussel som finns i din väg.

 • För att spela biljard behöver du precision och snabbhet för att uppnå framgång. Har du vad som krävs? För en eller två spelare.

 • Du bör försöka att inte släppa någon tegel från kundvagnen. Flytta musen över skärmen och hitta balansen när du går nerför backen.

 • En fan av Mazinger Z har skapat en jätterobot för att rädda mänskligheten från den utomjordiska attacken. Klicka på näven för att kunna krossa dem.

 • Starta trucken och transportera allt halm till ladan övervinna alla hinder som du hittar längs vägen

 • Mario Combat Deluxe

  Förbättrad version av Mario Combat. Gå in i Bowsers slott och sluta med honom och hans sköldpadda.

 • Hjälp denna gamla mannen att ta alla sina grönsaker på marknaden med sin bil och sälja dem. Kör försiktigt och försök att inte släppa något på vägen.

 • Efter en apokalypse fortsätter denna man att göra sitt jobb, men de kommer inte att göra det så lätt för honom. Döda alla fiender som försöker stjäla lastbilen full av varor. Få bra vapen och förbättringar för ditt fordon.

 • Det enda sättet för huvudpersonen att fly från monster är med din hjälp och det med en basebollbat! Varna alla dina sinnen, undvik monster, förstör dem genom att samla alla lös själar som hjälper dig att slå på dig själv och därmed sluta alla fiender. Samla också alla mynt du hittar för att köpa nya tecken.

 • Hjälp John, en smörgåskock, att betjäna alla kunder vad de än frågar, gör det snabbt eller de kommer vara arg på dig.

 • Hjälp denna pojken att leverera tuggummi, vilka fotgängare frågar, i tid måste du först hämta dem. Rida på cykeln och resa staden med full fart på jakt efter dem.

 • Att laga ett gott bröd kräver speciella färdigheter. Lös gåtor för att samla alla nödvändiga ingredienser och flytta snabbt till nästa nivå! Länk och kombinera spannmålen för att få högsta poängen i det här spelet. Mycket nöje!

  Videoguide för världens länder

  Klicka på leken för att se videoguiden för världens länder

  Det finns fortfarande inga gameplays av detta spel. Lägg till den första!

  • Flytta runt kartan
  • välj

  Lite geografi? Peka ut på kartan de olika länder som indikerar dig i hela spelet. Få högsta möjliga poäng och lägg till det i vår ranking.

  Min Little City är den senaste Match-3 utmaningen för ambitiösa arkitekter. Stadsrådet har beställt ditt företag att förbereda otaliga byggnader för byggande. De behöver dig för att se till att byggprojekten utvecklas enligt planen! Det levererar byggmaterial som stenar, fönster, vatten, el och många andra saker! Gör staden färgstark och fri från gamla väggar, torra golv och trasiga staket. Samla tillräckligt med byggmaterial och verktyg. För att slutföra uppgifterna i tid har du flera impellrar som klubbar, dynamiter eller färgbomber till ditt förfogande. Kompletta uppdrag att tjäna belöningar eller testa dina utmaningar!

 • Kampen blir mer intensiv! Det finns ingen berömd Youtuber som inte slutar spela vid Fortnite. Här kan du se hundratals spelspel. Battle Royale av Fortnite är ett PvP-läge med 100 GRATIS spelare. En stor karta. En stridsbuss. Konstruktionsexpertisen och Fortnites destruktiva miljöer tillförde intensiteten av PvP-kampanjerna. Den sista stående vinner.

 • Det omöjliga bindestrecket

  The Impossible Dash är en online-version av den berömda Geometry Dash som du kan spela utan att behöva ladda ner den. Är du redo att övervinna en nästan omöjlig utmaning? Sätt dina färdigheter till gränsen och hoppa genom farliga hinder och spetsiga fällor. Hur långt kommer du att kunna komma utan att dö i försöket?

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 45 = 48

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map